Pagina 1 din 1
pustiu_1st
Newbie 8 mesaje
|
Abdomen
scris pe 10 nov 2006 13:14 de pustiu_1st
Fratilor vreau si io cateva sugesti rapide de a scapa de multe foarte multe calori(asta pe langa dieta) ideea e ca am 1.76m si 86kg si as vrea sa am si io un "abdomen de vis"
|
sus |
|
A
Veteran member 227 mesaje
|
Re: Abdomen
scris pe 10 nov 2006 13:21 de A
Fratilor vreau si io cateva sugesti rapide de a scapa de multe foarte multe calori(asta pe langa dieta) ideea e ca am 1.76m si 86kg si as vrea sa am si io un "abdomen de vis" Am un prieten care face taekwandoo,are un abdomen superb,cand l-am intrebat cum de are un asa abdomen mi-a raspuns ca face in fiecare zi abdomene,o singura serie,repetari cate poate.
|
sus |
|
popescu
Senior member 76 mesaje
|
scris pe 10 nov 2006 14:14 de popescu
Fratilor vreau si io cateva sugesti rapide de a scapa de multe foarte multe calori(asta pe langa dieta) ideea e ca am 1.76m si 86kg si as vrea sa am si io un "abdomen de vis"
poi aceeasi intrebare am pus-o si eu mai demult.mi s-a raspuns ca secretul unui "abdomen de vis" este in bucatarie. adica sa ai grija la alimentatie(trebuie sa ai deficit caloric) si al doilea lucru:antrenamentul
|
sus |
|
za55
Senior member 87 mesaje
|
Re: Re: Abdomen
scris pe 10 nov 2006 23:39 de za55
Am un prieten care face taekwandoo,are un abdomen superb,cand l-am intrebat cum de are un asa abdomen mi-a raspuns ca face in fiecare zi abdomene,o singura serie,repetari cate poate.
si eu am facut taekwandoo si pot sa spun ca e vb de un antrenament 80% aerob deci daca faci sala fara sa faci antrenament aerob ( sa alergi,mers pe bicicleta etc) cu multe rep pentru abdomen nu ai cum sa slabesti sau sa ti formezi abdomenu.
Iti spun din propria experienta de ex eu ma antrenez de 2 ani am reusit de la 60 kg sa ajung la 80 kg si la fiecare antrenament imi luncrezi abdomenul da aproape fara nici un rezultat pentru ca muschii sunt acoperiti de grasime si degeaba le lucrezi ca nu o sa se vada . Ma ajuta sa tina stomacul sa nu am burta de bere si am muschii tari daca ii incordez . Si vara aceasta nu m am putut antrena si am lucrat munca fizica de la ora 7 pana la 21 -22 serara . Rezultatul a fost -10 kg din care atata grasime in cat mi se vedeau in patratele muschii abdominali si -3 sau 4 cm in brat.In ziua de astazi am reusit sa pun pe mine in 5 sapt 10 kg si chiar mai mult (insa cu stero) si am de gand sa mai fac 2-3 cicluri sa ajung la 90 kg si apoi slabesc pana la 85 kg asa fel incat sa am abdomenul super .
Sfatul meu este sa faci adomen pt a forma muschii si 3-4 antrenamente cardio /sapt (care o sa incetineasca sau chiar o sa opreasca cresterea in masa musculara mai ales daca nu esti atent la mancare)
si in al 3 rand sa ti un fel de regim .(nu e nevoie de regim prea strict cum fac culturisti inainte de concurs)pentru ca am impresia ca tu ai de gand sa ai abdominalii formati nu doar pt o vreme asa ca degeaba faci cure de slabire trebuie sa ti schimbi modul de viata si nu uita ce am scris mai sus deci nu uita abdominali+cardio+regim
bafta
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 6 ian 2007 22:26 de OuTKasteD
Cel mai bun sfat, masa iarna si definire vara, vara ai nevoie sa se vada patratelele cand te duci la plaja, iarna nu prea ai nevoie
I love to pump crack, love to stay strapped.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 6 ian 2007 22:38 de csmkr18
Cel mai bun sfat, masa iarna si definire vara, vara ai nevoie sa se vada patratelele cand te duci la plaja, iarna nu prea ai nevoie
super sfat!
dar cand face definire aia pentru vara te gandesti si cat se pierde din muschi?
s-ar putea sa te trezesti ca esti le fel ca vara trecuta
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 6 ian 2007 23:54 de OuTKasteD
super sfat!
dar cand face definire aia pentru vara te gandesti si cat se pierde din muschi?
s-ar putea sa te trezesti ca esti le fel ca vara trecuta
Nu-i neaparat, tare mai esti tu stric la tot ce zici,e mult mai bine decat sa faci definire tot timpul.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 7 ian 2007 00:03 de csmkr18
Nu-i neaparat, tare mai esti tu stric la tot ce zici,e mult mai bine decat sa faci definire tot timpul.
In primul rand daca esti ecto nu prea ai la ce sa faci definire.
