Pagina 1 din 1
BGD
Guest
|
Antrenament
scris pe 4 feb 2006 14:10 de BGD
Salut. 1.82 72 kg (ectomorf), de luni o sa incep sa iau gainer' milk&egg,creatina,glutamina si vitamine/minerale.
Cu mancarea din timpul zilei cum sa fac pt ca suplimentele imi cam tau pofta de mancare,de vreo 2-3 zile mananc si fortat, in special dimineata cand mie aproape imposibil sa mananc si ma duc la sala pe la 10-11,iar trezirea e pe la 8.
Si mai am o cerere la voi, sa imi recomandati un program de antrenamnet. Ma duc la sala de 5ori/saptamana.
P.S. Gilu mi-a spus deja cate seri cate repetari cate tiputi de exercitii pt. grupele mici si mari in parte.
Merci anticipat baietii, cu respect Bogdan C.
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Antrenament
scris pe 4 feb 2006 14:13 de Fedor
Salut. 1.82 72 kg (ectomorf), de luni o sa incep sa iau gainer' milk&egg,creatina,glutamina si vitamine/minerale.
Cu mancarea din timpul zilei cum sa fac pt ca suplimentele imi cam tau pofta de mancare,de vreo 2-3 zile mananc si fortat, in special dimineata cand mie aproape imposibil sa mananc si ma duc la sala pe la 10-11,iar trezirea e pe la 8.
Si mai am o cerere la voi, sa imi recomandati un program de antrenamnet. Ma duc la sala de 5ori/saptamana.
P.S. Gilu mi-a spus deja cate seri cate repetari cate tiputi de exercitii pt. grupele mici si mari in parte.
...Milk&egg nu e un gainer..
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
BGD
Guest
|
Re: Re: Antrenament
scris pe 4 feb 2006 15:19 de BGD
da stiu ... am uitat sa pun "," ... gainer iau diminetaa si dupa antrenamnet, iar seara milk&egg
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
scris pe 4 feb 2006 21:59 de pilsmaster
Ar fi bine sa te limitezi la 3-4 antrenamente pe sapatamana mai ales ca esti ectomorf.
Train SMART!
|
sus |
|
BGD
Guest
|
scris pe 5 feb 2006 13:23 de BGD
o sa ma duc de 5 ori pe saptaman, vad cum ma simt, dak o sa ma simt obosit ... o sa reduc la 4 zile.
Deci cum ar fi indicat sa imi repartizez grupele ce le lucrez de-a lungul unei saptamani ?
Luni - ce grupe ?
Marti - ce grupe ?
Miercuri- pauza
Joi - ce grupe ?
Vineri - ce grupe ?
Sambata - ce grupe ?
Duminica - pauza
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Antrenament
scris pe 5 feb 2006 13:46 de Anonim
o sa ma duc de 5 ori pe saptaman, vad cum ma simt, dak o sa ma simt obosit ... o sa reduc la 4 zile.
Deci cum ar fi indicat sa imi repartizez grupele ce le lucrez de-a lungul unei saptamani ?
Luni - ce grupe ?
Marti - ce grupe ?
Miercuri- pauza
Joi - ce grupe ?
Vineri - ce grupe ?
Sambata - ce grupe ?
Duminica - pauza
Incearca asa
Luni - Piep Biceps
Marti - Spate Triceps
Joi - Umeri Trapez
Vineri - Picioare
|
sus |
|
BGD
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Antrenament
scris pe 5 feb 2006 14:00 de BGD
Gilu ... nu imi dai te rog o solutie ?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament
scris pe 5 feb 2006 14:47 de Gilu
Gilu ... nu imi dai te rog o solutie ?
