Pagina 1 din 1
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: antrenament
scris pe 20 iun 2006 14:09 de MaNiFeSto
si la primul antrenament si la al doilea nu ai nici o zi pauza intre cele doua grupe mari(piept si spate)
muta pauza de miercuri martea si fa antrenament si sambata(luni,miercuri,vineri,sambata)
si umerii ai putea sa-i bagi cu picioarele
si daca nu am lasat pauza intre piept si spate ce?doar nu imi lucreaza pieptu cand fac spate..sau invers
If you want to grow eat like a son of a bitch and train like a mother fucker!
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: antrenament
scris pe 20 iun 2006 14:10 de csmkr18
si daca nu am lasat pauza intre piept si spate ce?doar nu imi lucreaza pieptu cand fac spate..sau invers
nu,lucreaza bratele la amandoua
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: antrenament
scris pe 20 iun 2006 14:14 de MaNiFeSto
nu,lucreaza bratele la amandoua
da frate...cand fac spate lucreaza biceps,si cand fac piept tricepsu.e vreo problema?
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: antrenament
scris pe 20 iun 2006 14:24 de csmkr18
da frate...cand fac spate lucreaza biceps,si cand fac piept tricepsu.e vreo problema?
esti sigur ca la antrenamentul de piept nu intra bicepsu?
oricum,o zi pauza intre zilele de antrenament e indicata oricare ar fi alea doua zile
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: antrenament
scris pe 20 iun 2006 14:39 de MaNiFeSto
esti sigur ca la antrenamentul de piept nu intra bicepsu?
oricum,o zi pauza intre zilele de antrenament e indicata oricare ar fi alea doua zile
ok,ms.astept si alta pareri.am plecat la sala ciao
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: antrenament
scris pe 20 iun 2006 19:02 de MaNiFeSto
!
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: antrenament
scris pe 21 iun 2006 15:15 de MaNiFeSto
IMI ZICETI MA SI MIE DACA E BINE??????????!!!!!!!!!!!!!
|
sus |
|
Bunny
Guest
|
Re: Re: Re: antrenament
scris pe 21 iun 2006 17:13 de Bunny
si daca nu am lasat pauza intre piept si spate ce?doar nu imi lucreaza pieptu cand fac spate..sau invers nu e bine sa lucrezi cand ai febra, atunci de ce nu lucrezi de luni pana joi iar vineri, sambata si duminica sa le lasi libere ? ca doar umerii nu lucreaza cu pieputl, piceoarele nu lucreaza cu spatele si tot asa ?
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: antrenament
scris pe 21 iun 2006 18:22 de MaNiFeSto
nu e bine sa lucrezi cand ai febra, atunci de ce nu lucrezi de luni pana joi iar vineri, sambata si duminica sa le lasi libere ? ca doar umerii nu lucreaza cu pieputl, piceoarele nu lucreaza cu spatele si tot asa ?
n-am inteles ce ai vrut sa zici... dar cine a zis ca fac febra?lol
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 21 iun 2006 18:58 de Gilu
E bun antrenamentul,asa fac si eu.
In ziua cu piept ai putea sa pui si umerii,iar trapezul in ziua cu spate.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 21 iun 2006 20:42 de csmkr18
n-am inteles ce ai vrut sa zici... dar cine a zis ca fac febra?lol
nu inteleg ce te miri asa cand auzi de febra.daca intensitatea antrenamentului tau este una de fetite,atunci poti sa faci si de 2 ori pe zi,7 zile pe sapt
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: antrenament
scris pe 21 iun 2006 23:25 de csmkr18
de fetita )))) la cum arati yo zic ca intensitatea antrenamentului tau e de fetita )
haha..altceva mai inteligent n-ai gasit sa zici?
yo nu mai fac febra,decat daca fac 1 pauza de vreo 2 saptamani minim si incep tare...doar atunci.
afla ca e foarte rau ca nu mai faci febra.asta inseamna ca nu iti stimulezi muschii asa cum ar trebui. si dupa cum vorbesti s-ar zice ca ai in spate ani buni de culturism
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 21 iun 2006 23:38 de Gilu
Nu e neaparat sa ai febra ca sa creasca masa....sunt persoane care nu fac febra si cresc,dar si pers care au febra si nu cresc.Treaba asta tine mult prea mult de fiecare individ in parte si de nr de fibre albe/rosii la fiecare grupa musculara ca sa poti generaliza.De ex eu nu prea fac febra la biceps,desii il antrenez intens....dar creste.La piept fac febra de fiecare data,indiferent ce si cat as face,dar nu prea creste.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 21 iun 2006 23:39 de MaNiFeSto
haha..altceva mai inteligent n-ai gasit sa zici?
afla ca e foarte rau ca nu mai faci febra.asta inseamna ca nu iti stimulezi muschii asa cum ar trebui. si dupa cum vorbesti s-ar zice ca ai in spate ani buni de culturism
ca de obicei toti fac pe desteptii...n-am chef sa ma cert cu tine.febra e mult spus...mici dureri ..nu stiu cum sa ti spun..deci yo simt cand lucrez stai calm
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: antrenament
scris pe 21 iun 2006 23:47 de csmkr18
Nu e neaparat sa ai febra ca sa creasca masa....sunt persoane care nu fac febra si cresc,dar si pers care au febra si nu cresc.Treaba asta tine mult prea mult de fiecare individ in parte si de nr de fibre albe/rosii la fiecare grupa musculara ca sa poti generaliza.De ex eu nu prea fac febra la biceps,desii il antrenez intens....dar creste.La piept fac febra de fiecare data,indiferent ce si cat as face,dar nu prea creste.....
febra la biceps e cel mai greu de facut,pentru ca e muschiul cel mai folosit in viata de zi cu zi..da el zicea ca nu face deloc febra,ceea ce inseamna ca intensitatea antrenamentului e mica.
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: antrenamen
scris pe 21 iun 2006 23:49 de Gilu
febra la biceps e cel mai greu de facut,pentru ca e muschiul cel mai folosit in viata de zi cu zi..da el zicea ca nu face deloc febra,ceea ce inseamna ca intensitatea antrenamentului e mica. Nu ai de unde stii.Oricum,daca el are progrese in masa si forta inseamna ca lucreaza bine,chiar daca nu face febra,nu conteaza.Dar daca nici nu progreseaza atunci e bai.
Intrati aici=>
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: antrenament
scris pe 25 iun 2006 20:03 de MaNiFeSto
E bun antrenamentul,asa fac si eu.
In ziua cu piept ai putea sa pui si umerii,iar trapezul in ziua cu spate.
Gilu daca fac asa crezi ca mai sunt in stare sa fac umeri? umerii pt mine sunt importanti,ca se dezvolta cel mai bine
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
scris pe 26 iun 2006 00:01 de MaNiFeSto
Dc sa nu poti face umeri???Daca nu iti ajunge glicogenul pt umeri atunci baga in timpul antrenamentului un plic de isotonic-R si problema e rezolvata
pai cand fac piept simt ca imi intra si umerii unpic,la impins din orizontal.dar lasa.o sa incerc si o sa vad cum e
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|