Pagina 1 din 1
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
biceps
scris pe 14 iun 2006 23:58 de MaNiFeSto
spuneti-mi si mie un program pt biceps pls.yo lucrez bicespu` dupa spate de obicei luni,si problema e ca nu prea mai crestedoar in definire mai evoluez sa zic asa. prima data incep cu flexii cu ganterele din stand pe banca,spataru drept,fac prima serie 12 repeteri,a 2-a 10,a 3-a 8 repetari si ultima 6 repetari(greutatile le aleg in functie de cum ma simt in ziua respectiva,si greutatile cresc de la serie la serie); dupa aia fac flexii la banca scott cu gantere(fac cu ganterele sa evit eventualele disproportionalitati) fac 3 serii de vreo 10 repetari,apoi fac flexii concentrate cu haltera(cu gantera pe coapsa...pt cine nu stie:P )tot vreo 3.si cam atat...deci asta fac dupa ce fac spate.si am uitat sa zic ca la ultima serie al fiecarui exercitiu mai fac..deci dupa ce termin ultima serie din ex.cu greutate maxima iau o alta gantera mai mica si fara pauza mai fac cate repetari pot,,ca sa imi pompez muschiu calumea.si flexiile cu gantera stand pe banca le fac cum explica unceanu in filmu ala cu nicoleta luciu,incep stil hamer si pe masura ce urc rasucesc pumnnu,cica obtin o contractie mai buna. ce mi ati recomanda sa fac? e bine ce fac? sunt mai bune flexiile cu bara? astept raspuns.ms
If you want to grow eat like a son of a bitch and train like a mother fucker!
|
sus |
|
nicu21
Veteran member 179 mesaje
|
Re: biceps
scris pe 15 iun 2006 00:16 de nicu21
spuneti-mi si mie un program pt biceps pls.yo lucrez bicespu` dupa spate de obicei luni,si problema e ca nu prea mai crestedoar in definire mai evoluez sa zic asa. prima data incep cu flexii cu ganterele din stand pe banca,spataru drept,fac prima serie 12 repeteri,a 2-a 10,a 3-a 8 repetari si ultima 6 repetari(greutatile le aleg in functie de cum ma simt in ziua respectiva,si greutatile cresc de la serie la serie); dupa aia fac flexii la banca scott cu gantere(fac cu ganterele sa evit eventualele disproportionalitati) fac 3 serii de vreo 10 repetari,apoi fac flexii concentrate cu haltera(cu gantera pe coapsa...pt cine nu stie:P )tot vreo 3.si cam atat...deci asta fac dupa ce fac spate.si am uitat sa zic ca la ultima serie al fiecarui exercitiu mai fac..deci dupa ce termin ultima serie din ex.cu greutate maxima iau o alta gantera mai mica si fara pauza mai fac cate repetari pot,,ca sa imi pompez muschiu calumea.si flexiile cu gantera stand pe banca le fac cum explica unceanu in filmu ala cu nicoleta luciu,incep stil hamer si pe masura ce urc rasucesc pumnnu,cica obtin o contractie mai buna. ce mi ati recomanda sa fac? e bine ce fac? sunt mai bune flexiile cu bara? astept raspuns.ms
Eu zic sa faci mai putine repetari si greutati maximale,ceva de genu:10-8-6-4rep,sau daca nu, poti sa faci o serie pt inceput de incalzire dupa care sa faci 3-4 serii cu greutati maxime intre6-8 rep,si sa lucrezi numai 3 aparate pt fiecare muschi,eu zic ca e destul
Esti ceea ce mananci!...
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: biceps
scris pe 16 iun 2006 00:48 de MaNiFeSto
ms fratee..1 singur raspuns...mai multe pareri daca se poate
|
sus |
|
kosmin
Senior member 119 mesaje
|
Re: Re: Re: biceps
scris pe 16 iun 2006 03:52 de kosmin
tu dupa spate mai poti face inca 10 serii pt biceps ? si vrei sa cresti ?
