mai mult ca sigur ca ia-ti vazut pe atletii astia pt. proba de 100m care pe langa o masa jlumea si o definire faina is cei mai rapizi oameni de pe planeta.
Normal, si ei fac exercitii specifice culturismului.
Are idee cineva sau stie cineva de unde as putea da un antrenament ce il fac ei la sala. Ce exercitii fac ei la sala,durata,intensitate etc ... sau alte sfaturi/idei ca sa iti imbunatatesti viteza ...
oricum is nebuni astia ... fac suta sub 10s, deci tre' sa bage 10m intr-o secunda ... char mai mult pt. ca pierd la start.
Asafa Powell - World Record Holder - 9.77 - !!!
Atleti la sala nu am vazut. In schimb am vazut rugbysti. Care la randul lor arata bine. Si au si forta. In general la sportivii de performanta sala de forta e o chestie auxiliara pe langa antrenamentele lor de specialitate, si au antrenamente de forta specificfe. Numa la rugbysti am vazut antrenamente de sala, diferite de la post la post. Aia de pe inaintare(gramada) fac multe indreptari si genoflexiuni plus impins pt umeri, cei de pe trei sfert fac altele, talonerii altele etc. Fac antrenamente de tip circuit, cu pauze la cronometru intre serii, etc. Toatal diferit de antrenamentul unui culturist.