Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
Antrenament abdomen
scris pe 5 iul 2006 14:11 de Anonim
am gasit un film cum sa faceti abdomen cam in 1 luna 8 minute pe zi, l-am uploadat http://www.youtube.com/watch?v=_ERG2FOu8SM , io l-am incercat,dar mai am pana sa fac 1 luna, oriqm e rupere antrenamentu asta
|
sus |
|
Corky
Junior member 18 mesaje
|
Re: Antrenament abdomen
scris pe 5 iul 2006 15:01 de Corky
Ah sry ca am postat cu anonim, credeam ca se logase automat, revenind la subiect, ce parere aveti de antrenament, sa-l continui sau nu, daca va uitatzi la pozele de pe contu meu o sa vedetzi dc vreau sa fac io neaparat abdomen(ca nu am deloc ) )
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Antrenament abdomen
scris pe 5 iul 2006 16:30 de Gilu
Ah sry ca am postat cu anonim, credeam ca se logase automat, revenind la subiect, ce parere aveti de antrenament, sa-l continui sau nu, daca va uitatzi la pozele de pe contu meu o sa vedetzi dc vreau sa fac io neaparat abdomen(ca nu am deloc ) ) Poate sa fie bun sau ineficient,contraproductiv chiar,depinzand de obiectivele tale....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Antrenament abdomen
scris pe 5 iul 2006 17:23 de MaNiFeSto
am gasit un film cum sa faceti abdomen cam in 1 luna 8 minute pe zi, l-am uploadat http://www.youtube.com/watch?v=_ERG2FOu8SM , io l-am incercat,dar mai am pana sa fac 1 luna, oriqm e rupere antrenamentu asta
nu e bine sa faci in fiecare zi deoarece muschii abdominali sunt ca oricare muschi si deci are nevoie de refacere.lasa 2 zile minim pauza.programul asta il fac si yo,si nu pot sa zic ca e cine stie ce...e adevarat ca te rupe,si chiar simti ca lucreaza,dar yo zic ca e bun doar pt cei care vor sa dea burta jos.banuiesc ca tu vrei sa se vada acele patratele ca si mine de altfel.am progresat ceva dar numai pana intr-un anumit punct.ca sa se dezvolte calumea muschii calumea yo zic ca trebuie greutati.si acele patratele se vad calumea imediat dupa ce termini,dupa cateva ore...dispar) sper ca ti-am fost de ajutor
If you want to grow eat like a son of a bitch and train like a mother fucker!
|
sus |
|
Corky
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: Antrenament abdomen
scris pe 5 iul 2006 17:40 de Corky
Manifesto, m-ai nimerit lol, patratzele vreau, thx for the advice, o sa pun si niste placi pe piept sa vad daca o sa dea rezultate
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Antrenament abdomen
scris pe 5 iul 2006 17:53 de Gilu
Manifesto, m-ai nimerit lol, patratzele vreau, thx for the advice, o sa pun si niste placi pe piept sa vad daca o sa dea rezultate Fara regim alimentar nu vei obtine ce vrei,egal ce faci.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Antrenament abdomen
scris pe 5 iul 2006 18:15 de MaNiFeSto
Fara regim alimentar nu vei obtine ce vrei,egal ce faci.....
dap...secretul se afla in bucatarie:P
If you want to grow eat like a son of a bitch and train like a mother fucker!
|
sus |
|
Corky
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament abdomen
scris pe 5 iul 2006 21:29 de Corky
deci io nu sunt gras, chiar nici un pic de burta n-am,am abdomen dar f putin, indestul sa stea frumos hainele pe mine, dar nu se vad "cubuletzele" decat f putzin,de mancat mananc variat, odata k lumea odata mai putin, in general nu mananc decat carne de pui si muuuulte salate,fructe si tot ce nu e prajit.dati-mi un exemplu de regim daca cum mananc io nu e bine, ca mi s-a pus pata ca vara asta sa fac cuburi si nici ca ma voi lasa pana nu o voi face.
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament abdomen
scris pe 6 iul 2006 12:04 de DiamonD
deci io nu sunt gras, chiar nici un pic de burta n-am,am abdomen dar f putin, indestul sa stea frumos hainele pe mine, dar nu se vad "cubuletzele" decat f putzin,de mancat mananc variat, odata k lumea odata mai putin, in general nu mananc decat carne de pui si muuuulte salate,fructe si tot ce nu e prajit.dati-mi un exemplu de regim daca cum mananc io nu e bine, ca mi s-a pus pata ca vara asta sa fac cuburi si nici ca ma voi lasa pana nu o voi face.
lucreaza abdomenul de 2 ori pe saptamana(programul ala e bun, il stiu si eu, si lucreaza intreg abdomenul), fa cardio dupa antrenamentul cu greutati, si nu mai manca nimik dupa ora 6-7 seara. Sau dak mananci, mananca fructe si legume. E f bine k nu mai mananci nici prajeli. Lasa painea si mancarea gatita. Intr-o luna il faci 10 packs)
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament abdomen
scris pe 6 iul 2006 12:36 de Gilu
nu mai manca nimik dupa ora 6-7 seara. Imi poti spune si mie un beneficiu ai infometarii??Daca nu atunci iti sterg postul.