Iar daca esti endo mi se pare cea mai mare prostie sa te ingrasi ca un porc pentru ca apoi sa te "definesti"
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Abdomen
scris pe 7 ian 2007 00:13 de OuTKasteD
In primul rand daca esti ecto nu prea ai la ce sa faci definire.
Iar daca esti endo mi se pare cea mai mare prostie sa te ingrasi ca un porc pentru ca apoi sa te "definesti"
|
sus |
|
URZI
Senior member 56 mesaje
|
re
scris pe 9 ian 2007 09:11 de URZI
ma intreb stirct intre bicicleta si banda de alergare , care ar da rezultate mai bune,indirect,pentru abdomen
|
sus |
|
OuTKasteD
Expert member 627 mesaje
|
Re: re
scris pe 9 ian 2007 12:59 de OuTKasteD
ma intreb stirct intre bicicleta si banda de alergare , care ar da rezultate mai bune,indirect,pentru abdomen
banda
|
sus |
|
Guest
Guest
|
darkjudoka
scris pe 13 dec 2010 15:24 de Guest
Eu cand ma ingras foarte mult deobicei fac abdomene cu picioarele ridicate! Mie imi iese
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: darkjudoka
scris pe 23 ian 2011 12:25 de ricardo
Eu cand ma ingras foarte mult deobicei fac abdomene cu picioarele ridicate! Mie imi iese
...nu slabesti facand abdomene si nici nu dai colaceii jos...slabirea(definirea) se face cu :dieta+cardio...abdomenele lucreaza muschii abdominali care ar trebui lucrati exact ca si ceilalti muschi 1 data pe saptamana, maxim de 2 ori (doar abdominalii, nu si ceilalti)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Xlord
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 21 mar 2011 21:17 de Xlord
Fac abdomene cu picioarele(plus greutate) de ceva timp, cate 15rep pe serie fara epuizare si a inceput sa doare spatele. Sa renunt la el?
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 25 mar 2011 19:12 de ioneldinamovistu
Fac abdomene cu picioarele(plus greutate) de ceva timp, cate 15rep pe serie fara epuizare si a inceput sa doare spatele. Sa renunt la el?
lasa greutatea si fa fara
Nu renunta la visul tau. Indiferent daca esti norocos si se vor vedea rezultate imediat sau trebuie sa muncesti din greu, nu trebuie sa te dai batut. Perseverenta isi va spune cuvantul!
|
sus |
|
ioneldinamovistu
Senior member 125 mesaje
|
scris pe 25 mar 2011 19:13 de ioneldinamovistu
si eu am facut taekwandoo si pot sa spun ca e vb de un antrenament 80% aerob deci daca faci sala fara sa faci antrenament aerob ( sa alergi,mers pe bicicleta etc) cu multe rep pentru abdomen nu ai cum sa slabesti sau sa ti formezi abdomenu.
Iti spun din propria experienta de ex eu ma antrenez de 2 ani am reusit de la 60 kg sa ajung la 80 kg si la fiecare antrenament imi luncrezi abdomenul da aproape fara nici un rezultat pentru ca muschii sunt acoperiti de grasime si degeaba le lucrezi ca nu o sa se vada . Ma ajuta sa tina stomacul sa nu am burta de bere si am muschii tari daca ii incordez . Si vara aceasta nu m am putut antrena si am lucrat munca fizica de la ora 7 pana la 21 -22 serara . Rezultatul a fost -10 kg din care atata grasime in cat mi se vedeau in patratele muschii abdominali si -3 sau 4 cm in brat.In ziua de astazi am reusit sa pun pe mine in 5 sapt 10 kg si chiar mai mult (insa cu stero) si am de gand sa mai fac 2-3 cicluri sa ajung la 90 kg si apoi slabesc pana la 85 kg asa fel incat sa am abdomenul super .
Sfatul meu este sa faci adomen pt a forma muschii si 3-4 antrenamente cardio /sapt (care o sa incetineasca sau chiar o sa opreasca cresterea in masa musculara mai ales daca nu esti atent la mancare)
si in al 3 rand sa ti un fel de regim .(nu e nevoie de regim prea strict cum fac culturisti inainte de concurs)pentru ca am impresia ca tu ai de gand sa ai abdominalii formati nu doar pt o vreme asa ca degeaba faci cure de slabire trebuie sa ti schimbi modul de viata si nu uita ce am scris mai sus deci nu uita abdominali+cardio+regim
bafta
eu fac intrenamentu asta pt abdomen plus inca ceva pe langa el cardio si dieta sun ectomorf asa ca definirea mea e asigurata http://www.youtube.com/watch?v=WQN1Y13GMkE
Editat de ioneldinamovist pe 25 mar 2011 19:14
Nu renunta la visul tau. Indiferent daca esti norocos si se vor vedea rezultate imediat sau trebuie sa muncesti din greu, nu trebuie sa te dai batut. Perseverenta isi va spune cuvantul!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|