Pagina 1 din 1
mih
Newbie 2 mesaje
|
definire
scris pe 27 ian 2006 01:31 de mih
Salut,
se da urmatoarea "configuratie"
1.87 cu 80 kg - tip somatic ecomorf
obisnuiesc sa merg la sala de 3 ori pe sapt , iau de 2 ori pe zi fast gain
ce urmaresc eu : sa mai pun in jur de 10 kg si sa-mi definesc muschii
rugaminte : m-ar interesa un program pentru fizionomia corpului meu cat si pentru definirea muschilor (este prima luna de sala)
Multumesc
|
sus |
|
mih
Newbie 2 mesaje
|
Re: definire
scris pe 27 ian 2006 01:34 de mih
obisnuiesc sa trag 3-4 serii cate 10-15 repetari pentru fiecare grupa de muschi cu greutati destul de mari (zic eu ) crescandu-le treptat pana la epuizare
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 27 ian 2006 10:43 de Gilu
ce urmaresc eu : sa mai pun in jur de 10 kg si sa-mi definesc muschii Iti spun dinainte ca ce vrei tu se va intampla...dar nu f repede,sa pui muschi si sa definesti in acelasi timp ii ceva aproape imposibil,eventual daca folosesti steroizi,chiar si asa ii destul de greu.
Sfatul meu pt tine ii urmatorulute la sala,trage cat poti de tare,mananca cat poti de mult si incearca sa iti alegi mancarea sa fie cat mai consistenta,odihneste-te destul,continua sa te documentezi,de pe forum,sala,reviste,internet,etc...pana mai prinzi umpic de experienta,atunci vei vedea ca nu prea poti definii si sa pui muschi in acelasi timp.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
bumby
Veteran member 167 mesaje
|
scris pe 27 ian 2006 20:19 de bumby
Salut,
se da urmatoarea "configuratie"
1.87 cu 80 kg - tip somatic ecomorf
obisnuiesc sa merg la sala de 3 ori pe sapt , iau de 2 ori pe zi fast gain
ce urmaresc eu : sa mai pun in jur de 10 kg si sa-mi definesc muschii
rugaminte : m-ar interesa un program pentru fizionomia corpului meu cat si pentru definirea muschilor (este prima luna de sala)
Multumesc [blue]pentru inceput antreneazate doar k sa pui cele 10 kg, lasa definirea[/blue]
|
sus |
|
Cheetah
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: definire
scris pe 27 ian 2006 20:30 de Cheetah
ce urmaresc eu : sa mai pun in jur de 10 kg si sa-mi definesc muschii Iti spun dinainte ca ce vrei tu se va intampla...dar nu f repede,sa pui muschi si sa definesti in acelasi timp ii ceva aproape imposibil,eventual daca folosesti steroizi,chiar si asa ii destul de greu.
Sfatul meu pt tine ii urmatorulute la sala,trage cat poti de tare,mananca cat poti de mult si incearca sa iti alegi mancarea sa fie cat mai consistenta,odihneste-te destul,continua sa te documentezi,de pe forum,sala,reviste,internet,etc...pana mai prinzi umpic de experienta,atunci vei vedea ca nu prea poti definii si sa pui muschi in acelasi timp. Confirm spusele lui Gilu. Definirea cu acumularea de masa musculara e o arta cam greu de manuit. Definirea se obtine prin regim alimentar si prin efort aerob(alergare, etc.). Aceste lucruri nu prea favorizeaza cresterea masei musculare. Fixeaza-ti obiectivele si indeplineste-le rand pe rand pana la capat, nu toate odata, ca altfel o sa pierzi o gramada de vreme si o sa ajungi la concluzia ca n-ai facut nimic cum trebuie.
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: definire
scris pe 27 ian 2006 20:57 de Fedor
Sfatul meu pt tine ii urmatorulute la sala,trage cat poti de tare,mananca cat poti de mult si incearca sa iti alegi mancarea sa fie cat mai consistenta,odihneste-te destul,continua sa te documentezi,de pe forum,sala,reviste,internet,etc...pana mai prinzi umpic de experienta,atunci vei vedea ca nu prea poti definii si sa pui muschi in acelasi timp. Confirm spusele lui Gilu. Definirea cu acumularea de masa musculara e o arta cam greu de manuit. Definirea se obtine prin regim alimentar si prin efort aerob(alergare, etc.). Aceste lucruri nu prea favorizeaza cresterea masei musculare. Fixeaza-ti obiectivele si indeplineste-le rand pe rand pana la capat, nu toate odata, ca altfel o sa pierzi o gramada de vreme si o sa ajungi la concluzia ca n-ai facut nimic cum trebuie. ...Si totusi exista un exemplu care contrazice teoria asta in culturism,Franco Columbu.Acesta crestea in greutate in perioada precompetitionala si se si definea simultan...
