Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
cresterea in inaltime
scris pe 25 ian 2005 12:18 de Anonim
Salut! Am 18, 1,70m si as vrea sa-mi cresc masa musculara si sa cresc in inaltime. Am doua intrebari: cum pot sa iau in inaltime, si exista exercitii care opresc cresterea? Anu' trecut am fost la sala si s-au vazut rezultatele, dar anul asta nu prea mai am timp de sala ca am Bac-ul. M-ar interesa, daca exista, niste exercitii pt. <a href="http://www.crestereinaltime.ro" title="crestere in inaltime">crestere in inaltime</a>, pt. ca vreau sa evit steroizii si sa fac mult sport (baschet, volei, etc) nu prea am timp. Multumesc.
|
sus |
|
mihaitza
Newbie 1 mesaje
|
Re: cresterea in inaltime
scris pe 31 ian 2005 21:45 de mihaitza
bah si io am inaltimea ta, si si eu vreu sa mai cresc. am aflat ca exista niste produse(nu sunt steroizi) care pot spori secretia de hormon de crestere da dak le iei tre sa iei si niste vitamine.
mai multe detlaii pe www.suplimente.ro
dak mai gasesti si tu vreo metoda sau exercitii pentru crestere sa-mi spui! ori pe forum ori pe adresa mea alcoolist@yahoo.co.uk
|
sus |
|
saw46
Junior member 25 mesaje
|
Re: Re: cresterea in inaltime
scris pe 31 ian 2005 23:04 de saw46
porblema inaltimii tine in totaliate de genetica. in nici un caz nu se poate stimula cresterea in inaltime cu pastile sau alte chestii asemanatoare.
sportul ideal pt cresterea in inaltime e inotul, de preferabil practicat de la o varsta frageda.
totusi daka vrei sa vezi daka mai cresti mergi la doctor pt a vedea daca ligamentele membrelor sunt sau nu inchse (sudate) definitiv. daka nu sunt inseamna ca mai cresti.
get big!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|