Pagina 1 din 1
calinseciu
Junior member 20 mesaje
|
abdomen
scris pe 12 apr 2006 22:00 de calinseciu
pt abdomen, cum e mai bine sa faci: exercitii mai multe, unul dupa altul? cu odihna mai mare sau cat mai repede sati obosesti abdomenu? si ce exercitii sunt cele mai bune
|
sus |
|
Andrei18
Veteran member 278 mesaje
|
Re: abdomen
scris pe 13 apr 2006 08:28 de Andrei18
pt abdomen, cum e mai bine sa faci: exercitii mai multe, unul dupa altul? cu odihna mai mare sau cat mai repede sati obosesti abdomenu? si ce exercitii sunt cele mai bune
depinde ce scop frei sa atingi daca vrei sa tonifiezi muschii abdomenului lucrezi intens cu pauze de 1 minut daca vrei sa maresti zona faci pauzele mai mari si cu greutati mai mari
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: abdomen
scris pe 13 apr 2006 19:57 de csmkr18
depinde ce scop frei sa atingi daca vrei sa tonifiezi muschii abdomenului lucrezi intens cu pauze de 1 minut daca vrei sa maresti zona faci pauzele mai mari si cu greutati mai mari
ce-s cu sfaturile astea ma?cred k dupa c a citit explicatia ta stie exact ce tre sa faca..
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: abdomen
scris pe 13 apr 2006 20:16 de Gilu
ce-s cu sfaturile astea ma?cred k dupa c a citit explicatia ta stie exact ce tre sa faca.. Eu nu inteleg ce ii gresit in sfatul lui.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 13 apr 2006 20:48 de csmkr18
Eu nu inteleg ce ii gresit in sfatul lui.....
nu e vb k e gresit..da uitate la c a intrebat calinseciu:
" pt abdomen, cum e mai bine sa faci: exercitii mai multe, unul dupa altul?","si ce exercitii sunt cele mai bune"..eu inteleg k vroia un program de antrenament pt abdomene..
|
sus |
|
calinseciu
Junior member 20 mesaje
|
Re: Re: Re: abdomen
scris pe 13 apr 2006 21:02 de calinseciu
ok..dak poti sa explici mai bine ca nam prea inteles. tocmai deaia am deschis topicu asta..ca nu stiu cum si ce trebe sa lucrez pt abdomen
|
sus |
|
Andrei18
Veteran member 278 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: abdomen
scris pe 14 apr 2006 11:26 de Andrei18
ok..dak poti sa explici mai bine ca nam prea inteles. tocmai deaia am deschis topicu asta..ca nu stiu cum si ce trebe sa lucrez pt abdomen
deci in primu rand nu exista exerciti proaste si exerciti bune toate sunt bune numai ca unele implica mai mult sau mai putin grupa de muschi si in al doilea rand ca sa iti pot recomanda niste exerciti trebuie sa imi spui ce scop urmaresti daca nu imi spui asta nu iti pot recomanda nimic
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
scris pe 14 apr 2006 21:56 de Spaz
pt abdomen, cum e mai bine sa faci: exercitii mai multe, unul dupa altul? cu odihna mai mare sau cat mai repede sati obosesti abdomenu? si ce exercitii sunt cele mai bune bine ca ai deschis subiectul, chiar vroiam sa pun un nou mesaj cu tema asta.
Daca vrei sa ti-i intaresti si sa le maresti volumul, fa abdomene.In super serie.Eu cu 100 de abdomene consecutive pe zi(o singura serie fara oprire) mi-am facut abdomen de gandac, daca stii ce e ala.
Dar, am o problema.
Fasciculul superior s-a detasat de bust si acum a iesit ca pieptu; in fata.
Si, cand sunt imbracat in haine da aspect de burta!!! can
Acum, nu o sa mai fac abdomene vreo doua sapt, ca prea am exagerat.
Dar dezbracat, arata super
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
scris pe 15 apr 2006 09:37 de JohnnyBordur
bine ca ai deschis subiectul, chiar vroiam sa pun un nou mesaj cu tema asta.
Daca vrei sa ti-i intaresti si sa le maresti volumul, fa abdomene.In super serie.Eu cu 100 de abdomene consecutive pe zi(o singura serie fara oprire) mi-am facut abdomen de gandac, daca stii ce e ala.
Dar, am o problema.
Fasciculul superior s-a detasat de bust si acum a iesit ca pieptu; in fata.
Si, cand sunt imbracat in haine da aspect de burta!!! can
Acum, nu o sa mai fac abdomene vreo doua sapt, ca prea am exagerat.
Dar dezbracat, arata super fix asa is si eu ... partea chiar de unde se unesc coastele imi iese in afara dar in rest o duc bine ... la fel e si la mine imbracat si fara tricou si acuma .... nu m-as prea pune pe definire ca nu vreau sa slabesc,deci mai bine bag mai tare la grupele superioare abdomenului( piept spate,umeri etc ) ca sa imi maresc cutia toracica sa nu mai iasa asa in evidenta abdomenu ala
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
JustM3
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 7 mai 2006 14:17 de JustM3
Eu am facut timp de 9 luni asa abdomene in fiekre zi.5 serii crunch 5 serii cu ridicari de trunchi si 5 serii cu gunterele pt intercostali,si se cunoaste ceva...Eu zic asa...daca nu il lucrezi in fiekre zi...degeba...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 7 mai 2006 14:32 de Gilu
Eu zic asa...daca nu il lucrezi in fiekre zi...degeba... Normal....muschiul trebuie supraantrenat pana in panzele albe ca sa ai rezultate....uite aici o gandire f logica....
Cine ti-a bagat tie in cap prostiile astea?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|