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: definire
scris pe 27 ian 2006 21:01 de Gilu
Sfatul meu pt tine ii urmatorulute la sala,trage cat poti de tare,mananca cat poti de mult si incearca sa iti alegi mancarea sa fie cat mai consistenta,odihneste-te destul,continua sa te documentezi,de pe forum,sala,reviste,internet,etc...pana mai prinzi umpic de experienta,atunci vei vedea ca nu prea poti definii si sa pui muschi in acelasi timp. Confirm spusele lui Gilu. Definirea cu acumularea de masa musculara e o arta cam greu de manuit. Definirea se obtine prin regim alimentar si prin efort aerob(alergare, etc.). Aceste lucruri nu prea favorizeaza cresterea masei musculare. Fixeaza-ti obiectivele si indeplineste-le rand pe rand pana la capat, nu toate odata, ca altfel o sa pierzi o gramada de vreme si o sa ajungi la concluzia ca n-ai facut nimic cum trebuie. ...Si totusi exista un exemplu care contrazice teoria asta in culturism,Franco Columbu.Acesta crestea in greutate in perioada precompetitionala si se si definea simultan... Sincer...crezi ca nu folosea steroizi?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: definire
scris pe 27 ian 2006 21:06 de Fedor
Sfatul meu pt tine ii urmatorulute la sala,trage cat poti de tare,mananca cat poti de mult si incearca sa iti alegi mancarea sa fie cat mai consistenta,odihneste-te destul,continua sa te documentezi,de pe forum,sala,reviste,internet,etc...pana mai prinzi umpic de experienta,atunci vei vedea ca nu prea poti definii si sa pui muschi in acelasi timp. Confirm spusele lui Gilu. Definirea cu acumularea de masa musculara e o arta cam greu de manuit. Definirea se obtine prin regim alimentar si prin efort aerob(alergare, etc.). Aceste lucruri nu prea favorizeaza cresterea masei musculare. Fixeaza-ti obiectivele si indeplineste-le rand pe rand pana la capat, nu toate odata, ca altfel o sa pierzi o gramada de vreme si o sa ajungi la concluzia ca n-ai facut nimic cum trebuie. ...Si totusi exista un exemplu care contrazice teoria asta in culturism,Franco Columbu.Acesta crestea in greutate in perioada precompetitionala si se si definea simultan... Sincer...crezi ca nu folosea steroizi? Cred ca folosea...
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Ombladoon
Senior member 130 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: definire
scris pe 28 ian 2006 12:40 de Ombladoon
Sfatul meu pt tine ii urmatorulute la sala,trage cat poti de tare,mananca cat poti de mult si incearca sa iti alegi mancarea sa fie cat mai consistenta,odihneste-te destul,continua sa te documentezi,de pe forum,sala,reviste,internet,etc...pana mai prinzi umpic de experienta,atunci vei vedea ca nu prea poti definii si sa pui muschi in acelasi timp. Confirm spusele lui Gilu. Definirea cu acumularea de masa musculara e o arta cam greu de manuit. Definirea se obtine prin regim alimentar si prin efort aerob(alergare, etc.). Aceste lucruri nu prea favorizeaza cresterea masei musculare. Fixeaza-ti obiectivele si indeplineste-le rand pe rand pana la capat, nu toate odata, ca altfel o sa pierzi o gramada de vreme si o sa ajungi la concluzia ca n-ai facut nimic cum trebuie. ...Si totusi exista un exemplu care contrazice teoria asta in culturism,Franco Columbu.Acesta crestea in greutate in perioada precompetitionala si se si definea simultan... Sincer...crezi ca nu folosea steroizi? Cred ca folosea...
un ectomorf daca reuseste sa puna masa musculara se defineste aproape automat
Totu pare mare atunci cand esti mic.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: definire
scris pe 28 ian 2006 12:44 de Gilu
un ectomorf daca reuseste sa puna masa musculara se defineste aproape automat Nu exista asa ceva man....nu mai vb prostii,eventual un ecto,isi va mentine stratu de grasime,dar in nici un caz nu il va reduce....
Intrati aici=>
|
sus |
|
kosmin
Senior member 119 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: definire
scris pe 28 ian 2006 12:59 de kosmin
genetic ...
-
|
sus |
|
Ombladoon
Senior member 130 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: definire
scris pe 28 ian 2006 13:00 de Ombladoon
un ectomorf daca reuseste sa puna masa musculara se defineste aproape automat Nu exista asa ceva man....nu mai vb prostii,eventual un ecto,isi va mentine stratu de grasime,dar in nici un caz nu il va reduce....
da nu m-am exprimat cum trebuie ideea era ca pt un ectomorf pui greu si grasime si muschi.
Totu pare mare atunci cand esti mic.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|