4-5 maxim , sa zicem 3 cu bara ..greutati maximale... , doar nu mai faci incalzirea la biceps, si inca 2 de concentrate...
-
|
sus |
|
mon
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 16 iun 2006 08:18 de mon
Ar trebiu sa incerci si flexii cu bara...la banca scott...sau din picioare
|)(|e_|)eMoN
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 16 iun 2006 09:02 de Gilu
spuneti-mi si mie un program pt biceps pls.yo lucrez bicespu` dupa spate de obicei luni,si problema e ca nu prea mai crestedoar in definire mai evoluez sa zic asa. prima data incep cu flexii cu ganterele din stand pe banca,spataru drept,fac prima serie 12 repeteri,a 2-a 10,a 3-a 8 repetari si ultima 6 repetari(greutatile le aleg in functie de cum ma simt in ziua respectiva,si greutatile cresc de la serie la serie); dupa aia fac flexii la banca scott cu gantere(fac cu ganterele sa evit eventualele disproportionalitati) fac 3 serii de vreo 10 repetari,apoi fac flexii concentrate cu haltera(cu gantera pe coapsa...pt cine nu stie:P )tot vreo 3.si cam atat...deci asta fac dupa ce fac spate.si am uitat sa zic ca la ultima serie al fiecarui exercitiu mai fac..deci dupa ce termin ultima serie din ex.cu greutate maxima iau o alta gantera mai mica si fara pauza mai fac cate repetari pot,,ca sa imi pompez muschiu calumea.si flexiile cu gantera stand pe banca le fac cum explica unceanu in filmu ala cu nicoleta luciu,incep stil hamer si pe masura ce urc rasucesc pumnnu,cica obtin o contractie mai buna. ce mi ati recomanda sa fac? e bine ce fac? sunt mai bune flexiile cu bara? astept raspuns.ms Lucrezi prea mult!Fa doar 4-6 serii la biceps,2 exercitii,flexii cu bara dreapta si cu gantere,4-6rep/serie.Lucrezi mult prea mult la biceps.....eu fac doar 3 serii la brate.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
RaduZZZ
Veteran member 379 mesaje
|
scris pe 16 iun 2006 09:23 de RaduZZZ
care e greutatea cea mai mare cu care ati reusit sa faceti biceps?(gantere)
what goes around comes around
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 16 iun 2006 10:40 de Gilu
care e greutatea cea mai mare cu care ati reusit sa faceti biceps?(gantere) 25kg flexii,30kg hammer.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Luci
Guest
|
scris pe 16 iun 2006 11:26 de Luci
25 kg serii cu bara 70kg
fa flexii cu bara dreapta ca primul exercitiu sfatul meu si dupa aia flexii cu gantera din sezut si la urma un exercitiu de izolare.Scrieti pe un caiet greutatile cu care faci si neaparat trebuie sa cresti greutatile de la un antr la altul.
Bafta
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 16 iun 2006 12:33 de MaNiFeSto
Lucrezi prea mult!Fa doar 4-6 serii la biceps,2 exercitii,flexii cu bara dreapta si cu gantere,4-6rep/serie.Lucrezi mult prea mult la biceps.....eu fac doar 3 serii la brate.
si ex. de definire unde sunt? tre sa le bag si p-astea cumva,ca na...e importanta definirea.ma gandesc sa nu mai fac biceps in acceasi zi cu spatele,dar am vazut cam peste tot ca se face asa.cred ca o sa fac piept cu biceps
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 16 iun 2006 12:52 de csmkr18
si ex. de definire unde sunt? tre sa le bag si p-astea cumva,ca na...e importanta definirea.ma gandesc sa nu mai fac biceps in acceasi zi cu spatele,dar am vazut cam peste tot ca se face asa.cred ca o sa fac piept cu biceps
fa biceps-triceps
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 16 iun 2006 14:16 de Gilu
si ex. de definire unde sunt? tre sa le bag si p-astea cumva,ca na...e importanta definirea.ma gandesc sa nu mai fac biceps in acceasi zi cu spatele,dar am vazut cam peste tot ca se face asa.cred ca o sa fac piept cu biceps Nu exista exercitii de definire.Poate te referi la izolare,separare....lasa asta,ca nu ai 120kg si nu te pregatesti de concurs...tu concentreaza-te sa pui muschi.Vei modela atunci cand vei avea ce.....