Intrati aici=>
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 6 iul 2006 13:05 de csmkr18
si nu mai manca nimik dupa ora 6-7 seara.
daca nu mai mananci nimic dupa 6-7 seara gadeste-te ca corpul va sta nealimentat timp de 14-15 ore din 24 totale..(avand in vedere ca prima masa o iei pe la 8-9)
cred ca-ti dai seama ce prostie ai spus
|
sus |
|
DiamonD
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament abdome
scris pe 6 iul 2006 14:54 de DiamonD
daca nu mai mananci nimic dupa 6-7 seara gadeste-te ca corpul va sta nealimentat timp de 14-15 ore din 24 totale..(avand in vedere ca prima masa o iei pe la 8-9)
cred ca-ti dai seama ce prostie ai spus
cred k iti dai seama k n-ai citit tot! am scris sa manance fructe si legume!
|
sus |
|
DiamonD
|
scris pe 6 iul 2006 14:55 de DiamonD
Imi poti spune si mie un beneficiu ai infometarii??Daca nu atunci iti sterg postul.
nu am zis sa nu manance deloc... sau ati inteles gresit.. am zis sa manance fructe si legume . Nu e bine sa te infometezi.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament ab
scris pe 6 iul 2006 15:49 de csmkr18
cred k iti dai seama k n-ai citit tot! am scris sa manance fructe si legume!
am citit tot.fructele si legumele contin carbo si vitamine..proteine absolut deloc
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antren
scris pe 6 iul 2006 16:50 de csmkr18
http://doctor.info.ro/html/valori_nutritionale.html
FALS... contin proteine, dar F PUTIN plus k a zis k vrea patratzele... stiam k dak vrei sa iti faci abdomen misto, trebuie sa ai grija ce mananci//(EXACT,TREBUIE SA TE FERESTI DE CARBO SI SA MANANCI PROTEINE DE BUNA CALITATE )//... stiu k tre si proteine, dar seara ajung alea din legume.//(MA INDOIESC)//
Si mananca destule in timpul zilei, ii ajunge din carne si alte alea,concentrate proteice (dak ia)//(CUM SA-I AJUNGA PROTEINELE DIN TIMPUL ZILEI TOT TIMPUL ALA DE 14 ORE DE NEALIMENATRE?? )// oricum, scuze k ati inteles gresit, si scuze dk am zis chiar asa de mare prostie (desi ma indoiesc).
|
sus |
|
Rabbit
Junior member 30 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: An
scris pe 6 iul 2006 17:42 de Rabbit
acum pe Antena 3 a fost invitat Catalin Botezatu si a zis ca tine regim care este urmatorul: mananaca foarte multe fructe, fara carne (doar peste), a renuntat la bauturile acidulate (doar apa plata), nu mananca dupa ora 6 si daca are timp se duce de 2 ori/zi la sala. Ce ziceti de regimul asta ?
Rabbit m-am semnat, am avut ce-am avut de spus, am plecat!
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 6 iul 2006 18:05 de csmkr18
acum pe Antena 3 a fost invitat Catalin Botezatu si a zis ca tine regim care este urmatorul: mananaca foarte multe fructe, fara carne (doar peste), a renuntat la bauturile acidulate (doar apa plata), nu mananca dupa ora 6 si daca are timp se duce de 2 ori/zi la sala. Ce ziceti de regimul asta ?
in orice caz nu e regim de culturist..pentru ca despre asta vorbim aici
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament abdomen
scris pe 6 iul 2006 21:44 de Spaz
deci io nu sunt gras, chiar nici un pic de burta n-am,am abdomen dar f putin, indestul sa stea frumos hainele pe mine, dar nu se vad "cubuletzele" decat f putzin,de mancat mananc variat, odata k lumea odata mai putin, in general nu mananc decat carne de pui si muuuulte salate,fructe si tot ce nu e prajit.dati-mi un exemplu de regim daca cum mananc io nu e bine, ca mi s-a pus pata ca vara asta sa fac cuburi si nici ca ma voi lasa pana nu o voi face. Eu mi-am construit caramizile cu abdomene zilnic, o serie de cate 100 la sfarsitul fiecarui antrenament.Chiar si sub un strat de grasime considerabil se pot observa detasat(uitate la poze din cont).
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
Corky
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 7 iul 2006 01:50 de Corky
Thx A lot for the info,and about the cardio, cum adik? (ce sunt exercitiile cardio?) sa nu ma luatzi la mijto lol
|
sus |
|
Gilu
|
Cardio!?!?!?!?!?
scris pe 7 iul 2006 10:12 de Gilu
Thx A lot for the info,and about the cardio, cum adik? (ce sunt exercitiile cardio?) sa nu ma luatzi la mijto lol Daca nu vrei sa fii luat la misto nu mai cere mura in gura si citeste pe forum.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Rabbit
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 7 iul 2006 20:02 de Rabbit
Eu mi-am construit caramizile cu abdomene zilnic, o serie de cate 100 la sfarsitul fiecarui antrenament.Chiar si sub un strat de grasime considerabil se pot observa detasat(uitate la poze din cont). spaz niste detalii despre abdomene ? le faci pe plan declinat ? pui pe piept greutate ceva ?
p.s. csmkr18 in tot topicul asta s-a discutat despre regim
Rabbit m-am semnat, am avut ce-am avut de spus, am plecat!
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 9 iul 2006 00:26 de csmkr18
spaz niste detalii despre abdomene ? le faci pe plan declinat ? pui pe piept greutate ceva ?
p.s. csmkr18 in tot topicul asta s-a discutat despre regim
si?eu am zis despre altceva?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|