Aici era vorba de a-i da sfaturi unui om care s-a apucat de curind...daca el nu are de gind sa practice culturismul ca profesionist, poate este mai bine sa lucreze natural.
Din moment ce nu are efecte secundare negative dovedite stiintific (treaba cu rinichii nu am auzit-o decat vorbindu-se prin sali si prin forum-uri) eu consider ca este un produs la fel de /natural/ ca si concentratele proteice
Care era obiectia mea la creatina: din moment ce sint recomandate pauze in folosirea ei, "presupun" ca e destul de stresanta pentru organism. Fiind o sare si eliminindu-se prin urina, "mi se pare" destul de logic ca poti avea risc mai mare la pietre la rinichi etc
Pauzele sunt recomandate pentru o eficienta sporita, pt. anu se "obisnui organismul cu ea si a-i scadea efecul.
NU STIU daca este considerata substanta dopanta in diverse sporturi (sa zicem fotbal, astia au destule restrictii...), si chiar m-ar interesa sa aflu exact care este situatia.
Deocamdata stiu ca este in discutie acest subiect motivul fiind situatiile financiare diferite ale echipelor, dar stiu ca se foloseste.