Pagina 1 din 1
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
DISPERAT!
scris pe 5 apr 2006 21:23 de Spaz
Baieti, sunt disperat!Spatele pur si simplu nu vrea sa creasca.Daca stiti ceva, vreo metoda incercata care a dat rezultate...La mine nu merge nu merge cu tractiuni, ramat...Ce sa fac?Si cat?
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: DISPERAT!
scris pe 5 apr 2006 21:48 de Gilu
Baieti, sunt disperat!Spatele pur si simplu nu vrea sa creasca.Daca stiti ceva, vreo metoda incercata care a dat rezultate...La mine nu merge nu merge cu tractiuni, ramat...Ce sa fac?Si cat? Spune-mi exact ce antr ai facut pt spate in ultimul timp,exercitii,serii,rep,tot....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
sefubogdan
Newbie 5 mesaje
|
Re: DISPERAT!
scris pe 6 apr 2006 17:08 de sefubogdan
fa toate exercitiile strict!incearca sa nu furi la ele se execute-le q greutate ceva mai mik!poate asa o sa dea rezultat !inceark eu incerc pt bratele mele de "aur" kre nu vor sa creasca!
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: DISPERAT!
scris pe 6 apr 2006 17:38 de JohnnyBordur
La mine grupa cea mai dezvoltata e spatele ... chestia asta am aflat-o doar dupa 3 luni de sala ! nici nu am pus accent pe spate (cum fac toti incepatorii de altfel) oricum ... la mine helcometru e baza la spate ... tractiuni ,ramat amandoua la helcometru si mai folosesc si exercitiu ala ...tractiuni cu mainile apropiate cu priza paralela cu urechile cum ar veni (ca la paralele )cu bara(sau nu stiu cum sa ii zic,ii mica de tot..) care o folosesc pt ramat la helcometru si o prinzi sus (unde prinzi si pt tractiuni) si iti pui un prosop sub genunghi(nu folosesti banca) si faci tractiuni,daca cumva e greutatea prea mare si te trage in sus pune pe cineva sa te tina de umeri ... astea 3 exercitii mie mi-au facut foarte bine la spate,incearca si tu,si desigur nu uita de piramidarea greutatilor si a repetarilor...unii iti recomanda tractiuni la bara ...sincer eu nu prea reusesc sa le fac (pot destul de putine cu greutatea corporala) si ma mai si balansez si nu imi place ideea sa imi tin picioarele indoite(e incomfortabil) ma rog ... oricum la helcometru fac cu greutate mai mare decat la bara ,incearca si vezi cum iti merge ... Nu pune accent doar pe un tip de exercitiu toate 3 sunt importante... Asta imi aminteste de la un tip de la sala de la mine care are niste "aripioare" foarte dezvoltate si foarte misto dar un spate slab,subtire nu are deloc muschi pe el! Spate pentru el inseaman doar ramat si atat ! si acum noi cam facem misto de el ca ii ca un pui de gaina ... are aripioare da` ... un spate de toata naspetimea...pacat de el ... oricum incearca mai multe metode si vezi care iti vor da roade,fa si trapez ca o sa iti faca sa para partea din spate de langa gat sa para mai masiva .. toate cele bune si succes
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
kosmin
Senior member 119 mesaje
|
Re: Re: Re: DISPERAT!
scris pe 7 apr 2006 11:55 de kosmin
schimbi exercitiile de la sapt la sapt ? ca la spate sunt multe..si ai cum :P fii inventiv
-
|
sus |
|
cor73z
Senior member 122 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: DISPERAT!
scris pe 7 apr 2006 13:47 de cor73z
schimbi exercitiile de la sapt la sapt ? ca la spate sunt multe..si ai cum :P fii inventiv Mai da`te mah in spanac, cu sfaturile tale cu tot.. Cum adica sa schimbe exercitziile saptamanal?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: DISPERAT!
scris pe 7 apr 2006 14:25 de Gilu
Mai da`te mah in spanac, cu sfaturile tale cu tot.. Cum adica sa schimbe exercitziile saptamanal? Cor73z,te invit sa recitesti regulile forumului,daca crezi ca le poti respecta ii ok,dca nu la revedere.M-am saturat de aerele astea a tale de superioritate si ingamfare.Plus ca nu ai respect pt membrii forumului.Nu ignora postul asta pt ca am sa o iau ca lipsa de respect!
