Pagina 1 din 1
marian_
Newbie 3 mesaje
|
ANTRENAMENT
scris pe 16 mar 2006 22:16 de marian_
buna, fac sala din septembrie, m-am luat dupa un tampit care mi-a spus sa urmez urmatorul program de luni pana vineri cate 2-3 ore pe zi (am urmat acest program pana saptamana trecuta cand am dat si eu peste niste siteuri in care scria despre supraantrenat, alimentatie etc, eu habar nu aveam de chestiile alea)
LUNI : PIEPT, BICEPS, ABDOMEN
MARTI: SPATE, TRICEPS, ABDOMEN
MIERCURI: UMERI, TRAPEZ, BICEPS ABDOMEN
JOI: PICIOARE, BICEPS, TRICEPS, ANTEBRAT, ABDOMEN
VINERI: PIEPT, BICEPS, ABDOMEN
de la 31 in brat am crescut la 34 ceea ce mi se pare ff putin in 7 luni... va rog foarte frumos sa imi recomandati un program de antrenament care sa dea rezultate mai bune
sunt dispus sa ma antrenez de 5 ori pe saptamana, chiar iau in serios acest sport.(si in asa fel incat sa pot termina un antrenament intr-o ora si jumatate )
aa am uitat sa va spun ca am 14 ani, 179cm si 71 kg
de precizat ca inainte sa ma apuc de sala aveam 182 si 74 kg )
mersi pentru atentie, o zi buna va doresc
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: ANTRENAMENT
scris pe 16 mar 2006 22:52 de Anonim
buna, fac sala din septembrie, m-am luat dupa un tampit care mi-a spus sa urmez urmatorul program de luni pana vineri cate 2-3 ore pe zi (am urmat acest program pana saptamana trecuta cand am dat si eu peste niste siteuri in care scria despre supraantrenat, alimentatie etc, eu habar nu aveam de chestiile alea)
de la 31 in brat am crescut la 34 ceea ce mi se pare ff putin in 7 luni... va rog foarte frumos sa imi recomandati un program de antrenament care sa dea rezultate mai bune
sunt dispus sa ma antrenez de 5 ori pe saptamana, chiar iau in serios acest sport.(si in asa fel incat sa pot termina un antrenament intr-o ora si jumatate )
mersi pentru atentie, o zi buna va doresc
pai cel mai bine aflati tipul somatic(ectomorf, mezomorf sau endomorf) si intra pe topculturism.ro la antrenamente si da 5 zile ce fel de tip esti
|
sus |
|
comisaru
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 16 mar 2006 22:58 de comisaru
de acum ai in stanga jos optiunea cauta,ca sa numai stai sa citesti toate mesajele.da si tu in stanga jos si vezi ca ai cauta.da acolo si ai sa vezi mai multe despre antrenament s.a.citeste mai mult,degeaba iti dau unu doi sfaturi cel mai bine e sa citesti parerile la toti si apoi ai sa iti dai seama singur ce tre sa faci.succes
Urat de multi,iubit de putini,dar respectat de toti!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 16 mar 2006 23:11 de Gilu
mersi pentru atentie, o zi buna va doresc Vrei sa spui ca ai scazut in inaltime si ai slabit de cand te-ai apucat de sala?Inseamna ca te-ai supraantrenat serios nu gluma.iti recomand sa faci o pauza de 1-2 luni si sa o iei de la capat cu urmatorul program:
Luni:Piept-umeri-abdomen
Marti:spate-trapez
Miercuriauza
Joi:Biceps-triceps-antebrat
Vineri:Picioare
Mai ia-ti si un supliment pt dupa antrenament.
Asa program ca cel mentionat de tine inca nu am mai vazut niciodata
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|