Pagina 1 din 1
rotundu
Junior member 20 mesaje
|
antrenament biceps
scris pe 15 iul 2011 11:08 de rotundu
Salut.
In primul rand as vrea sa va rog sa nu stergeti acest post deoarece nu am mai gasit altul aemanator.
Am o gantera de 8 kg si as vrea sa va rog daca ati putea sa imi faceti un mic program pentru o saptamana cu tipuri de exercitii cu care sa imi dezvolt doar bicepsul si a e cunoasca dezvoltarea sa dupa cateva saptamani.
ps: un program cu exercitii pentru dezvoltarea bicepsului folosindu-ma doar de acea gantera.
Daca m-ati putea ajuta...:X:X:X:X
Multumesc!
Editat de rotundu pe 15 iul 2011 13:40
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
Re: antrenament biceps
scris pe 15 iul 2011 12:47 de Ady20
Haltera sau gantera? Daca e haltera e prea putin 8kg. Ai loc unde sa faci tractiuni?
|
sus |
|
rotundu
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 15 iul 2011 13:19 de rotundu
Haltera sau gantera? Daca e haltera e prea putin 8kg. Ai loc unde sa faci tractiuni?
da...am chiar un loc special pentru asa ceva...
si da...e gantera..sry am editat acum
Editat de rotundu pe 15 iul 2011 14:26
|
sus |
|
rotundu
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 15 iul 2011 17:48 de rotundu
da...am chiar un loc special pentru asa ceva...
si da...e gantera..sry am editat acum
ma ajuta si pe mine careva? :|
|
sus |
|
Ady20
|
scris pe 15 iul 2011 18:11 de Ady20
Faci 4 serii tractiuni. Si dai pe youtube acolo si mai vezi ce poti face cu ganterele, inca 2 exercitii.
|
sus |
|
rotundu
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 15 iul 2011 18:15 de rotundu
Faci 4 serii tractiuni. Si dai pe youtube acolo si mai vezi ce poti face cu ganterele, inca 2 exercitii.
dar imi trebuie un program cu pauza ... de aia am apelat la ajutorul vostru...un program care sa dea rezultate in cateva aptamani...sa se cunoaca cat de cat macar..
Editat de rotundu pe 15 iul 2011 18:19
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 15 iul 2011 19:17 de Valy_305
dar imi trebuie un program cu pauza ... de aia am apelat la ajutorul vostru...un program care sa dea rezultate in cateva aptamani...sa se cunoaca cat de cat macar..
Deci daca vrei bratul mai mare trebuie si tricepsul antrenat. Astea se antreneaza cam 1 data la 5 zile si poti face asa:
-biceps: 4 serii tractiuni pt bicepst (palmele sa fie in fata), 4 serii flexii pe picior, poti sa iti improvizezi ceva ca o banca Scott si poti face si acolo tot 4 serii, flexii Hammer (ciocane) cu cate un brat 4 serii
-triceps: flotari cu palmele apropiate, pe deasupra capului 4 serii, din aplecat duci mana in spate pe langa corp
Oricum cu 1 gantera de 8 kg nu stiu ce mare lucru ai putea sa faci (bazeaza-te mai mult pe flotari si tractiuni) dar macar incearca...somnul, odihna, alimentatia corespunzatoare si cu putin noroc (ma refer la genetic) poate vei avea si rezultate
Bafta ce pot sa iti zic.
Keep it up.
|
sus |
|
rotundu
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 15 iul 2011 19:23 de rotundu
Deci daca vrei bratul mai mare trebuie si tricepsul antrenat. Astea se antreneaza cam 1 data la 5 zile si poti face asa:
-biceps: 4 serii tractiuni pt bicepst (palmele sa fie in fata), 4 serii flexii pe picior, poti sa iti improvizezi ceva ca o banca Scott si poti face si acolo tot 4 serii, flexii Hammer (ciocane) cu cate un brat 4 serii
-triceps: flotari cu palmele apropiate, pe deasupra capului 4 serii, din aplecat duci mana in spate pe langa corp
Oricum cu 1 gantera de 8 kg nu stiu ce mare lucru ai putea sa faci (bazeaza-te mai mult pe flotari si tractiuni) dar macar incearca...somnul, odihna, alimentatia corespunzatoare si cu putin noroc (ma refer la genetic) poate vei avea si rezultate
Bafta ce pot sa iti zic.
as putea folosi acest program?
luni : biceps: 4 serii tractiuni pt bicepst (palmele sa fie in fata), 4 serii flexii pe picior, poti sa iti improvizezi ceva ca o banca Scott si poti face si acolo tot 4 serii, flexii Hammer (ciocane) cu cate un brat 4 serii
marti: triceps: flotari cu palmele apropiate, pe deasupra capului 4 serii, din aplecat duci mana in spate pe langa corp
miercuri: biceps: 4 serii tractiuni pt bicepst (palmele sa fie in fata), 4 serii flexii pe picior, poti sa iti improvizezi ceva ca o banca Scott si poti face si acolo tot 4 serii, flexii Hammer (ciocane) cu cate un brat 4 serii
joi: triceps: flotari cu palmele apropiate, pe deasupra capului 4 serii, din aplecat duci mana in spate pe langa corp
vineri: biceps: 4 serii tractiuni pt bicepst (palmele sa fie in fata), 4 serii flexii pe picior, poti sa iti improvizezi ceva ca o banca Scott si poti face si acolo tot 4 serii, flexii Hammer (ciocane) cu cate un brat 4 serii
sambata: pauza
domunica: pauza
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 15 iul 2011 20:32 de Valy_305
E prea aglomerat ..mai bine fa asa:
luni:biceps
marti:triceps
vineri:biceps
sambata:triceps
Oricum ca nu crezi ca mai mult inseamna intotdeauna mai bine sau mai mare in cazul tau.
Keep it up.
|
sus |
|
Ady20
|
scris pe 15 iul 2011 22:01 de Ady20
Daca nu faci si picioare si alte grupe musculare, numai brate nu te astepta la minuni ca n-o sa fie.
|
sus |
|
rotundu
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 15 iul 2011 22:06 de rotundu
Daca nu faci si picioare si alte grupe musculare, numai brate nu te astepta la minuni ca n-o sa fie.
pai eu in fiecare seara pe la 19:30 pana la aproximativ 21:30 joc fotbal....deci picioarele si abdomenul se mai lucreaza si prin alergare am inteles....
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 16 iul 2011 14:12 de basu
pai eu in fiecare seara pe la 19:30 pana la aproximativ 21:30 joc fotbal....deci picioarele si abdomenul se mai lucreaza si prin alergare am inteles....
daca fotbalul este pe primul loc si culturismul pe locul doi fi absolut sigur ca si bicepsii tai sunt tot pe locul doi. foarte multi oameni nu reusesc sa manince si sa se odihneasca suficient. iar tu joci fotbal. multa oboseala fara absolut nici un scop. cred ca ar fi bine sa alegi. nu merg ambele. daca dupa fotbal mai beti si cite o bere eu zic sa alegi fotbalul.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
rotundu
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 16 iul 2011 15:48 de rotundu
de bere m-am lasat acum mult timp deoarece vazusem un efect negativ si anume "cresterea burtii"te umfla...insa beau suc "Pepsi" .... deci sa inteleg ca ar trebui sa nu mai alerg seara dupa ce fac exercitiile pentru biceps si triceps?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 iul 2011 16:53 de basu
de bere m-am lasat acum mult timp deoarece vazusem un efect negativ si anume "cresterea burtii"te umfla...insa beau suc "Pepsi" .... deci sa inteleg ca ar trebui sa nu mai alerg seara dupa ce fac exercitiile pentru biceps si triceps?
ziceam sa alegi intre ele. nu merg deloc amindoua. cit despre cola sau pepsi .... mai are rost sa discutam?
|
sus |
|
rotundu
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 16 iul 2011 16:58 de rotundu
ziceam sa alegi intre ele. nu merg deloc amindoua. cit despre cola sau pepsi .... mai are rost sa discutam?
multumesc pentru sugestie... ce as putea sa beau in loc de pepsi si cola ? ai putea sa imi un suc care as putea bea ? (de ex. "Giusto natura plus" e bine?)multumesc
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 iul 2011 17:04 de basu
multumesc pentru sugestie... ce as putea sa beau in loc de pepsi si cola ? ai putea sa imi un suc care as putea bea ? (de ex. "Giusto natura plus" e bine?)multumesc
nu. suc de mar amestecat cu morcov. facut de tine. sau apa pur si simplu.
|
sus |
|
Valy_305
|
scris pe 16 iul 2011 17:06 de Valy_305
Apa ... sau are gust rau ? Daca nu te tii faci degeaba oricum 1 gantera de 8 kg + pepsi + fotbal = 0 masa musculara.
Keep it up.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 iul 2011 17:09 de basu
Apa ... sau are gust rau ? Daca nu te tii faci degeaba oricum 1 gantera de 8 kg + pepsi + fotbal = 0 masa musculara.
voila!!
|
sus |
|
rotundu
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 16 iul 2011 17:55 de rotundu
ok baieti...multumesc mult pentru ajutorul acordat.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|