Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
am 105 kg un 1.91 vreau sa slabesc facand sala
scris pe 18 iun 2006 22:28 de Anonim
nu vrea sa fac fitness bicicleta... banda...
vreau sa fac exercitii d`astea piept spate biceps triceps....rezolv ceva ?
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: am 105 kg un 1.91 vreau sa slabesc facand sa
scris pe 18 iun 2006 22:49 de Komura
nu vrea sa fac fitness bicicleta... banda...
vreau sa fac exercitii d`astea piept spate biceps triceps....rezolv ceva ?
Nu prea. Fara cardio si regim nu prea o sa slabesti.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: am 105 kg un 1.91 vreau sa slabesc facan
scris pe 18 iun 2006 23:14 de OuTKasteD
eventual sa faci supraantrenament cu greutati mici k sa pierzi din masa,nu stiu,trebuie cineva care se pricepe sa zica,poti sa le combini,mult cardio si exercitii de izolari,poti incerca abdomene,jogging,un sport, basket, fotball,kickbox,orice poti face.
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
dolnet
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: Re: am 105 kg un 1.91 vreau sa slabesc f
scris pe 20 iun 2006 07:59 de dolnet
eventual sa faci supraantrenament cu greutati mici k sa pierzi din masa,nu stiu,trebuie cineva care se pricepe sa zica,poti sa le combini,mult cardio si exercitii de izolari,poti incerca abdomene,jogging,un sport, basket, fotball,kickbox,orice poti face.
cei aia cardio
?
dolnet
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: am 105 kg un 1.91 vreau sa slabe
scris pe 20 iun 2006 08:44 de Komura
cei aia cardio
?
Da un search pe forum si o sa afli.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Bunny
Guest
|
Re: Re: am 105 kg un 1.91 vreau sa slabesc facan
scris pe 20 iun 2006 11:23 de Bunny
Nu prea. Fara cardio si regim nu prea o sa slabesti. mai citeste primul post inca o data sa vezi ca pomeneste si de o bicicleta
|
sus |
|
dolnet
Newbie 3 mesaje
|
cel care a creat topicu
scris pe 20 iun 2006 17:14 de dolnet
pana la urma ce rezolv daca fac antrenamentu asta nu slabesc ... da ce se intampla... ? si am cautat pe forum cardio... ce inseamna ma lamureste cineva ? eu fac 4 zile pe saptamana prima (spate,umeri) dupa aia piept .. a 3 a bratze a 4 a picioare... la fiecare din astea mai adaug 60-100 de abdomene .... nu mai mananc dupa 6 ... da nu de fiecare data... e bun de ceva ?
dolnet
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: cel care a creat topicu
scris pe 20 iun 2006 17:32 de Anonim
pana la urma ce rezolv daca fac antrenamentu asta nu slabesc ... da ce se intampla... ? si am cautat pe forum cardio... ce inseamna ma lamureste cineva ? eu fac 4 zile pe saptamana prima (spate,umeri) dupa aia piept .. a 3 a bratze a 4 a picioare... la fiecare din astea mai adaug 60-100 de abdomene .... nu mai mananc dupa 6 ... da nu de fiecare data... e bun de ceva ?
nu e bun omule culturismu pentru salabit pentr ca este sport anaerob ca si rugbyu si astea intensitate mare....cardio inseamna aerobic(cu intensitate scazuta) jogging, mersu pe bicicleta...la astea slabesti klumea....la sala doar sa zic ca arzi multe calorii sa iesi pe deficit dar nu iti dau prea multe shanse fara cardio sa scapi de burta cel putin nu in timp util
|
sus |
|
dolnet
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: cel care a creat topicu
scris pe 21 iun 2006 15:03 de dolnet
nu e bun omule culturismu pentru salabit pentr ca este sport anaerob ca si rugbyu si astea intensitate mare....cardio inseamna aerobic(cu intensitate scazuta) jogging, mersu pe bicicleta...la astea slabesti klumea....la sala doar sa zic ca arzi multe calorii sa iesi pe deficit dar nu iti dau prea multe shanse fara cardio sa scapi de burta cel putin nu in timp util
ms
dolnet
|
sus |
|
stef
Senior member 115 mesaje
|
Re: Re: Re: cel care a creat topicu
scris pe 6 oct 2006 20:04 de stef
nu inteleg ce trb u sa slabesti..eu am 1.90 si 103-104..si pot sa zik ca in afra de f putina burta totul e ok..baga sala acolosa pt masa si multe abdomene eventual ca sa scazi la burta dak ai..banuiesc ca ai oleak
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: cel care a creat topicu
scris pe 6 oct 2006 20:30 de Gilu
nu inteleg ce trb u sa slabesti..eu am 1.90 si 103-104..si pot sa zik ca in afra de f putina burta totul e ok..baga sala acolosa pt masa si multe abdomene eventual ca sa scazi la burta dak ai..banuiesc ca ai oleak Abdomene ca sa scarda burta....right
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Manasel
Veteran member 189 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: cel care a creat topicu
scris pe 6 oct 2006 21:14 de Manasel
cum iti dai seama daca ai facut supraantrenament?
Get Big or Die Tryin'
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cel care a creat topicu
scris pe 6 oct 2006 21:33 de OuTKasteD
cum iti dai seama daca ai facut supraantrenament?
Te simti obosit tot timpul, iti pierzi apetitul de sala, nu mai poti trage de fiare si scazi in masa musculara.
|
sus |
|
Manasel
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cel care a creat topic
scris pe 6 oct 2006 22:28 de Manasel
Te simti obosit tot timpul, iti pierzi apetitul de sala, nu mai poti trage de fiare si scazi in masa musculara.
dupa mai mult de 3-4 aparate de grupa de muschi a cate 4 serii de fiecare cu aprox 10-12 rep ce zici?
Get Big or Die Tryin'
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cel care a creat t
scris pe 6 oct 2006 22:43 de OuTKasteD
dupa mai mult de 3-4 aparate de grupa de muschi a cate 4 serii de fiecare cu aprox 10-12 rep ce zici?
depinde de la individ la individ, de rezistenta la efort dobandita, eu ma refer la oboseala permanenta, chiar insomnie.
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: cel care a creat topicu
scris pe 7 oct 2006 09:01 de DiamonD
Abdomene ca sa scarda burta....right
mai zicea unu prin sala... "eu nu mai fac abdomene la aparatu ala ca pun shunca pe mine. am facut intr-o zi si a doua zi burta era mai mare ca in ziua aia" sau ceva de genu
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
Manasel
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cel care a creat topicu
scris pe 7 oct 2006 11:50 de Manasel
mai zicea unu prin sala... "eu nu mai fac abdomene la aparatu ala ca pun shunca pe mine. am facut intr-o zi si a doua zi burta era mai mare ca in ziua aia" sau ceva de genu
cre'ca i s-o fi pompat abdomenu..:P
Get Big or Die Tryin'
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cel care a creat topic
scris pe 7 oct 2006 11:52 de OuTKasteD
Da, i-a crescut masa musculara abdominala la 2 antrenamente, sa fim seriosi, majoritatea vorbesc sa isi raceasca aerul din gura, oricum abdomenele nu iti maresc burta, eu am avut burta si am scapat de ea numai prin abdomene, am scazut 4 cm in circumferinta, combinat cu cardio si abdomene,eventual un mic regim, oricine poate avea rezultate, sa fim seriosi, in primele luni de antrenament oricat de gras ai fi tot scapi de ceva grasime, doar daca bagi in tine gainere te faci mai gras,daca te antrenezi si iei supl de slabit o sa ai rezultate.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|