am si eu 3 intrebari:
1.despre umeri.unii zic ca nu trebuie antrenati pt ca oricum lucreaza alaturi de majoritatea muschilor,altii spun ca trebuie antrenati impreuna cu spatele, iar altii le ofera respectul cuvenit..adica o data pe saptamana singurei.
Personal ii antrenez 1 data pe sapt dar cateodata nu am timp deci "bag" 1 data la 2 saptamani.
2.am muschii spatelui deficitari fata de ceilalti.ii aduc la forma celorlalti daca incerc sa-i lucrez de 2 ori pe sapt sau asta nu face decat sa-i supra-antrenez?
3.bratele mele sunt muuult disproportionale.Asta insemnand ca cu dreapta lucrez biceps cu 25 iar cu stanga abia fac cu 20.La triceps e acelasi lucru
Mersi anticipat pt cine imi raspunde la intrebari.
NU sunt solicitati indirect intr-o proportie favorabila ... cel mai bine o data pe saptamana ... umerii se pot lucra cu spatele daca consideri ca nu ai umeri lati (adica asha este indicat). Cat despre disproportionarile de care vorbesti se zice ca ar fi bine sa faci cu greutatea care duce bratu' deficitar (in cazul tau 20) dar eu sunt de parere ca mai bine te chinui sa faci cu greutatea mai mare .... eu am avut pb asta ..acum intr-o masura mai mika ..