Pagina 1 din 1
M_Florin
Senior member 116 mesaje
|
Definirea
scris pe 25 ian 2007 21:50 de M_Florin
Atunci cand vrem sa obtinem o definire musculara trebuie sa tinem cont de urmatoarele:
-o dieta saraca in calorii,in schimb bogata in proteine
-antrenamente aerobice si anaerobice care sa consume mai multe calorii decat am consumat
-suplimente nutritive care sa favorizeze arderea grasimilor si in acelasi timp sa se circumscrie dietei
Antrenamentele trebuie sa fie aerobice si anaerobice.
Numarul de repetari:10-15
Numarul de antrenamente va fi de 4 pe saptamana.
Numarul de exercitii si serii:1-2 exercitii pentru grupele mici si 2-3 exercitii pentru grupele mari a 3 serii pentru fiecare exercitiu.
|
sus |
|
M_Florin
Senior member 116 mesaje
|
Re: Definirea
scris pe 25 ian 2007 22:16 de M_Florin
Am scris acest subiect pentru ca am vazut pe forum ca sunt multi care pun intrebari despre definire.Va rog si pe ceilalti membrii ai forumului sa scrieti cate ceva despre definire.
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: Definirea
scris pe 26 ian 2007 13:39 de crististrong
Am scris acest subiect pentru ca am vazut pe forum ca sunt multi care pun intrebari despre definire.Va rog si pe ceilalti membrii ai forumului sa scrieti cate ceva despre definire.
chiar ar fi o idee buna ca ,cei care au tinut regim vreodata sa ne spuna ce rezultate au avut si in ce a constat regimul
|
sus |
|
cristyan
Veteran member 262 mesaje
|
scris pe 26 ian 2007 14:11 de cristyan
Atunci cand vrem sa obtinem o definire musculara trebuie sa tinem cont de urmatoarele:
-antrenamente aerobice si anaerobice care sa consume mai multe calorii decat am consumat
-suplimente nutritive care sa favorizeze arderea grasimilor si in acelasi timp sa se circumscrie dietei
Numarul de exercitii si serii:1-2 exercitii pentru grupele mici si 2-3 exercitii pentru grupele mari a 3 serii pentru fiecare exercitiu.
DEFINIREA(Sursa: Muscle fit nr.38)
Antrenamentul pentru definire cuprinde doua sectiuni: antrenamentul cu greutati(prezentat pe scurt de tine mai sus) si antrenamentul aerobic.
Antrenamentul aerobic:
Miscarea de tip aerobic este o miscare ce necesita mult oxigen.Prin acest gen de antrenament creste pulsusl la 60-90% din nivelul maxim.Pentru a determina pulsul maxim, scadeti din 220 varsta pe care o aveti.
Antrenamentul aerobic, poate reduce tensiunea arteriala, micsoreaza riscul bolilor de inima si stresul.Multi culturisti prof. fac 1-2 ore/saptamana de aerobic pentru a-si mentine un strat adipos minim, iar inainte de concursuri fac mai mult de o ora pe zi, 6 zile pe saptamana pentru a obtine o superdefinire.Orice persoana sanatoasa poate beneficia de pe urma antrenamentelor aerobice, totusi persoanele foarte slabe si care cresc greu in masa trebuie sa se abtina de la acest gen de antrenamente si sa isi obtina definirea doar pe baza antrenamentului cu greutati.
Daca vrei sa iti mentii masa musculara vei face antrenamente aerobice scurte, de 20 min, iar daca vrei sa arzi multa grasime poti face pana la 60 min de anerobic.Printre exercitiile recomandate: mersul accelerat, mersul cu greutati in spinare, alergare pe banda sau in aer liber , bicicleta statica etc...
Antrenamentul aerobic poate mari stresul in muschi, de aceea se incepe usor si se creste treptat durata si intensitatea acestuia.La sfarsitul antrenamentului aerobic reduceti treptat ritmul astfel ca in 3-5 min pulsul sa revina la normal.Pe cat pisibil este indicata cuplarea antrenamentului aerobic cu grupele mici(brate, umeri) si a se evita cuplarea cu antrenamentul picioarelor.
Spor la treaba!
"Nu suntem mai puternici decat cea mai slaba parte a corpului nostru."
|
sus |
|
desfigurel
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Definirea
scris pe 26 ian 2007 17:42 de desfigurel
10x, si repet intrebarea: ce ziceti daca luam un costum de cauciuc sau nailon pe noi zlabim mai mult si ne definim mai bine?
nu conteaza daca esti bogat sau sarac conteaza sa ai bani
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
scris pe 27 ian 2007 00:16 de DiamonD
as avea vreo 2 mici corectari, fara suparare totusi.