Luni:Piept-umeri
Marti:spate-trapez
Miercuri:Pauza
Joi:Picioare
Vineri:Brate-antebrate
Sambataauza
Duminicaauza
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
nycuV
Junior member 34 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament
scris pe 5 feb 2006 17:04 de nycuV
asta il fac si eu ii super k-lumea.incearcal o sa vezi ca ii bun.bafta
Doar ma Uit
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antrenament
scris pe 6 feb 2006 00:02 de bogdanbgd
merci mult gilu, merci nicuv ... vedem ce iese ... salut
|
sus |
|
catablu
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 7 feb 2006 00:09 de catablu
Ii destul sa mergi la sala de 3 ori, cel mult 4 avand in vedere ca esti ectomorf.Sincer milg&egg nu se merita pentru tine,ii trebuie un gainer adevarat,sau un mrp,incearca creatin pro mass.Nu ti se merita ,primele 2 luni un antrenament complet.Eu zic Luni Piept cu spate
Martzi pauza
miercuri Picioare
Joi
Vineri Bratze
Bineintzeles asta ii un antrenament provizoriu,tu trebuie sa ti ajustezi intensitetea.Si incearca sa mergi la sala dupamasa,nu dimineatza.Carbohidratzii conteaza.P.S sunt ectomorf si stiu,cu antrenamentu asta am crescut in 2luni 10 kg.Iti multzumesc
Tre sa fii destept ca sa ti dai seama ca esti prost
|
sus |
|
bgd
Guest
|
scris pe 7 feb 2006 19:52 de bgd
ok catablu ... pai milk&egg'u il iau seara inainte de culcare, iar gaineru' dimineata si dupa antrenament ... de luni intru si cu creatina, glutamina multivitamine-minerale ... si poate si dextroza nush dak merita dextroza.
Care e problema dak ma duc dimineata la antre ? faptul ca nu am destui carbohidrati "loaded" inca ? sau ?
10 kg in 2 luni ai crescut ??? e mult .... ianinte cat aveai la c einaltime ?
|
sus |
|
BGD
Guest
|
scris pe 7 feb 2006 19:59 de BGD
acuma vad ca doar 3 antre/sapt ...10 kg in 2 luni ? cu nuami 3 antre? ... da stiu ca pt ectomorfi nu e ok mai bine de 3-4 da' totusi...
Vineri- brate ... te referi tot umeri biceps triceps (eventual antrebrat) ???
|
sus |
|
catablu
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 8 feb 2006 00:10 de catablu
ok catablu ... pai milk&egg'u il iau seara inainte de culcare, iar gaineru' dimineata si dupa antrenament ... de luni intru si cu creatina, glutamina multivitamine-minerale ... si poate si dextroza nush dak merita dextroza.
Care e problema dak ma duc dimineata la antre ? faptul ca nu am destui carbohidrati "loaded" inca ? sau ?
10 kg in 2 luni ai crescut ??? e mult .... ianinte cat aveai la c einaltime ?
DA ii bine cu iei,dar totusi tzie iti trebuie multzi carbohidratzi,eu stiu ca ii mitu asta o proteinei peste tot,mah gandestete ca esti ectomorf,daca erai endomorf taceam din gurasi nu ma bagam in seama,De inceput 3 antrenamente is destule,ca nu esti arnold sa faci 5.Fa 5 si compara castigurile,o sa ajungi sa vezi ca nu mai potzi ridica o gangtera de 4 kg.Eu am 186,86 de kg si cred ca cu geneticu sta cam bine,is ectomorf dar nu total,Am inceput cand aveam 59 de kile,fix acuma 11 luni,in primele 2 am avut cele mai mari castiguri.P.S dextroza merita dar imi mentzin parerea ca milk&egg nu ti se merita(are o contributzie dar nu mare).Vinerea faci bicceps triceps si antebratz daca alegi programul ala.
Tre sa fii destept ca sa ti dai seama ca esti prost
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Antrenament
scris pe 8 feb 2006 00:23 de bogdanbgd
ok merci dude ... si atunci seara in loc de milk&egg ce sa iau ?
... ma bag si pe dextroza dak zici ca merita ... oricum nu e tare scumpa ... merci
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|