Pagina 1 din 1
stef
Senior member 115 mesaje
|
biceps/triceps
scris pe 22 oct 2006 22:37 de stef
cresc de 2 ori mai rpd in brat dak fac bicepsu si tricepsu de 2 ori/sapt dekt dak as face odata?
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: biceps/triceps
scris pe 22 oct 2006 22:40 de crespo
cresc de 2 ori mai rpd in brat dak fac bicepsu si tricepsu de 2 ori/sapt dekt dak as face odata?
nu..pai daca ar fi asha le-ai putea lucra si in fiecare zi..nu faci decat sa te supraantrenezi daca faci natural
I'M A KING
|
sus |
|
stef
Senior member 115 mesaje
|
Re: Re: biceps/triceps
scris pe 22 oct 2006 23:38 de stef
nu..pai daca ar fi asha le-ai putea lucra si in fiecare zi..nu faci decat sa te supraantrenezi daca faci natural
natural fac si totusi am observat ca luna asta am crescut park foarte mult..aproape 2cm..intr-adevar insa ma dor tare antebratele de la bicepsi fiindca fortez de fiecare data cand fac
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: biceps/triceps
scris pe 22 oct 2006 23:41 de csmkr18
natural fac si totusi am observat ca luna asta am crescut park foarte mult..aproape 2cm..intr-adevar insa ma dor tare antebratele de la bicepsi fiindca fortez de fiecare data cand fac
Asculta-l pe tovarasul crespo..si nu mai fa de capu tau!
|
sus |
|
alic
Junior member 33 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: biceps/triceps
scris pe 23 oct 2006 15:27 de alic
Are dreptate, NU lucra de 2 ori pe saptamana aceeasi grupa, faci mai mult rau decat bine.
Bodybuilding is not just a sport; it's a way of life.
|
sus |
|
cor73z
Senior member 122 mesaje
|
Re: biceps/triceps
scris pe 23 oct 2006 16:25 de cor73z
cresc de 2 ori mai rpd in brat dak fac bicepsu si tricepsu de 2 ori/sapt dekt dak as face odata? Oricum le antrenezi de 2 ori/sapt (chiar daca nu de fiecare data in mod direct). Ca presupun ca nu lucrezi doar biceps si triceps Mai faci si spate... -> biceps, mai faci piept... -> triceps
|
sus |
|
stef
Senior member 115 mesaje
|
Re: Re: biceps/triceps
scris pe 23 oct 2006 18:32 de stef
da..ideea e ca eu am facut asa luna asta ..luni bicepsi/piept,marti spate,tricepsi, joi bicepsi/tricepsi gandindu-ma ca ma recuprez in 2 zile la biceps..am cam sarit umeri/trapez insa nah dak ziceti ca nu e bine o sa revin la programul normal
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
scris pe 23 oct 2006 21:06 de merce
Deci parerea mea e ca poti sa faci tricepsu de 2 ori daca chiar ti neaparat la chestia asta dar bicepsu nu vad de ce sa`l faci 2 doua ori ...pentru ca mai intra si la piept ,spate .....si nu are rost sa te obosesti degeba...sa te axezi doar pe o anumita grupa de muschi pe care sa`o ai mai dezvoltat ci lucreaza fiecare grupa asa cum trebuie ..
KeepWalking
|
sus |
|
mariusvldr
Senior member 129 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: biceps/triceps
scris pe 23 oct 2006 21:34 de mariusvldr
Bicepsul intra la spate si mai putin sau deloc la piept.....merce la piept intra mult tricepsul. Am incercat si eu sa le lucrez de 2 ori adica de 3 daca punem si spatele respectiv bicepsul dar nu mi-a mers deloc in loc de crestere m-am ales cu un supra-antrenament asa ca ..... o data si bine pe saptamana si ce mai intra la celelalte grupe
Just say'it
|
sus |
|
popescu
Senior member 76 mesaje
|
scris pe 23 oct 2006 21:48 de popescu
da..ideea e ca eu am facut asa luna asta ..luni bicepsi/piept,marti spate,tricepsi, joi bicepsi/tricepsi gandindu-ma ca ma recuprez in 2 zile la biceps..am cam sarit umeri/trapez insa nah dak ziceti ca nu e bine o sa revin la programul normal
foarte mishto programu...
