Pagina 1 din 1
costelumbu
Newbie 1 mesaje
|
antrenament
scris pe 11 mai 2006 00:32 de costelumbu
salutare, sunt un proaspat practicant al "mersului la sala" (de 2 luni) si am o mare problema cu structurarea antrenamentului, nu gasesc pe nimeni sa-mi zik exact ce combinatii de grupe musculare se pot lucra la o sedinta si kre sunt exercitiile de baza,k doar sunt iuncepator . As dori sa-mi zik si mie cineva un tip de antrenament pt o persoana de aprox 73 kg, 20 ani.(frecventaz sala de 3ori/sapt) cat se poate de detaliat... Multumiri anticipate.
|
sus |
|
Je1
Guest
|
Re: Re: antrenament
scris pe 11 mai 2006 17:19 de Je1
or mai spus-o mai multi DAI UN SEARCH PE FORUM si vei gasi dar sa nu spui ca sunt rau fa(tinand cont ca esti proaspat)
1 piept-biceps
2 spate-triceps
3 picioare(dak vrei si abdomen)
4 umeri cu trapezi
Apuca-te de lucru!!!
4...
black..nu crezi ca e prea repede sa faca spate cu tripces dupa o zi de piept cu biceps?
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
Re: Re: Re: antrenament
scris pe 11 mai 2006 20:04 de Spaz
black..nu crezi ca e prea repede sa faca spate cu tripces dupa o zi de piept cu biceps? Asta vroiam sa zic si eu, n-ar fi fost mai bine
umeri-trapez
spate-biceps
triceps-piept
picioare si restu ce-o mai fi?
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
black
Senior member 88 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: antrenament
scris pe 11 mai 2006 20:30 de black
Asta vroiam sa zic si eu, n-ar fi fost mai bine
umeri-trapez
spate-biceps
triceps-piept
picioare si restu ce-o mai fi?
mai spaz yo nu vad rostu triceps-piept ca atunci cand faci piept folosesti tricepsu-->performanta scazuta la exer de triceps
si la spate-biceps am aceiasi parere
parerea mea
Vrei muschi mari?
Du-te la sala !!!
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: antrenament
scris pe 11 mai 2006 21:57 de Spaz
mai spaz yo nu vad rostu triceps-piept ca atunci cand faci piept folosesti tricepsu-->performanta scazuta la exer de triceps
si la spate-biceps am aceiasi parere
parerea mea Stiu, Black, stiu ca tricepsul intra si la exercitiile de piept mult,si bicepsul la cele de spateTocmai de asta ii si zic.Tine muschiul sub tensiune mai mult, il lucreaza mai mult.
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 11 mai 2006 22:35 de Gilu
or mai spus-o mai multi DAI UN SEARCH PE FORUM si vei gasi dar sa nu spui ca sunt rau fa(tinand cont ca esti proaspat)
1 piept-biceps
2 spate-triceps
3 picioare(dak vrei si abdomen)
4 umeri cu trapezi
Apuca-te de lucru!!!
4... Nu prea merge!Numai in cazul in care sunt cel putin 2 zile de pauza intre ziua 1 si ziua 2.Oricum,este bine sa faci piept cu triceps si spate cu biceps,bratele sunt numai bine incalzite, acum ar fi momentul pt a le "termina".Nu este novoie decat de 4 serii grele si 1-2 serii pompare,nu mai mult pt brate.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: antrenament
scris pe 19 mai 2006 16:41 de Spynes
salutare, sunt un proaspat practicant al "mersului la sala" (de 2 luni) si am o mare problema cu structurarea antrenamentului, nu gasesc pe nimeni sa-mi zik exact ce combinatii de grupe musculare se pot lucra la o sedinta si kre sunt exercitiile de baza,k doar sunt iuncepator . As dori sa-mi zik si mie cineva un tip de antrenament pt o persoana de aprox 73 kg, 20 ani.(frecventaz sala de 3ori/sapt) cat se poate de detaliat... Multumiri anticipate. dak te duci de 3 ori pe sapt eu zic sa faci asa:
luni: triceps-biceps-umeri
marti: liber
miercuri: piept-spate
joi: liber
vineri: picioare
SAU
luni: piept-biceps
miercuri: picioare-umeri
vineri: spate-triceps
SAMBETELE SI DUMINICILE LIBERE
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
scris pe 19 mai 2006 19:40 de csmkr18
dak te duci de 3 ori pe sapt eu zic sa faci asa:
miercuri: piept-spate
vineri: picioare
SAU
luni: piept-biceps
miercuri: picioare-umeri
vineri: spate-triceps
SAMBETELE SI DUMINICILE LIBERE
prima varianta nu cred ca e buna..nu mi se pare normal sa lucrezi 3 grupe de muschi intr-o sg zi..si in alta 2 grupe mari..mult mai buna varianta a doua
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 4 iun 2006 01:27 de bytzu
prima varianta nu cred ca e buna..nu mi se pare normal sa lucrezi 3 grupe de muschi intr-o sg zi..si in alta 2 grupe mari..mult mai buna varianta a doua we...da dak faci asa:
Luni: PIept +abd
Marti: spate+biceps
Miercuri: Antebratze sau trapez+ Spate in ferior sau zi de pauza
Joi: umar+triceps+abd
si vineri picore
+dak faci biceps dupa spate(lucrezi biceps la tractiuni) iti merge super bine
+fa alergare vreo jumate de ora in continu inainte de antrenamentul abd
+ maxim 7-8 serii la biceps
+maxim 9 serii la triceps
PApa cat incape si baga mult dimeatza si ceva mai usor seara! Succes ! (in cateva randuri am rezolvat problema) sa ne auzim de bine...ai incredere si fa programu asat makar o luna si nu ai sa fii dezamagit!!!
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 4 iun 2006 01:35 de bytzu
prima varianta nu cred ca e buna..nu mi se pare normal sa lucrezi 3 grupe de muschi intr-o sg zi..si in alta 2 grupe mari..mult mai buna varianta a doua unde ai vazut tu 2 grupe mari?
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
Bunny
Guest
|
scris pe 4 iun 2006 09:17 de Bunny
dak te duci de 3 ori pe sapt eu zic sa faci asa: