Pagina 1 din 1
demon
Guest
|
am nevoie de sfaturi!!!!!!!!!
scris pe 9 apr 2006 12:08 de demon
sal........am 18 ani si merg la sala d aproape 2ani(am facut pauze mari,vara,d exemplu).am 40cm in brat si iau proteine amestecate cu creatina.ma antrenez d luni pana vineri,iar sambata si duminica=pauza.antrenez o singura gr de muschi p zi,dar rezultatele nu sunt cele la care m-am asteptat.c sfat mi-ati da????c schimbari ar trebui sa fac in antrenament???
|
sus |
|
Andrei18
Veteran member 278 mesaje
|
Re: am nevoie de sfaturi!!!!!!!!!
scris pe 9 apr 2006 12:15 de Andrei18
sal........am 18 ani si merg la sala d aproape 2ani(am facut pauze mari,vara,d exemplu).am 40cm in brat si iau proteine amestecate cu creatina.ma antrenez d luni pana vineri,iar sambata si duminica=pauza.antrenez o singura gr de muschi p zi,dar rezultatele nu sunt cele la care m-am asteptat.c sfat mi-ati da????c schimbari ar trebui sa fac in antrenament???
in primul rand spunene ce tip somatic esti
|
sus |
|
Andrei18
|
scris pe 9 apr 2006 12:17 de Andrei18
si in al doilea rand trebuie sa ne spui antrenamentu complet nr de serii si nr de repetari p serie pt fiecare grupa musculara
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 9 apr 2006 12:26 de Gilu
dar rezultatele nu sunt cele la care m-am asteptat. Pai si eu pot zice ca ma asteptam sa cresc mai mult,daca stau bine sa ma gandesc cati bani am bagat in corpul meu......
Sa nu crezi ca ai facut neaparat ceva gresit,desi poate ii cazul,problema se poate pune si in felul urmatoroate asta ii ritmul tau de crestere.
Oricum trebuie sa ne dai antrenamentul complet,tipul somatic si alimentatiaca sa ne facem o parere.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
demon
Guest
|
Re: Re: am nevoie de sfaturi!!!!!!!!!
scris pe 9 apr 2006 12:38 de demon
pai nu sunt sigur:din c am citit as zice k sunt mezomorf cu tendinte de ectomorf.ma antrenez luni-piep,marti-biceps,miercuri-triceps,joi-spate,vineri-ume ri&trapez.cu alimentatia stau bine,numai k nu prea am timp sa mananc pt k trebuie sa merg la scoala.mananc,in general,de 3 ori p zi.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: am nevoie de sfaturi!!!!!!!!!
scris pe 9 apr 2006 14:17 de Gilu
pai nu sunt sigur:din c am citit as zice k sunt mezomorf cu tendinte de ectomorf.ma antrenez luni-piep,marti-biceps,miercuri-triceps,joi-spate,vineri-ume ri&trapez.cu alimentatia stau bine,numai k nu prea am timp sa mananc pt k trebuie sa merg la scoala.mananc,in general,de 3 ori p zi. Asa nu o sa te poata ajuta nimeni......Eu ti-am zis sa dai detalii despre antrenament,alimentatie,etc...nu sa imi spui de cate ori mananci si in ce zile faci grupele musculare.Din atata lucru nu iti pot da nici un sfat!
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Andrei18
|
Re: Re: Re: am nevoie de sfaturi!!!!!!!!!
scris pe 10 apr 2006 12:14 de Andrei18
pai nu sunt sigur:din c am citit as zice k sunt mezomorf cu tendinte de ectomorf.ma antrenez luni-piep,marti-biceps,miercuri-triceps,joi-spate,vineri-ume ri&trapez.cu alimentatia stau bine,numai k nu prea am timp sa mananc pt k trebuie sa merg la scoala.mananc,in general,de 3 ori p zi.
spunene nr de serii si nr de repetari pe serie pt fiecare grupa de muschi
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|