Intrati aici=>
|
sus |
|
RaduZZZ
|
scris pe 16 iun 2006 18:16 de RaduZZZ
25kg flexii,30kg hammer.
cate repetari?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: biceps
scris pe 16 iun 2006 19:23 de Gilu
cate repetari? 6-8/mana.
Intrati aici=>
|
sus |
|
RaduZZZ
|
Re: Re: Re: Re: Re: biceps
scris pe 17 iun 2006 18:02 de RaduZZZ
vad k nu se mai baga nimeni la intrebare mea..eu am reusit 16 repetari pe mana cu 22,5 kg.nu am incercat cu mai mult ptk fac doar aks din cand in cand si asta e tot ce amnu de alta dar am bacu si admiterea si nu mai am timp de sala
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: biceps
scris pe 17 iun 2006 18:06 de Gilu
vad k nu se mai baga nimeni la intrebare mea..eu am reusit 16 repetari pe mana cu 22,5 kg.nu am incercat cu mai mult ptk fac doar aks din cand in cand si asta e tot ce amnu de alta dar am bacu si admiterea si nu mai am timp de sala Fa si tu radule un jurnal si pune ceva poze.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Bunny
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: biceps
scris pe 17 iun 2006 21:44 de Bunny
am facut si eu doar 23 de repetari cu doar 44.5 kg, puteam mai mult dar e capacitatea si n-am timp
|
sus |
|
Manasel
Veteran member 189 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: biceps
scris pe 17 iun 2006 23:31 de Manasel
8 rep cu 40kg
hammer cu 18 kg,biceps la fel.
pentru varf e bun exercitiu acela care il faci cu gantera pe genunchi.
Get Big or Die Tryin'
|
sus |
|
RaduZZZ
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: biceps
scris pe 18 iun 2006 01:14 de RaduZZZ
8 rep cu 40kg
hammer cu 18 kg,biceps la fel.
pentru varf e bun exercitiu acela care il faci cu gantera pe genunchi.
ba omule cum adik ai facut cu 40kg 8 repetari?eu cu gilu vorbeam de gantere..ma gandesc k tu te refereai la bara..sau?
gilule,promit k la 1 august o sa am profil..pana atunci nam timp,dupa cum spuneam am bacu si admiterea
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: biceps
scris pe 18 iun 2006 02:50 de Gilu
ba omule cum adik ai facut cu 40kg 8 repetari?eu cu gilu vorbeam de gantere..ma gandesc k tu te refereai la bara..sau?
gilule,promit k la 1 august o sa am profil..pana atunci nam timp,dupa cum spuneam am bacu si admiterea ok,bafta la examen
Intrati aici=>
|
sus |
|
Manasel
Veteran member 189 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: biceps
scris pe 18 iun 2006 11:56 de Manasel
da cu bara man!bafta la examene
Get Big or Die Tryin'
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: biceps
scris pe 18 iun 2006 21:08 de csmkr18
vad k nu se mai baga nimeni la intrebare mea..eu am reusit 16 repetari pe mana cu 22,5 kg.nu am incercat cu mai mult ptk fac doar aks din cand in cand si asta e tot ce amnu de alta dar am bacu si admiterea si nu mai am timp de sala
8 repetari cu gantera de 25 kg(pe o mana)..si eu sunt in aceeasi situatie(bac si admitere) dar tot ma duc la sala ca de obicei
|
sus |
|
RaduZZZ
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: biceps
scris pe 18 iun 2006 21:13 de RaduZZZ
8 repetari cu gantera de 25 kg(pe o mana)..si eu sunt in aceeasi situatie(bac si admitere) dar tot ma duc la sala ca de obicei
da..eu am zis k nu mai merg ca ma apuc de invatat.aku nu merg nici la sala si nici de invatat nu invat..
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|