Pagina 1 2 din 2
razvann
Newbie 8 mesaje
|
2 sporturi si un singur scop ... please
scris pe 12 nov 2007 02:04 de razvann
Salut tuturor,
Ma numesc Razvan... am 18 ani ... am 1.84 inaltime si 62 de kg cam asa si vreau sa apelez la voi pt a ma ajuta ...
Fac fotbal de performanta de 6 ani de zile si intotdeauna de cand ma stiu am fost slab.. Am apelat la voi pt a primi un sfat.... vreau sa iau in greutate si nu reusesc... este posibil sa fac amandoua sporturi si sa am rezultate ? ... Antrenorii din orasul unde stau mi-au dat ff multe sanse de reusita cu fotbalul dar trebuie neaparat sa iau in greutate deoarece nu prea am unde sa pun masa musculara.... cum am mai zis sunt slab de cand ma stiu iar timp de 6 ani am facut fotbal la intensitate ff mare iar daca aveam o greutate acceptabila poate masa musculara crestea... acum la mine... fiind slab.. parca acei muschi care s-au creeat in tot acest timp s-au ''inghesuit'' pe portiunile specifice lor... adica se observa acele striatii ( fibra cum zic unii )de aia mi se spune "Agrafa"... dar eu trebuie si sa pun pe mine...
da-ti-mi si mie niste sfaturi... mai exact ce pasi trebuie sa urmez... vreau sa ma apuc si de sala... dar si sa continui cu fotbalul.. este posibil acest lucru?....
in legatura cu Alimentatia... eu mananc fff mult dar nu la ora fixa... este si acest lucru o cauza ?... mananc knd imi este foame....fff des si putin... dar daca adun toata mancarea pe care o consum... ies cel putin la acea cantitate recomandata de voi...
vreau sa iau si niste pastile ceva.... nu prea ma pricep pt k nu am consumat niciodata... aveam o parere proasta despre asta dar acum sunt nevoit sa folosesc.. va rog sa ma ajutati.. vreau cate mai multe sfaturi..
Multumesc mult,
|
sus |
|
muschiul
Senior member 85 mesaje
|
Re: 2 sporturi si un singur scop ... please
scris pe 12 nov 2007 03:27 de muschiul
Salut tuturor,
Ma numesc Razvan... am 18 ani ... am 1.84 inaltime si 62 de kg cam asa si vreau sa apelez la voi pt a ma ajuta ...
Fac fotbal de performanta de 6 ani de zile si intotdeauna de cand ma stiu am fost slab.. Am apelat la voi pt a primi un sfat.... vreau sa iau in greutate si nu reusesc... este posibil sa fac amandoua sporturi si sa am rezultate ? ... Antrenorii din orasul unde stau mi-au dat ff multe sanse de reusita cu fotbalul dar trebuie neaparat sa iau in greutate deoarece nu prea am unde sa pun masa musculara.... cum am mai zis sunt slab de cand ma stiu iar timp de 6 ani am facut fotbal la intensitate ff mare iar daca aveam o greutate acceptabila poate masa musculara crestea... acum la mine... fiind slab.. parca acei muschi care s-au creeat in tot acest timp s-au ''inghesuit'' pe portiunile specifice lor... adica se observa acele striatii ( fibra cum zic unii )de aia mi se spune "Agrafa"... dar eu trebuie si sa pun pe mine...
da-ti-mi si mie niste sfaturi... mai exact ce pasi trebuie sa urmez... vreau sa ma apuc si de sala... dar si sa continui cu fotbalul.. este posibil acest lucru?....
in legatura cu Alimentatia... eu mananc fff mult dar nu la ora fixa... este si acest lucru o cauza ?... mananc knd imi este foame....fff des si putin... dar daca adun toata mancarea pe care o consum... ies cel putin la acea cantitate recomandata de voi...
vreau sa iau si niste pastile ceva.... nu prea ma pricep pt k nu am consumat niciodata... aveam o parere proasta despre asta dar acum sunt nevoit sa folosesc.. va rog sa ma ajutati.. vreau cate mai multe sfaturi..