|
sus |
|
stef
Senior member 115 mesaje
|
xxx
scris pe 26 oct 2006 20:35 de stef
ma dor tare antebartele dee la bicepsi credeti ca ar fi buna o paua de o saptamana la sala?
|
sus |
|
Marco
Veteran member 180 mesaje
|
Re: xxx
scris pe 27 oct 2006 03:01 de Marco
ma dor tare antebartele dee la bicepsi credeti ca ar fi buna o paua de o saptamana la sala?
Tricepsul este grupa musculara cea mai predispusa la supra-antrenament, fiind muschi stabilizator pentru aproape toate miscarile de baza destinate trenului superior. Deasemenea, tricepsul se poate dezvolta f. bine si fara a fi lucrat deloc. Totusi, e bine sa acorzi un antrenament si acestei grupe, dar in nici un caz 2.
|
sus |
|
merce
Senior member 147 mesaje
|
Re: Re: xxx
scris pe 27 oct 2006 11:12 de merce
Bicepsul intra la spate si mai putin sau deloc la piept.....merce la piept intra mult tricepsul. Am incercat si eu sa le lucrez de 2 ori adica de 3 daca punem si spatele respectiv bicepsul dar nu mi-a mers deloc in loc de crestere m-am ales cu un supra-antrenament asa ca ..... o data si bine pe saptamana si ce mai intra la celelalte grupe
----------------------------------------------------------- ---------------------
Just say'it
Normal marius ca cel mai bine e sa faci doar o singura data pe saptamana pana la epuizare dar el tinea neaparat sa faca de 2 ori pentru ca multi incepatori fac greseala asta zi ca daca fac de mai multe ori o grupa de muschi ...respectiva ca creste de 2 ori mai mare . Insa e de mentionat sa tina minte ca muschiul "creste" in timp de repauz nu atunci cand il lucrezi PUNCT
KeepWalking
|
sus |
|
Marco
|
Re: Re: Re: xxx
scris pe 27 oct 2006 15:13 de Marco
----------------------------------------------------------- ---------------------
Just say'it
Normal marius ca cel mai bine e sa faci doar o singura data pe saptamana pana la epuizare dar el tinea neaparat sa faca de 2 ori pentru ca multi incepatori fac greseala asta zi ca daca fac de mai multe ori o grupa de muschi ...respectiva ca creste de 2 ori mai mare . Insa e de mentionat sa tina minte ca muschiul "creste" in timp de repauz nu atunci cand il lucrezi PUNCT
De specificat ca in cazul incepatorilor sansele de supra-antrenament sunt scazute, antrenarea aceasi grupe de 2 ori pe saptamana fiind OK (cu exceptia tricepsului).
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: xxx
scris pe 27 oct 2006 16:46 de jockasta
De specificat ca in cazul incepatorilor sansele de supra-antrenament sunt scazute, antrenarea aceasi grupe de 2 ori pe saptamana fiind OK (cu exceptia tricepsului).
