Pagina 1 din 1
Rage
Guest
|
Ce sa fac?
scris pe 23 oct 2002 22:10 de Rage
Sal. Problemele mele la care sper sa-mi raspundeti :
1) ce pot sa fac pt incheieturi ( maini , picioare ) , ca-s prea subtiri. Exista vreu produs care sa le stimuleze ingrosarea , bunaoara am vazut jointment , e bun de ceva?
2) am circa 1,92 si 83 de kile. Mainile sunt mci. Ce exercitii imi recomandati pt dezvoltarea bicepsului si mai ales a antebratului
3) Am grasime pe picioare si nu prea pot sa o dau jos , ce pot sa fac in legatura cu asta.
4) Sunt ectomorf toata ziua , dar trag cat ma tin curelele la sala , da parca as fi o bucata de carne de la magazin , nu se pune nimic , nu se vede nimic.Am 17 ani , si varsta conteaza ?
5) Abdomenul e iesit in afara ( grasime desigur ) , desi fac abdomene si am fibra musculara f buna . Sper sa ma puteti ajuta . Ciao!
|
sus |
|
io
Guest
|
Re: Ce sa fac?
scris pe 25 oct 2002 15:00 de io
1 - nu poti face nimic. Oasele tale poate se vor mai dezvolta un pic (ai 17 ani), dar tu nu ai ce face. Jointment - e un produs care iti lubrefiaza incheieturile
3 - alearga
4 - de cita vreme practici acest sport? Nu trebuie sa fi grabit cu rezultatele ...
5 - alearga
Succes
|
sus |
|
Rage
Guest
|
scris pe 26 oct 2002 16:36 de Rage
Mersi de raspuns. Da mie imi fluctueaza greutatea. Daca alerg zilnic o sa am vergeturi din alea apetisante de-ti vine sa-ti vomiti matele cand le vezi?!Mai explica-mi ce ai vrut sa zici de Jointment.
De un an. Nici nu ma grabesc. Si tie la fel.
|
sus |
|
mihaela
Guest
|
scris pe 26 oct 2002 22:59 de mihaela
nimic.
|
sus |
|
Eminem
Junior member 29 mesaje
|
Re: Re: Ce sa fac?
scris pe 8 feb 2003 09:30 de Eminem
pai Jointment ala e un produs care intareste incheieturile sau poti sa incerci JOINT AID de la Weider ) suna cam ciudat.. lol..
|
sus |
|
rex
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 11 feb 2003 23:04 de rex
1)JOINTMENT epentru refacerea rapida a incheieturilor nu prea cred ca o sa obtii o ingrosare a lor.Ingrosarea apare odata cu castigul de masa intr-o anumita proportie
2)nu inteleg cum esti ectomorf daca ai grasime pe piciore si abdomen.
Cele mai bune exercitii pt bicepsi
sunt flexii cu bara din picioare si la banca scott(inclinata)
3)Degeaba faci abdomene incearca alergatul in schimb sigur vei da burta jos(si lasa dulciurile).
4)pentru general ai grija sa nu te supraantrenezi.Ai grija sa lasi destul timp de refacere intre doua antrenamente la aceasi grupa musculara.
Cam atat bafta sa cresti mare!!!!
|
sus |
|
killeru`
Guest
|
scris pe 25 nov 2005 16:38 de killeru`
daca vrei incheieturi mai puternice baga flotari im monturi(in pumni)ca la karate si fa antebrate.vezi ca pe www.suplimente.ro sunt produse pentru articulatii.la faza cu grasimea-definirease face in vara.
|
sus |
|
needweed80
Veteran member 225 mesaje
|
Re: Re: Ce sa fac?
scris pe 25 nov 2005 18:10 de needweed80
vezi k post-u' asta e de 2 ani)cerd k deja i s-au ingrosat incheieturile
shut up and train!!!
|
sus |