Multumesc mult,
Da! Poti avea rezultate in ambele sporturi. In culturism vei obtine rezultate mai greu daca practici si un sport precum fotabalul dar cu disciplina si multa munca se poate.
In primul rand trebuie sa ai o alimentatie foarte buna. Chiar daca mananci mult (chiar si atat de mult cat este recomandat pe forum) nu este indeajuns, antrenamentele din fotbal iti consuma foarte multe calorii de aceea ai aceasta constitutie. Te sfatuiesc sa ai cate o masa la fiecare 3 ore care sa cuprinda o sursa de proteine(piept pui,carne vita,peste) si una de carbohidrati complecsi(orez,cereale integrale,fulgi de ovaz etc.)
In total ar trebui sa ai vreo 6 mese pe zi la acestea poti adauga un supliment nutritiv cu multi carbohidrati iar dupa fiecare aintrenament de cultursim un shake de proteine din zer.
Antrenamentele ar trebui sa fie cat se poate de scurte si intense. Un antrenament nu ar trebui sa dureze mai mult de o ora. Poti face 2 exercitii pt fiecare grupa musculara a cate 3-5 serii(fiecare exercitiu). Foloseste greutati mari si repetari putine(5-7).
Un exemplu de antrenament este asta:
Luni: spate-biceps
Miercuri: piept-triceps
Vineri: picioare-abdomene
Sambata: umeri-trapez
Bafta!!!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 12 nov 2007 15:17 de gere
Salut tuturor,
Fac fotbal de performanta de 6 ani de zile si intotdeauna de cand ma stiu am fost slab.. Am apelat la voi pt a primi un sfat.... vreau sa iau in greutate si nu reusesc... este posibil sa fac amandoua sporturi si sa am rezultate ?
da,se pot face in paralel,pentru scopul pe care il urmaresti tu.
Faptul ca intrii pentru prima data in acest sport,e un avantaj deoarece e ceva nou pentru organism si va reactiona pe masura,deci principala ta preocupare este alimentatia.daca vrei sa pui kilograme trebuie sa ai un surplus de calori,peste cele consumate.
In sport,fizicul difera de la o disciplina la alta.De exemplu la viteza 100 de m ,sportivii au o masa musculara de invidiat,la maraton,sunt foarte slabi.Fotbalul e undeva intre cele doua.Majoritatea fotbalistilor,nu au un fizic impunator,si care il au, e datorita geneticului(exemplu Adriano,si la capatul opus Nesu).
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 12 nov 2007 17:19 de Macho
Salut tuturor,
Multumesc mult,
din experienta proprie iti zic...ca am 23 de ani si am facut vreo 10 -11 ani de fotbal cu tot cu juniorat...faza este urmatoare:teoretic ar trebuii sa mananci multe proteine si carbo sa suplimentezi caloriile ce le arzi la antrenament da nu e asa usor pentru ca nu doar alimentatia intra in calcul...dupa un antrenament de fotbal(mai ales antr fizic)...normal trebuie odihna sa te refaci...dar u vrei sa mergi la sala...exact asa am facut si eu...si in afara de forta si fibrare nu prea poti face multe...in masa cresti f greu....si mai ales la 1,84 ai tai si 62 kg...sa nu te astepti la rezultate miraculoase ca nu se poate deoarece organismu e suprasolicitat...si nu are timp sa se refaca///
cat despre exemplele de mai sus despre adriano...el joaca varf...si pe langa ca joaca varf e si lent si lenes...un fel de claudiu niculescu...deci nu face efort ca un mij central sau de banda.Intradevar sunt exceptii din cauza geneticului dar f putini sunt jucatorii astia si care sunt mai masivi joaca varf si sunt mai in varsta....treptat o sa poti acumula masa...da cu timpu....gen gatuso,f canavaro etc...
