Pagina 1 din 1
MrUbek
Newbie 2 mesaje
|
4 exercitii pentru piept
scris pe 7 mai 2012 22:05 de MrUbek
Buna ziua.
Sunt nou pe acest forum si as vrea mai intai de toate sa va spun cate ceva despre bine..
Ma numesc Andrei, fac sala de ceva timp, dar nimic serios pana acum cateva luni, atunci m'am decis sa'mi fac un program de antrenament + cateva schimbari la alimentatie.
As avea cateva intrebari:
1. Pot face 4 exercitii la piept ( 4 serii fiecare x 8-10 repetari) avand in vedere ca, pieptul il fac singur intr'o zi?..pana acum faceam urmatoarele exercitii: 1.Fluturari 2.Impins drept 3. impins inclinat si acum as dori sa adaug inca un exercitiu, impins declinat (pentru a "ataca" absolut tot muschiul)
2.Imi puteti spune niste exercitii pentru rotunjirea umerilor si separarea acestuia de brat?, sau mai bine un set complet de exercitii pentru umeri?(am vazut pe site la sectiunea exercitii cateva dar, 1. nu sunt toate 2. nu stiu cum sa le combin)
3.Ma puteti ajuta cu un program pentru abdomen, m-am apucat de ceva timp sa fac acel set de exercitii de 8 minute in fiecare seara, as vrea sa adaug la acest set 2 antrenamente pe saptamana la sala, problema este ca, nu stiu ce exercitii sa fac in acele 2 zile pe saptamana.
4.Tricepsul il fac in aceeasi zi cu bicepsul si antebratul, cu care ar trebui sa incep? pana acum incepeam cu tricepsul(avand in vedere ca e mai mare) si mi-am dat seama ca, bicepsul e mult mai solicitant de aceea ma gandeam ca, poate nu e asta ordinea.Ca tot veni vorba de binceps, 21 trebuie facut prima data sau dupa terminarea bicepsului(nu de alta dar dupa un antrenament la triceps si unul la biceps la 21 nici nu-mi mai simt mainile),.
Editat de MrUbek pe 7 mai 2012 22:24
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: 4 exercitii pentru piept
scris pe 8 mai 2012 01:58 de ricardo
Buna ziua.
Sunt nou pe acest forum si as vrea mai intai de toate sa va spun cate ceva despre bine..
Ma numesc Andrei, fac sala de ceva timp, dar nimic serios pana acum cateva luni, atunci m'am decis sa'mi fac un program de antrenament + cateva schimbari la alimentatie.
1. Pot face 4 exercitii la piept ( 4 serii fiecare x 8-10 repetari) avand in vedere ca, pieptul il fac singur intr'o zi?..pana acum faceam urmatoarele exercitii: 1.Fluturari 2.Impins drept 3. impins inclinat si acum as dori sa adaug inca un exercitiu, impins declinat (pentru a "ataca" absolut tot muschiul)
2.Imi puteti spune niste exercitii pentru rotunjirea umerilor si separarea acestuia de brat?, sau mai bine un set complet de exercitii pentru umeri?(am vazut pe site la sectiunea exercitii cateva dar, 1. nu sunt toate 2. nu stiu cum sa le combin)
3.Ma puteti ajuta cu un program pentru abdomen, m-am apucat de ceva timp sa fac acel set de exercitii de 8 minute in fiecare seara, as vrea sa adaug la acest set 2 antrenamente pe saptamana la sala, problema este ca, nu stiu ce exercitii sa fac in acele 2 zile pe saptamana.
4.Tricepsul il fac in aceeasi zi cu bicepsul si antebratul, cu care ar trebui sa incep? pana acum incepeam cu tricepsul(avand in vedere ca e mai mare) si mi-am dat seama ca, bicepsul e mult mai solicitant de aceea ma gandeam ca, poate nu e asta ordinea.Ca tot veni vorba de binceps, 21 trebuie facut prima data sau dupa terminarea bicepsului(nu de alta dar dupa un antrenament la triceps si unul la biceps la 21 nici nu-mi mai simt mainile),.
...1. daca esti la inceput si vrei sa faci 4 ex pentru piept atunci fa doar 3 serii la fiecare din ele...
2. separarea muschilor se face in perioada de definire prin scadere tesutului adipos si nu prin exercitii...o combinatie pentru umeri:
impins cu gantere, ramat vertical la barbie, fluturari laterale si flutarari din aplecat...
3. la abdomen lucrezi 1 zi partea inferioara : ridicari de picioare 8-10 serii din diferite unghiuri iar in alta zi partea superioara : crunch, abdomene pe plan inclinat etc
4.in mod normal se incepe cu tricepsul dar poti macar 1 data/luna sa incepi si cu bicepsul...exercitiul de 21 (3x7) se face la sfarsitul antrenamentului ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: 4 exercitii pentru piept
scris pe 9 mai 2012 09:53 de basu
Buna ziua.
In completarea a ceea ce ti-a zis Rikardo iti spun ca aspectul rotund al umerilor este dat de dezvoltarea proportionala a celor trei fascicule musculare care ii imbraca. Trebuie lucrat pentru toate trei.
Exercitiul pt biceps pe care il pomenesti nu este pt tine. Ai nevoie de altceva tu. Incearca ca o perioada de timp sa lucrezi simplu si eficient. Lasa astfel de tehnici pt altii. Eu nu le folosesc nici dupa mai multi ani de antrenamente si nici nu vad pt ce asd face asa ceva.
Editat de basu pe 9 mai 2012 09:53
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|