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: DISPERAT!
scris pe 7 apr 2006 15:35 de JohnnyBordur
Cor73z,te invit sa recitesti regulile forumului,daca crezi ca le poti respecta ii ok,dca nu la revedere.M-am saturat de aerele astea a tale de superioritate si ingamfare.Plus ca nu ai respect pt membrii forumului.Nu ignora postul asta pt ca am sa o iau ca lipsa de respect! nu inteleg de ce te tot bagi atata mai cor73z ,in plus tu nici macar nu mergi la sala,deci nu inteleg cum de poti sa dai tu sfaturi sau sa iti bati joc de altii ca nu stiu ce fac ! mergi si tu la sala ca restul de aici si nici atunci sa nu vii cu comentarii dinalea aici,nu este post de-al tau in care sa nu fii vulgar sau ingamfat
|
sus |
|
Rapper
Junior member 36 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DISPERAT!
scris pe 7 apr 2006 20:56 de Rapper
Cum a zis si Johnny ... tractiunile sunt dupa parerea mea cele mai bune ... incearca sa faci mai putzine serii ... si incearca si ramat cu gantera ... pt mine ex astea merg cel mai bine ... bafta
|
sus |
|
Spaz
|
Re: Re: DISPERAT!
scris pe 8 apr 2006 17:00 de Spaz
Spune-mi exact ce antr ai facut pt spate in ultimul timp,exercitii,serii,rep,tot....
tractiuni in toate modurile posibile, ramat cu o mana(piciorul si mana celalta pe o banca), tot ce stiu!!Nu-mi aduc aminte sa fi facut vreodata febra musculara la spate.
Trapezul este dezvoltat destul de bine.Dorsalii-neman!
|
sus |
|
kosmin
Senior member 119 mesaje
|
scris pe 8 apr 2006 22:55 de kosmin
Spate
Spatele, in general
Ramat din aplecat, cu haltera
Ramat din sezut, la helcometru
Ramat din aplecat, cu gantera
Ramat din aplecat, cu bara T
Latissimus dorsi
Tractiuni la piept
Tractiuni la piept, la helcometru
Tractiuni la piept cu priza apropiata, la helcometru
Tractiuni la ceafa
Tractiuni la ceafa, la helcometru
Ramat din stand, la helcometru
Pullovers
3-4 exerciti... vreo 12 serii in total ....
vezi cat de multe sunt ? le schimbi la fiecare antr..., nici un antr... sa nu fie la fel .
spor
-
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 9 apr 2006 10:56 de Gilu
tractiuni in toate modurile posibile, ramat cu o mana(piciorul si mana celalta pe o banca), tot ce stiu!!Nu-mi aduc aminte sa fi facut vreodata febra musculara la spate.
Trapezul este dezvoltat destul de bine.Dorsalii-neman! Nu asa ma...zi-mi cate exercitii faceai si cate serii,rep,etc...Nu imi insira exercitiile care le sti pt spate.....Sa nu imi spui ca faceai la un antr toate exercitiile alea care le-ai mentionat,pt ca atunci sti ce ai de facut.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Spaz
|
Re: Re: Re: Re: DISPERAT!
scris pe 10 apr 2006 19:26 de Spaz
Nu asa ma...zi-mi cate exercitii faceai si cate serii,rep,etc...Nu imi insira exercitiile care le sti pt spate.....Sa nu imi spui ca faceai la un antr toate exercitiile alea care le-ai mentionat,pt ca atunci sti ce ai de facut. BA DA!!!
laun antrenament pt spate fa toate exercitiile pe are le-am enumerat.ABSOLUT TOATE!
