Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
creatina???
scris pe 21 apr 2003 22:36 de Anonim
dupa parerea voastra,care firma produce cea mai buna creatina,eu am luat de la natural plus si nu prea am simtit ,am luat si fosfat de la hardbody si la fel
am auzit de creatina monohidrat de la scitec ca ar fi buna
astept raspunsurile voastre
si ....
sa va creasca bicepsii.)
|
sus |
|
CALIGULA
Veteran member 229 mesaje
|
Re: creatina???
scris pe 21 apr 2003 23:19 de CALIGULA
Eu folosesc de la pronutrition ,dar sincer o servesc de 6 zile si oha,nu simt nimic,nimic/acum poate sa fie si in functie de organism de la caz la caz/oricum trebui sa incerc ceva mai tare
Caligula
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 22 apr 2003 06:35 de Anonim
dupa parerea voastra,care firma produce cea mai buna creatina,eu am luat de la natural plus si nu prea am simtit ,am luat si fosfat de la hardbody si la fel
si ....
sa va creasca bicepsii.)
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: creatina???
scris pe 23 apr 2003 14:58 de Anonim
citind un mesaj mai in urma ,unde scria ca acest forum este in continua crestere si ca pui o intrebare si-ti vor raspunde oameni care au ceva cunostinte despre culturism ,,,,
vad ca mam inselat !!!
am pus si eu intrebarea aceea despre crestina care e cea mai buna firma care produce creatina si se gaseste si la noi fie ca e produsa aici sau se importa?
vad ca nu prea ma lamurit nimeni
mugurel poti incerca macar tu sami dai niste idei ?
|
sus |
|
djbobo
Junior member 10 mesaje
|
Re: Re: Re: creatina???
scris pe 23 apr 2003 16:49 de djbobo
din cate stiu eu,creatina are acelasi efect,indiferent de firma care o produce(daca e o firma serioasa).daca o cumperi de la o firma proasta s-ar putea sa nu aiba o puritate prea mare.
insa in general creatinele care se gasesc la noi in tara sunt de import.
cea mai buna creatina,cred eu,este cea monohidrata.
oricat de mare ai fi,in cunoastere tot mic esti
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 23 apr 2003 17:47 de Anonim
si ....
sa va creasca bicepsii.)
|
sus |
|
mugurel
Veteran member 381 mesaje
|
scris pe 24 apr 2003 07:43 de mugurel
Nu pot sa spun prea multe pentru ca eu (probabil din noroc) am incercat creatina de la Universal acum vreo 5 ani si am avut efecte foarte bune. La a doua comanda am observat ca pretul a scazut considerabil si de fapt am primit creatina monohidrat de la Natural Plus. Am fost surprins ca efectele erau in continuare foarte bune. M-am documentat si am vazut ca e produsa in Germania (Creapure), are o puritate foarte mare si este doar ambalata in Romania.
Si de atunci n-am mai incercat altceva fiindca sunt foarte multumit si de pret si de calitate.
Concluzionand va recomand Creatina Monohidrat de la Natural Plus
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
redis
scris pe 24 apr 2003 10:18 de Anonim
mugurel ,sigur nu faci reclama
ascunsa firmei redis ,
sunt destui care nu au simtit nimic de la cretina de la natural plus ,si tot de asta va intreb care e mai buna ,poate cei de la redis doar o ambaleaza la noi dar nu stiu sincer vorbind nu prea am incredere in ei si mai ales ca ,concentratele proteice au lipsa unul din principalele ingrediente GUSTUL,sincer au gust super naspa si de asta spun ca nu am incredre in redis fiindca fac o treaba de mantuiala
voi ce ziceti?
|
sus |
|
ciprian
Junior member 14 mesaje
|
Re: redis
scris pe 24 apr 2003 22:20 de ciprian
nu cred ca mugurel face reclama redisului.Si eu l-am intrebat despre creatina si mi-a recomandat tot natural plus si la mine a mers super bine. Daca la cineva nu merge asa cum si-a dorit asta poate fi si din vina lui.Creatina nu te ajuta la nimic daca esti lenes si nu tragi tare.
|
sus |
|
MensSana
Junior member 17 mesaje
|
PUMP
scris pe 28 mai 2003 11:31 de MensSana
Nu cred ca exista in Romania acum ceva mai bun ca PUMP de la Scitec. 40 de plicuri la 710.000. Foarte scump da' merita !!! Spun scump pentru ca ajung numai 7 zile la loading si maxim 20 la mentinere ... iar ca sa iei 2 luni cheltui destul de mult.
Merge acceptabil si monohidrata - tot de la Scitec, insa numai cu dextroza !!!
SiegHeil
|
sus |
|
John
Guest
|
Pro nutrition
scris pe 11 iun 2003 19:29 de John
Eu folosesc de la pronutrition ,dar sincer o servesc de 6 zile si oha,nu simt nimic,nimic/acum poate sa fie si in functie de organism de la caz la caz/oricum trebui sa incerc ceva mai tare
Folosesc si eu pronutrition si am rezultate foarte bune; s-a cunoscut de prima oara cand am luat , chiar m-am si speriat cand am vazut in ce hal m-am umflat dupa antrenament. Acuma depinde si de organism ,eu in general reactionez rapid la suplimente ( in afara de Redis )
|
sus |
|
killer69
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 13 iun 2003 01:26 de killer69
Eu am avut o perioada de 2 luni creatina lichida adusa din state,se i-a inainte de antrenament si se asimileaza de 2 ori mai bine decat ala praf. A avut efecte miraculoase, plecam de la sala plin de energie, acum plec rupt in doua de la efort singura poroblema e ca e destul de scump!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
creatina???
scris pe 28 iun 2003 15:35 de Anonim
eu bag in mine monohidrata de la scitec de 3 sapt si efecte cam slabe : in forta cresterea e ca si pana acum(nimic nou) as putea spune doar ca pomparea dupa antrenament e mult mai mare...asa ca incearca pe pielea ta ca e cea mai buna solutie, fiecare reactioneaza altfel.
|
sus |
|
redline
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 5 iul 2003 22:26 de redline
Si eu am luat de la ProNutrition Monohydrata UltraPure, am luat 6 zile 15g/zi iar apoi am luat 3-4g/zi. Nu am sesizat nici o marire de forta, doar foarte putin de marire a muschilor, pot sa spun chiar ca marirea acesta nici nu cred ca a fost de la Creatina. Nu stiu, eu mai iau, si astept rezultatele.
Redline
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
scris pe 6 iul 2003 21:30 de madbog
binenteles ca rezultate spectaculoase nu se obtin de la creatina mai ales daca nu esti incepator si ai si mai luat pana acum dar un anumitr progres tot se observa insa pentru asta trebuia ca alimentatia sa fie ok
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|