Pagina 1 2 din 2
Puff
Senior member 76 mesaje
|
Re: culturism la 14 ani
scris pe 16 oct 2007 18:12 de Puff
salut..as vrea si yo sa stiu daca e bine sa fac culturism la 14 ani
mai era un post asemanator .. de cautai .. gaseai ..
|
sus |
|
vally_g_unit
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: culturism la 14 ani
scris pe 18 oct 2007 22:52 de vally_g_unit
chestia e k yo am tras cateva luni tare...atat de tare incat ma durea tot corpu..si nu prea am ramas pitic dar nu stiu ce se intampla nu prea mai am energie
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: culturism la 14 ani
scris pe 18 oct 2007 23:20 de Dave
iti dai seama cat de tare ai tras tu...
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: culturism la 14 ani
scris pe 19 oct 2007 12:01 de Lukiano
dar nu stiu ce se intampla nu prea mai am energie
+
chestia e k yo am tras cateva luni tare...atat de tare incat ma durea tot corpu.
=>
Caz tipic de supraantrenament
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
Geany
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 8 mai 2012 09:18 de Geany
salut..as vrea si yo sa stiu daca e bine sa fac culturism la 14 ani ba cum ma sa nu fie bine???vezi florine ca mi-am facut cont!!!asa pai e foarte bine si eu fac!de 2 ani sa am observat rezultatele mele si nu au fost in zadar si continua sa faci in continuare da?!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 8 mai 2012 10:51 de Gilu
Nu sunteti pe messenger aici.Scrieti corect sau va sterg mesajele.
Editat de Gilu pe 8 mai 2012 10:52
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 8 mai 2012 19:48 de sZoTaK
ba cum ma sa nu fie bine???vezi florine ca mi-am facut cont!!!asa pai e foarte bine si eu fac!de 2 ani sa am observat rezultatele mele si nu au fost in zadar si continua sa faci in continuare da?!! datele de la profil le-ai pus din batjocura?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Geany
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 26 mai 2012 18:36 de Geany
datele de la profil le-ai pus din batjocura? nu acelea sunt corecte!ce nu crezi?!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 26 mai 2012 22:57 de sZoTaK
nu acelea sunt corecte!ce nu crezi?! impins la piept, 10 kg-50 repetari, geno 63 kg/500?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 mai 2012 23:00 de basu
impins la piept, 10 kg-50 repetari, geno 63 kg/500?
Incercati va rog sa nu va mai tachinati si in economia acestui topic discutati despre ceva util.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 26 mai 2012 23:04 de sZoTaK
Incercati va rog sa nu va mai tachinati si in economia acestui topic discutati despre ceva util. eu l-am intrebat doar daca datele sunt puse la misto..el a spus ca nu. ma cam mira...eu fac pariu ca nu face nici 15 cu ele. in fine, am terminat. scuze
|
sus |
|
basu
|
scris pe 26 mai 2012 23:06 de basu
ba cum ma sa nu fie bine???vezi florine ca mi-am facut cont!!!asa pai e foarte bine si eu fac!de 2 ani sa am observat rezultatele mele si nu au fost in zadar si continua sa faci in continuare da?!!
In ziua de azi este democratie si unii inteleg din asta ca fac tot ce vor. Foarte bine! Eu sunt de parere insa ca la 14 ani ar trebui sa se gandeasca la altceva. Si nu este doar parerea mea.
|
sus |
|
wanksta
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 27 mai 2012 01:39 de wanksta
EU m-am apucat la 14 ani aveam 1,70 si acum am 16 ani si am 1,80 si am facut si geno si presa si am crescut! Totusi trebuie sa ai grija
get rich or die trying
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 mai 2012 09:55 de basu
EU m-am apucat la 14 ani aveam 1,70 si acum am 16 ani si am 1,80 si am facut si geno si presa si am crescut! Totusi trebuie sa ai grija
S-a discutat de nenumarate ori ca in mod direct acest exercitiu sau altele care presupun ridicari de incarcaturi deasupra capului nu pot bloca cresterea. Dar acest exercitiu este totusi unul dintre cele mai grele exercitii care exista. Mie asa mi s-a parut. In lipsa unei diete corespunzatoare si a odihnei pe care incepatorii de cele mai multe ori nu le au desi ei cred ca da, procesele de crestere pot fi oprite.
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 9 iun 2012 15:12 de mariusaic
In ziua de azi este democratie si unii inteleg din asta ca fac tot ce vor. Foarte bine! Eu sunt de parere insa ca la 14 ani ar trebui sa se gandeasca la altceva. Si nu este doar parerea mea.
Lasa basule, nu mai fi rau cu ei... eu m.am apucat la 15 ani si am mai crescut de atunci si am facut si presa si de toate. Adevarul este ca la o miscare a presei cu o greutate foarte mare am cam dat gres si ma cam doare spatele. In rest nu am nimic. Deci, va sugerez astia mici care va apucati de asta... bazati.va pe toate grupele musculare , nu doar pe abdomen ca sa impresionati fetele si aveti grija la presa si geno cu greutati mari.
Succes.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 9 iun 2012 17:24 de Gilu
In ziua de azi este democratie si unii inteleg din asta ca fac tot ce vor. Foarte bine! Eu sunt de parere insa ca la 14 ani ar trebui sa se gandeasca la altceva. Si nu este doar parerea mea. Multa rabdare ai Florin....Democratie este in viata de zi cu zi, unde ai drepturi pt ca esti contribuabil.Aici pe forum e alta poveste.Te conformezi regulamentului sau zbori.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 10 iun 2012 12:20 de xExtasy
Daca esti sigur ca poti face performanta , fa culturism. Daca vrei sa faci asa sa areti bine aia nu se numeste culturism. Cel mai bine ar fi sa te consulte un doctor si sa iti spuna ca esti apt sa faci sport.
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 iun 2012 12:48 de basu
Daca esti sigur ca poti face performanta , fa culturism. Daca vrei sa faci asa sa areti bine aia nu se numeste culturism. Cel mai bine ar fi sa te consulte un doctor si sa iti spuna ca esti apt sa faci sport.
Si evident ca tu esti unul dintre cei care face culturism pt performanta.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 10 iun 2012 12:49 de MrOlympia
Dar cum se numeste ?
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 iun 2012 12:51 de basu
Dar cum se numeste ?
Se numeste ce face el.
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 10 iun 2012 15:19 de mariusaic
Se numeste ce face el.
fie ca faci pentru a arata bine, fie ca faci de perfomanta, tot culturism e. Cand joci fotbal in spatele blocului cu baietii, tot fotbal se cheama, nu trebuie sa faci de perfomanta la club special.
Salve.
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 10 iun 2012 15:58 de xExtasy
Si evident ca tu esti unul dintre cei care face culturism pt performanta.
Normal. Eu nu ma duc la sala sa ascult muzica, ca altii. Merg sa trag si sa ajung cineva. Nu am luat niciodata suplimente si arat mai bn decat aia care iau. Deci evident ca is facut pentru asta si pot face performanta pt ca am un genetic grozav.
Editat de xExtasy pe 10 iun 2012 15:59
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 10 iun 2012 16:16 de radu1
Normal. Eu nu ma duc la sala sa ascult muzica, ca altii. Merg sa trag si sa ajung cineva. Nu am luat niciodata suplimente si arat mai bn decat aia care iau. Deci evident ca is facut pentru asta si pot face performanta pt ca am un genetic grozav.
modestule)
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|