Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
Cum sa procedez ?
scris pe 18 iun 2005 22:06 de Anonim
As avea si eu o rugaminte foarte mare. Am 16 ani ... si as vrea sa schimb ceva la aspectul meu fizic ... sunt destul de slab ... am putin peste 50 de kilograme si 1.73 ... Evident sunt la liceu ... si am 3 luni vacanta ... credeti ca se poate schimba ceva in acest timp ? Daca DA spuneti-mi va rog cum/cu ce sa incep. Daca este cineva "dragutz" sa imi faca un program saptamanal si sa imi spuna la ce intervale de timp sa "avansez" ... si eventual ceva legat de alimentatie. Va multumesc nespus de mult si astept raspuns.
|
sus |
|
surgeon
Newbie 5 mesaje
|
Re: Cum sa procedez ?
scris pe 19 iun 2005 08:29 de surgeon
As avea si eu o rugaminte foarte mare. Am 16 ani ... si as vrea sa schimb ceva la aspectul meu fizic ... sunt destul de slab ... am putin peste 50 de kilograme si 1.73 ... Evident sunt la liceu ... si am 3 luni vacanta ... credeti ca se poate schimba ceva in acest timp ? Daca DA spuneti-mi va rog cum/cu ce sa incep. Daca este cineva "dragutz" sa imi faca un program saptamanal si sa imi spuna la ce intervale de timp sa "avansez" ... si eventual ceva legat de alimentatie. Va multumesc nespus de mult si astept raspuns. Imi pare rau ,dar in 3 luni nu vei reusi mare lucru indiferent de program sau alimentatie.In culturism cistigurile se fac in ani de zile iar virsta ta e cam mica sa te apuci sa ridici greutati mari(iti va stopa crestera in inaltime,si iti va uza articulatiile
bill pearl
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Cum sa procedez ?
scris pe 20 iun 2005 20:15 de Anonim
Va rog eu mult spuneti ceva ... un program ceva ... pentru brate, picioare, spate, abdomen ... va rog mult ... am citit pe aici dar nu prea am inteles ce si cum. Nu vreau sa ma supraantrenez. Adik spuneti-mi si mie ... in ce zi fac aia, cate etc. Va rog mult. Mersi
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Cum sa procedez ?
scris pe 23 aug 2005 00:19 de Gilu
As avea si eu o rugaminte foarte mare. Am 16 ani ... si as vrea sa schimb ceva la aspectul meu fizic ... sunt destul de slab ... am putin peste 50 de kilograme si 1.73 ... Evident sunt la liceu ... si am 3 luni vacanta ... credeti ca se poate schimba ceva in acest timp ? Daca DA spuneti-mi va rog cum/cu ce sa incep. Daca este cineva "dragutz" sa imi faca un program saptamanal si sa imi spuna la ce intervale de timp sa "avansez" ... si eventual ceva legat de alimentatie. Va multumesc nespus de mult si astept raspuns.
Luni:Piept,umeri
Marti:Spate,trapez,abdomen
Miercuriauza
Joi:Biceps,triceps,antebrat
Vineri:Coapse,femurali,gambe
Sambataauza
Duminicaauza
Exercitii:tre sa le faci pe toate,le schimbi incontinuu,de la saptamana la saptamana faci alte exercitii,te uiti tu prin reviste sau site-uri de culturism,vezi tu.Fa intre 8-10 rep pe serie daca esti incepator,daca ai mai fost la sala si ai habar fa intre 6-8 rep pe serie.Mananca carne,lapte,oua,fasole,mazare,orez,cartofi si suplimente nutritive cu mai multi carbohidrati.Bafta
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|