1. antrenamente aerobice si anaerobice care sa consume mai multe calorii decat am consumat
...presupun ca ai vrut sa spui: "sa arda", nu tot sa consume
2. Numarul de repetari: stiu ca e recomandat 10-15 repetari pt "definire". asa stiam si eu, si asa am lucrat cand am facut...in vara definire. dar nu exista repetari pt definire si repetari pt masa. 6-8 repetari masa, si 10-15 repetari pt REZISTENTA. cel putin din cate stiu eu, parca s-a si discutat pe forum.
In timpul unui regim alimentar, este recomandat sa faci cate 6-8 reps pe serie, cu greutate mai mare, pt a fii intensitate mare (a arde calorii) si pt a pastra masa musculara acumulata.
precizari: -antrenamentul aerobic poate fi facut cel mai bine dimineatza pe stomacul gol sau cu o ceasca de cafea *(+zahar inainte) sau un pliculetz de glutamina. nu prea recomand insa asa ceva...pt ca nivelul de glucide fiind la minim, proteine sunt folosite ca surse de energie (=> pierzi masa musculara)
-inlocuiti carbohidratii simpli (dulciuri, miere, zahar) cu cei complecsi (paste, orez, fructe)
-incercati sa mancati cat mai mult grasimi sanatoase (ulei de masline, migdale, nuci etc) si sa evitati grasimile nesanatoase (untura, unt) etc.
-aveti 6 mese pe zi, toate bogate in proteine, minim 1.5 grame de proteina/kilocorp pt mentinerea masei.
-suplimente: burn fx, alfa burn, l carnitine plus. termogenice puternice: xenadrine, unydine 2, animal cuts. cea mai buna varianta ar fii ECA, dar e foarte periculoasa. pt mai multe info cu privire la ECA, dati un search pe forum.
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
Re: Re: Re: Definirea
scris pe 27 ian 2007 00:17 de DiamonD
10x, si repet intrebarea: ce ziceti daca luam un costum de cauciuc sau nailon pe noi zlabim mai mult si ne definim mai bine?
nu.
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
CM_Punk
Senior member 145 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Definirea
scris pe 27 ian 2007 00:54 de CM_Punk
Nu NEAPARAT.In schimb, poti folosi un brau de neopren daca ai probleme cu grasimea abdominala.Braul iti va rezolva o MICA parte din problema.
Stiu ca multi o sa ma injure(iar MArco o sa ma atace in postul urmator) dar fumatul ajuta la slabit prin accelerarea metabolismului.
Grepfrutul este un fruct ce da rezultate remarcabile in curele de slabire datorita capacitatii sale de inhibare a apetitului.Si a potolirii poftei de carbohidrati.
Despre ECA s-a mai discutat...Efedrina poate fi inlocuita cu Piracetamul(am mai zis asta intr-un post, parca).
O combinatie interesanta de suplimente ar fi Tyrosina si ceaiul verde(propriu-zis sau extract).
...for there is no great reward without great sacrifice.
TNA Sacrifice
|
sus |
|
Marco
Veteran member 180 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Definirea
scris pe 27 ian 2007 02:48 de Marco
Nu NEAPARAT.In schimb, poti folosi un brau de neopren daca ai probleme cu grasimea abdominala.Braul iti va rezolva o MICA parte din problema.
Stiu ca multi o sa ma injure(iar MArco o sa ma atace in postul urmator) dar fumatul ajuta la slabit prin accelerarea metabolismului.
Grepfrutul este un fruct ce da rezultate remarcabile in curele de slabire datorita capacitatii sale de inhibare a apetitului.Si a potolirii poftei de carbohidrati.
Despre ECA s-a mai discutat...Efedrina poate fi inlocuita cu Piracetamul(am mai zis asta intr-un post, parca).
O combinatie interesanta de suplimente ar fi Tyrosina si ceaiul verde(propriu-zis sau extract).
