Uite, parerea mea este ca la fel, trebuie sa incluzi in programul tau de antrenament, o perioada considerabila de executie a exercitiilor cardio, dar sa stii ca ti se vor diminua procesele de crestere a masei musculare, datorita unor de pozite de substanta de crestere din muschi care se consuma odata cu practicarea exercitiilor de cardio. Asa ca, dupa parerea mea, CARDIO si MASA MUSCULARA sun 2 termeni care intr0un mod relativ se bat cap in cap si iti sugerez sa alegi!
1.- ori sa te bazezi pe forta si sa scapi de stratul adipos in timp indelungat si sa acumulezi masa musculara intr-un ritm mai rapid;
2.- ori sa incluzi mult cardio si sa scapi relativ repede de stratul adipos si sa diminuezi cresterea in masa musculara.
Daca ar fi dupa mine, as inlude in programul meu foarte putin cardio, atat cat sa ma ajute sa scap de grasime usor-usor si as pune mare accent pe antrenamentul de masa musculara. Alege si tu! Atentie la alimentatie, evita grasimile, dar nu renunta total la ele, pentru ca sunt benefice si ele pentru ceva, mai precis pentru secrectia de hormon de crestere masculin. foloseste preponderent carbohidrati inainte de antrenament si dupa antrenament, proteina preponderent. Asta e cel mai complet sfat pe care ti-l pot da!
Multumesc mult.