Pagina 1 din 1
StaVAraSH
Junior member 18 mesaje
|
Antrenament!!!
scris pe 14 feb 2006 13:32 de StaVAraSH
Daca vin in fiecare zi la sala...Luni-Sambata are ceva??e rau??di cate stiu eu si din cate am mai discutat cu oamenii experimentati eu mi-au spus ca,ca sa cresti ideal ar fi sa vii in fiecare zi.Eu in unele zile lucrez la intensitate maxima iar in unele fac mai mult miscare...de intretinere...adica nu mi-am impartit grupele musculare in fiecare zi cate una...e bine ce spuneti??
"O persoanã care nu stie nimic, si nu stie cã nu stie nimic, este un nãrod si trebuie evitatã. O persoanã care nu stie, dar stie cã nu stie, este un copil. Ea trebuie invãtatã. O persoanã care stie, dar nu stie cã stie este adormitã. Ea trebuie trezitã. O persoanã care stie si stie cã stie este un intelept. Ea trebuie urmatã."
|
sus |
|
Cheetah
Senior member 109 mesaje
|
Re: Antrenament!!!
scris pe 14 feb 2006 13:37 de Cheetah
Daca vin in fiecare zi la sala...Luni-Sambata are ceva??e rau??di cate stiu eu si din cate am mai discutat cu oamenii experimentati eu mi-au spus ca,ca sa cresti ideal ar fi sa vii in fiecare zi.Eu in unele zile lucrez la intensitate maxima iar in unele fac mai mult miscare...de intretinere...adica nu mi-am impartit grupele musculare in fiecare zi cate una...e bine ce spuneti?? Depinde de tipul somatic. La programul pe care il efectuezi tu exista riscul sa te supraantrenezi. Ce tip somatic esti?
|
sus |
|
Cheetah
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Antrenament!!!
scris pe 14 feb 2006 13:38 de Cheetah
Daca vin in fiecare zi la sala...Luni-Sambata are ceva??e rau??di cate stiu eu si din cate am mai discutat cu oamenii experimentati eu mi-au spus ca,ca sa cresti ideal ar fi sa vii in fiecare zi.Eu in unele zile lucrez la intensitate maxima iar in unele fac mai mult miscare...de intretinere...adica nu mi-am impartit grupele musculare in fiecare zi cate una...e bine ce spuneti?? Depinde de tipul somatic. La programul pe care il efectuezi tu exista riscul sa te supraantrenezi. Ce tip somatic esti? Sau spune-mi greutatea si inaltimea.
|
sus |
|
catablu
Senior member 111 mesaje
|
Re: Antrenament!!!
scris pe 14 feb 2006 14:19 de catablu
Daca vin in fiecare zi la sala...Luni-Sambata are ceva??e rau??di cate stiu eu si din cate am mai discutat cu oamenii experimentati eu mi-au spus ca,ca sa cresti ideal ar fi sa vii in fiecare zi.Eu in unele zile lucrez la intensitate maxima iar in unele fac mai mult miscare...de intretinere...adica nu mi-am impartit grupele musculare in fiecare zi cate una...e bine ce spuneti?? NU ti se merita ,orice tip ai fi ,doar daca ai multe kg in plus. Nu te gandesti,ca muschii trebuie sa se refaca.Plus daca esti incepator(nush inca) o sa fii cu moralu la pamant,si tot timpu obosit,stiu ca si eu incercat 5 antrenamente pe sapt,si am ajuns sa fiu numa``fibre si tendoane``.Raspunsu nu ii cumplet,mai dane ceva informatzii despre tine.
Tre sa fii destept ca sa ti dai seama ca esti prost
|
sus |
|
StaVAraSH
Junior member 18 mesaje
|
Re: Re: Antrenament!!!
scris pe 15 feb 2006 12:19 de StaVAraSH
Daca vin in fiecare zi la sala...Luni-Sambata are ceva??e rau??di cate stiu eu si din cate am mai discutat cu oamenii experimentati eu mi-au spus ca,ca sa cresti ideal ar fi sa vii in fiecare zi.Eu in unele zile lucrez la intensitate maxima iar in unele fac mai mult miscare...de intretinere...adica nu mi-am impartit grupele musculare in fiecare zi cate una...e bine ce spuneti?? NU ti se merita ,orice tip ai fi ,doar daca ai multe kg in plus. Nu te gandesti,ca muschii trebuie sa se refaca.Plus daca esti incepator(nush inca) o sa fii cu moralu la pamant,si tot timpu obosit,stiu ca si eu incercat 5 antrenamente pe sapt,si am ajuns sa fiu numa``fibre si tendoane``.Raspunsu nu ii cumplet,mai dane ceva informatzii despre tine.
am 90 de kg 1.77, fac de 1 an si 8 luni
"O persoanã care nu stie nimic, si nu stie cã nu stie nimic, este un nãrod si trebuie evitatã. O persoanã care nu stie, dar stie cã nu stie, este un copil. Ea trebuie invãtatã. O persoanã care stie, dar nu stie cã stie este adormitã. Ea trebuie trezitã. O persoanã care stie si stie cã stie este un intelept. Ea trebuie urmatã."
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Antrenament!!!
scris pe 17 feb 2006 20:10 de bogdanbgd
... depinde ... de obiective ... dak ai kg in plus merge ... dar daca nu ... nu cred ca merita ... da depinde de cum te odihnesti,alimentatie ...
is curios acum 1 an si 8 luni ianinte sa te apuci, cate kg ai avut, care au fost progresele tale de atunci ... ???
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|