Nu te atac, pur si simplu vorbesti prostii. Ti-am spus ca eu nu am nimic personal cu tine, dar ce rost are sa induci in eroare? nu castigi nimic iar altii au de suferi.
un alt lucru e ca te dai cu pararea iarasi unde nu prea cunosti, inainte spui pentru dieta de slabit bogata in carbohidrati, si dai niste combinatii cu tot felul de substante care mai de care. pe urma centuri cu neopren, saune dese, inhalari de heliu etc.
cel mai simplu era sa spui: dieta adaptata pentru fiecare in parte, ambitie, timp.
poate o sa vina si vremea cand lumea o sa-si dea seama ca slabirea nu se face prin combinatii de chimicale, ci prin regim. binenteles ca pentru cazuri speciale gen de la 6% bf sa ajungi la 3% sau lucruri de genul, intervin alte lucruri, dar pentru omul ce face fitness, un regim e destul.
in legatura cu dietele, exista multe opinii multe argumente etc. cel mai simplu e sa abordezi cea mai usoara metoda, si sa cresti progresiv dificultatea dietei pe masura ce rezultatele inceteaza sa apara. diete gen azi mananc la mc donalds iar pe urma 3 zile nu mananc nimic doar manc grepfruit sunt no comment, dar inca valabile in mintile multora.
deci CK_PUNK, concluzia e centura cu neopren, fumatul, grepfruitul, piracemamul, salbutamolul, tyrosina, ceaiul verde si cafeaua ne vor face un corp perfect ? eu cred ca te vor trimite direct la camera de garda
|
sus |
|
M_Florin
Senior member 116 mesaje
|
Animal Cuts
scris pe 27 ian 2007 15:45 de M_Florin
Animal Cuts Free este un produs Universal Nutrition.
Animal Cuts:
-creste termogeneza
-arde grasimile
-protejeaza masa musculara
-creste metabolismul
-elimina apa extracelulara
-regleaza functiile tiroidei
-maximizeaza functiile insulinei
-optimizeaza functiile nucleotidelor
Animal Cuts contine 3,6 grame de elemente pentru arderea grasimilor in fiecare portie.
Fiecare cutie de Animal Cuts contine 42 pachete.
Administrare:
Se recomanda unul-doua pachete pe zi.Pentru doua pachete,este de preferat un pachet dimineata si un pachet dupa amiaza,pe stomacul gol.
Am scris cateva date despre Animal Cuts si voi mai scrie si despre alte produse de acest gen.
|
sus |
|
M_Florin
Senior member 116 mesaje
|
Unidyne Free
scris pe 27 ian 2007 16:05 de M_Florin
Unidyne Free este un produs Universal Nutrition.
Unidyne Free:
-arde grasimile in mod selectiv
-previne depunerea grasimilor
-reduce apetitul
-creste metabolismul
-protejeaza musculatura
-contine foarte multe ingrediente active
Fiecare cutie Unidyne Free contine 130 capsule.
Administrare:
Se recomanda cate doua capsule pe zi,uma dimineata si una la amiaza.Administrati o capsula inainte de micul dejun sau inainte de exercitii de dimineata(daca faceti) si o a doua capsula dupa-amiaza.Dupa perioada de obisnuire a organismului puteti trece la doza maxima pe portie(doua capsule pe portie,doua portii pe zi deci rezulta patru capsule pe zi).
|
sus |
|
M_Florin
Senior member 116 mesaje
|
L-Carnitine 500
scris pe 27 ian 2007 16:13 de M_Florin
L-Carnitine 500 este un produs Universal Nutrition.
L-Carnitine 500:
-creste metabolizarea lipidelor(grasimilor)
-favorizeaza oxidarea lipidelor la nivel celular
-favorizeaza transportul depozitelor de grasime
-mareste performantele fizice si rezistenta la efort
-reduce nivelul colesterolului
Fiecare cutie L-Carnitine 500 contine 60 capsule.
Administrare:
Una-doua capsule pe zi.
|
sus |
|
M_Florin
Senior member 116 mesaje
|
Chromium Picolinate
scris pe 27 ian 2007 16:22 de M_Florin
Chromium Picolinate este un produs Universal Nutrition.
Chromium Picolinate:
-favorizeaza metabolizare glucozei
Fiecare cutie Chromium Picolinate contine 100 capsule
Administrare:
O capsula pe zi,cu un pahar cu apa,dupa masa.
|
sus |
|
M_Florin
Senior member 116 mesaje
|
L-Carnitin-R
scris pe 27 ian 2007 16:36 de M_Florin
L-Carnitin-R este un baton marca Redis Nutritie.
L-Carnitin-R este un baton de 20 grame ce contine:L-Carnitina 1 gram,proteine 3 grame,carbohidrati 7 grame,fibre 2 grame,grasimi 5 grame.
|
sus |
|
M_Florin
Senior member 116 mesaje
|
Super Fat Burners
scris pe 27 ian 2007 16:45 de M_Florin
Super Fat Burners este un produs VitaLife.
Super Fat Burners este un produs destinat arderii grasimilor.
Fiecare cutie Super Fat Burners contine 100 tablete.
Administrare:
Doua-patru tablete pe zi.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|