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 10 apr 2006 19:31 de Gilu
BA DA!!!
laun antrenament pt spate fa toate exercitiile pe are le-am enumerat.ABSOLUT TOATE! Si tu crezi ca ii bine sa la faci toate......
Oare dc ii nevoie sa o iau de la 0 cu fiecare?Ciar nu ati invatat nimic pana acuma?La spate se fac max 16 serii,nu o sa vezi pe nimeni facand mai mult de atat,nici profesionistii,care baga 10.000Kcal/zi si stero la greu!!!Deci max 16 serii!!La un antrenament nu conteaza nr seriilor si a repetarilor,contezaza intensitatea si forma corecta de executie.
Tu nici macar nu ai o schita a antrenamentului pt spate....si te mai miri ca nu ai rezultate
Intrati aici=>
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 11 apr 2006 20:02 de Gilu
Am un program pe care il folosesc
o serie tractiuni urmata de o serie ramat.7-8 serii tractiuni si tot atatea serii ramat. La tine care ii defapt problema,nu ai latime la spate sau grosime?Sau niciuna?Cu trapezul inferior cum stai?
Intrati aici=>
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 11 apr 2006 20:46 de csmkr18
BA DA!!!
laun antrenament pt spate fa toate exercitiile pe are le-am enumerat.ABSOLUT TOATE!
c tare ma..si kt tine antrenamentu asta? fa si tu 3 exercitii a cate 4 serii si nu le schimba decat dupa vreo luna-doua.
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: DISPERAT!
scris pe 11 apr 2006 21:19 de crespo
in primu rand dak vrei spatele mai lat tractiunile sunt cele mai bune insa trebuie sa stii k latimea spatelui e ceva genetic in al doilea rand dak vrei sa-i dai densitate adik grosime ramatul ku gantera e cel mai bun in rest probabil la tine asta e grupa deficitara care creste mai greu insa sa stii k mai toti avem grupe care cresc mai greu
I'M A KING
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 11 apr 2006 21:26 de csmkr18
in primu rand dak vrei spatele mai lat tractiunile sunt cele mai bune insa trebuie sa stii k latimea spatelui e ceva genetic in al doilea rand dak vrei sa-i dai densitate adik grosime ramatul ku gantera e cel mai bun in rest probabil la tine asta e grupa deficitara care creste mai greu insa sa stii k mai toti avem grupe care cresc mai greu
nu cred k e adevarata faza cu grupe care cresc mai greu..pur si simplu nu este lucrata bine sau nu ii e data multa importanta..eu de la inceput am avut un program bine stabilit,impartit egal la toate grupele.cred k grupa deficitara ti-o creezi singur,prin prostie
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DISPERAT!
scris pe 11 apr 2006 21:41 de Gilu
nu cred k e adevarata faza cu grupe care cresc mai greu..pur si simplu nu este lucrata bine sau nu ii e data multa importanta..eu de la inceput am avut un program bine stabilit,impartit egal la toate grupele.cred k grupa deficitara ti-o creezi singur,prin prostie Cu toate ca deviem de la subiect,tin sa te contrazic,aducandu-ti cateva exemple de culturisti cu grupe "deficitare".Deficitar la un culturist profesionist insenmand,deficitar din cauza genetucului:
-Markus Ruhl,are tricepsul f slab,comparativ ce restul grupelor,aici nu se mai poate pune problema ca nu se stie antrena.
-Johnny Jackson nu are gambe...
-Kevin Levrone statea cam prost cu dorsalii inferiori..
-Paul Dillet nu "avea" spatele care sa se potriveasca cu bratele imense....
-Arnold nu avea picioare...
-Tom Platz era muuuuult in urma la toata partea superioara a corpului,fata de picioare....
-Dorian Yates nu avea brate "potrivite" pt restul corpului,mai ales a spatelui...
Lista poate continua.....
Este vb pur si smplu de limita genetica.Bineinteles ca nu ii cazul lui Crespo,care nu a incarcat nici macar 1% din posibilele metode de a depasii o plafonare....si aici it idau dreptate intr-o oarecare masura,pt ca stiu cum eram eu inainte,nu ma antrenam corect,fapt pt care mi-am creat niste grupe "deficitare",care cu greu le-am adus "la zi".
Intrati aici=>
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DISPERAT!
scris pe 11 apr 2006 22:01 de csmkr18
Cu toate ca deviem de la subiect,tin sa te contrazic,aducandu-ti cateva exemple de culturisti cu grupe "deficitare".Deficitar la un culturist profesionist insenmand,deficitar din cauza genetucului:
-Markus Ruhl,are tricepsul f slab,comparativ ce restul grupelor,aici nu se mai poate pune problema ca nu se stie antrena.
adevaru e k pe markus ruhl la triceps mai are putin si-l ajunge sotie-sa..(doamne fereste de asa nevasta) scuze de deviere.
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DISPERAT!
scris pe 12 apr 2006 00:19 de crespo
sincer am incercat faza ku pauza 2 saptamani dar rezultate au fost putzin vizibile
I'M A KING
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DISPER
scris pe 12 apr 2006 00:21 de crespo
sincer am incercat faza ku pauza 2 saptamani dar rezultate au fost putzin vizibile
cam sunt intr-o faza de plafonare de vreo 6-7 luni si tot nu trek peste ea..........
I'M A KING
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DI
scris pe 12 apr 2006 11:34 de Gilu
cam sunt intr-o faza de plafonare de vreo 6-7 luni si tot nu trek peste ea.......... Spaz,da niste detalii despre tine,si antrenamentul cu toate detaliile.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Spaz
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 14 apr 2006 21:42 de Spaz
Spaz,da niste detalii despre tine,si antrenamentul cu toate detaliile. Bine...desi am mai facut-o.
Ma antrenez 3 zile, urmate de 2 zile de pauza in care fac cardio(din placere).
Prima zi:umeri-triceps . Un antrenament dureaza o ora.
Materiale:gantere de 5, 10 kg
Haltera:20, 30 kg.
A doua zi: spate
7 serii ramat, sapte serii tractiuni
Dupa primul antrenament de acest fel am simtit pt PRIMA oara o febra musculara de dadeau dracii in mine.
A treia zi: piept-biceps.
La sfarsitul fiecarui antrenament:100 abdomene.
Incalzire:flotari.
Suplimente nutritive:astept sa-mi vina Whey-ul de la Pron, Cell Fx-ul, Burn Fx-ul.
Pana acum, nimic.
Happy?
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 15 apr 2006 09:41 de JohnnyBordur
Am un program pe care il folosesc
o serie tractiuni urmata de o serie ramat.7-8 serii tractiuni si tot atatea serii ramat. fa si exercitiu ala de care ti-am zis ... la helcometru cu carligu ala care il folosesti la ramant,numa ca il prinzi sus(unde prinzi si bara pt tractiuni),si stai in genunchi cu fata la helcometru si tragi in jos pana ajungi cu carligu la piept. Daca te trage is sus greutatea pune pe cineva sa te tina(sa te apese)de umeri
|
sus |
|
JohnnyBordur
|
scris pe 27 apr 2006 20:02 de JohnnyBordur
eu sunt decoamdata tot junior .. deabea am 6 luni de sala,oricum spatele nu imi mai arata ca in avatar trebe sa imi schimb poza(era facuta la 4 luni de sala),dar eu pur si simplu am observat rezultate cu exercitiile mentionate deci nu am dat eu sfaturi pt ca as avea eu spate lat de 2 m ci doar pt ca am zis ce mi-a mers mie bine
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|