Deci sa inteleg ca tu recomanzi incepatorilor sa faca aceiasi grupa de doua ori pe saptamana?
no fear
|
sus |
|
stef
Senior member 115 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: xxx
scris pe 28 oct 2006 01:24 de stef
deci am 5 luni de sala..primele 4 luni am lucrat numai odata biceps/triceps o pauza de aproape 2 sapt si cand m-am reapucat am skimbat programu la inca o zi pe sapt in care antrenam din nou bicepsu si tricpesu..si am crescut 2 cm luna aia(ultima)..naspa insa ca in saptamana asta nu am mai crescut delok in brat ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum:-?..d asta ma gandesc ca ar fi indicata o pauz de o saptamana aprox mai ales ca ma dor tare antebratele..
|
sus |
|
Marco
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: xxx
scris pe 28 oct 2006 16:03 de Marco
deci am 5 luni de sala..primele 4 luni am lucrat numai odata biceps/triceps o pauza de aproape 2 sapt si cand m-am reapucat am skimbat programu la inca o zi pe sapt in care antrenam din nou bicepsu si tricpesu..si am crescut 2 cm luna aia(ultima)..naspa insa ca in saptamana asta nu am mai crescut delok in brat ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum:-?..d asta ma gandesc ca ar fi indicata o pauz de o saptamana aprox mai ales ca ma dor tare antebratele..
E normal ca in primele luni sa ai o crestere spectaculoasa, corpul nefiind obisnuit cu stimulul pe care il imprimi muschiului. Dupa aceasta perioada sensiblitatea organismului fata de acesti stimuli scade, incetinind cresterea musculara. Nu se astepta sa cresti in fiecare saptamana. Daca mai cresti 1 cm / la 2 luni e ceva f. f. bine.
|
sus |
|
Marco
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: xxx
scris pe 28 oct 2006 18:01 de Marco
Argumentezi?
Capacitatea de refacere a unui incepator este mult mai mare decat a unui avansat.
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: xxx
scris pe 28 oct 2006 18:05 de jockasta
Capacitatea de refacere a unui incepator este mult mai mare decat a unui avansat.
Atat?
no fear
|
sus |
|
stef
Senior member 115 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: xxx
scris pe 28 oct 2006 19:55 de stef
Daca mai cresti 1 cm / la 2 luni e ceva f. f. bine.
asa de greu?!:O...am inceput cu 35-36 la brat si am ajuns acum la 42 drp,41juma stg..poate mai are de crescut mkr 1-2 cm si de-abia apoi mai greu..depinde si de genetic zic eu si am sa vad cum sta trb la mine:P..totusi cred ca-s bune si niste pauze in antrenament
|
sus |
|
Marco
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: xxx
scris pe 28 oct 2006 20:05 de Marco
asa de greu?!:O...am inceput cu 35-36 la brat si am ajuns acum la 42 drp,41juma stg..poate mai are de crescut mkr 1-2 cm si de-abia apoi mai greu..depinde si de genetic zic eu si am sa vad cum sta trb la mine:P..totusi cred ca-s bune si niste pauze in antrenament
Este evident recomandata o pauza dupa o perioada de antenamente intensive, pentru a lasa corpul sa se recupereze complet si de asemenea pentru a-l dezobisnuii de stresul fizic, pentru un raspuns anabolic optim dupa reinceperea antrenamentelor.
|
sus |
|
mariusvldr
Senior member 129 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: xxx
scris pe 29 oct 2006 21:57 de mariusvldr
Ce ziceti eu intr-o luna si 3 saptamani am crescut in brat 1 cm ceva, de la 33 la 34 si cativa milimetri incordat la rece, si am lucrat o singura data bicepsul si tricepsul pe saptamana, sa incerc sa-l lucrez de 2 ori pe saptamana plus ce intra la spate respectiv piept? Sunt incepator.
Just say'it
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: xx
scris pe 29 oct 2006 22:58 de Spynes
Ce ziceti eu intr-o luna si 3 saptamani am crescut in brat 1 cm ceva, de la 33 la 34 si cativa milimetri incordat la rece, si am lucrat o singura data bicepsul si tricepsul pe saptamana, sa incerc sa-l lucrez de 2 ori pe saptamana plus ce intra la spate respectiv piept? Sunt incepator. PAREREA MEA:NU!!! eventual dak ajungi la o anumita plafonare pe viitor..schimbi antrenamentul DAR este suficient sa lucrezi cele 2 grupe 1 data pe sapt...
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|