pt. testsuspension ...
uite eu in liceu pe cand faceam fotbal nu aveam figuri din astea cu pieptul umflat sau ca cine mi-s eu ... si crede-ma ca o fost ceva de mine,(atat ca fizic cat si felul si daruirea cu care jucam) pacat cu accidentarile repetate.
si crede-ma ca fetele m-au placut nu pt ca tineam sau nu pieptul umflat sau chestii ridicole de genu'.
Aveam si eu vreo doi in liceu si de mule ori cand eram vorbeam cu ele(erau ceva de fetele alea crede-ma) ... radeau intre ele de cei doi "cred ca daca il pitic de abdomen se inneaca saracu, atata aer tine in el" ... deci stai linistit ca paote doar crezi ca esti superior si faci impresie da' multe fete care arat bine nu is "admiratoare" de asa ceva.
Da' e bine sa ai o postura de atlet adik sa ai o tinuta atat fizica cat si morala nu sa stai cocosat si cehstii de genu'. Faptul ca faci sport te face un om mai implinit ... asta nu inseamnca ca trebuie sa te duca pana in faza in care atat de mult sa o areti incat sa pici in ridicol.
Ia-o ca pe un sfat, nu ca pe o critica.
Ramane la atitudinea ta sa faci ce vrie si cum crezic a e mai bien pt. tine. Eu doar ti-am expus partea ce se da cu opinia.
[blue]eu sunt de acord cu ce zici tu[/blue]