Re all sunt incepator si as dori sa stiu si eu ce program de biceps ar fi mai potrivit pt crestere in masa musculara si cam ce diferente sunt intre flexia cu gantera la scott si flexia cu EZ la scott.Alta intrebare ar trebui sa fac flexii concentrate cu gantera daca da la scott sau sau cu cotul fixat pe picior
Banca Scott a fost coneceputa de Larry Scott pentru a da "varf" bicepsului. E o controversa asupra faptului daca banca Scott chiar face acest lucru sau nu . Insa lucrul la aparate iti dau o anumita forma grupelor musculare care nu o reusesti cu greutati libere! Bara EZ pune accent pe bicepsul brahial(muschiul de pe partea exterioara a bratului) mai mult decat celelalte exercitii. Asa ca daca vrei sa iti sculptezi partea exterioara a bratelor e bine sa faci cu bara EZ. Cum tu esti incepator ar trebui sa te tii mai mult de exercitii de baza! Sper ca te-am lamurit cat de cat!Oricum nu te strofoca foarte mult sa intelegi ce e mai bine sa faci , banca Scott sau concentrate , poti sa alternezi oricum muschiul tau nu va iesi exact cum vrei , culturismul asta mai tine si de geneticul fiecaruia!