Asa ca si o concluzie o sa te ajute mult sala pt forta si rezistenta dar nu poti sa faci masa musculara deoarece antrenamentele sunt criminale la fotbal...de cantonament nici nu mai zic...e bine ca mai ai energie sa mai mergi la sala...
oricum bafta....si mancare cat de multa,sanatoasa,si somn la greu....cand ai 45-60 de minute libere incearca sa dormi ca o sa te ajute f mult.Bafta
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: 2 sporturi si un singur scop ... please
scris pe 12 nov 2007 17:47 de gere
cat despre exemplele de mai sus despre adriano...el joaca varf...si pe langa ca joaca varf e si lent si lenes...un fel de claudiu niculescu...deci nu face efort ca un mij central sau de banda.Intradevar sunt exceptii din cauza geneticului dar f putini sunt jucatorii astia si care sunt mai masivi joaca varf si sunt mai in varsta....treptat o sa poti acumula masa...da cu timpu....gen gatuso,f canavaro etc...
tocmai de aceea l-am dat exemplu pe Adriano,sa evidentiez ca e o exceptie,si ca nu trebuie sa areti ca el sa fii competitiv(Dietmar Hamann are un sut exceptional,si are 81kg la 1.91).
ce mai vreau sa evidentiez,e ca in sportul romanesc,in general nu se pune un accent asa cum ar trebui(in comparatie cu vestul) pe alimentatia sportivului.Ca exemplu Zidane a folosit creatina,echipele au bucatari indrumati de catre nutritionisti....Cunosc fotbalisti profesionisti,care au cunostinte slabe despre alimentatie.Daca ai cunostinte solide despre alimentaie,poti fii cu un pas in fata colegilor tai(si aici nu ma refer in principal la fizic).
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: 2 sporturi si un singur scop ... pleas
scris pe 12 nov 2007 20:25 de Macho
tocmai de aceea l-am dat exemplu pe Adriano,sa evidentiez ca e o exceptie,si ca nu trebuie sa areti ca el sa fii competitiv(Dietmar Hamann are un sut exceptional,si are 81kg la 1.91).
ce mai vreau sa evidentiez,e ca in sportul romanesc,in general nu se pune un accent asa cum ar trebui(in comparatie cu vestul) pe alimentatia sportivului.Ca exemplu Zidane a folosit creatina,echipele au bucatari indrumati de catre nutritionisti....Cunosc fotbalisti profesionisti,care au cunostinte slabe despre alimentatie.Daca ai cunostinte solide despre alimentaie,poti fii cu un pas in fata colegilor tai(si aici nu ma refer in principal la fizic).
faza e cand ma refer la fizic ...ma refer sa arate ca si un culturist sa zic asa...sau mai bine zis ca si cei de la 100 de m de la atletism cum ai zis tu,da e f greu si ...foarte putini fac sala si pentru partea superioara a corpului....la noi in Romania in divizia a poti sa ii numeri de degete cati au fizic k-lumea ...
cat despre alimentatie la steaua...rapid...dinamo...etc...au nutritionisti si doctori chiar mai ,,profesionisti decat trebuie" cazul steaua cu peste 11-12 accidentari....deci si la noi s-a dat creatina...da faza e ca s-au dat si steroizi....si tot felu de medicamente dubioase....de aici si accidentarile stupide si usoare....
cat despre faza ca ai zis ca stii multi fotbalisti profesionisti care nu au habar de alimentatie asta asa e...in general se informeaza cei care fac si sala dar sunt putini...si faza asta se vede la meciurile din europa cand la mai fiecare duel umar la umar...al nostru zboara 1-2 metri...
|
sus |
|
razvann
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: 2 sporturi si un singur scop .
scris pe 13 nov 2007 13:06 de razvann
in fotbal se folosesc de fff multe ori suplimente... creatina... si multe altele...
imi recomandati si mie niste suplimente ? sa pun si ceva pe mine ? pt ca stiti cum vine... mergi la o selectie de fotbal la o echipa si sare la ochi fizicul.. chiar daca tu esti mai talentat ca unul... echipa respectiva il alege pe cel care arata mai bine si apoi talentul.... mie imi trebuie sa pun si pe mine... daca imi recomandati ceva.. va rog mult...
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 sporturi si un singur sc
scris pe 13 nov 2007 15:56 de Macho
in fotbal se folosesc de fff multe ori suplimente... creatina... si multe altele...
imi recomandati si mie niste suplimente ? sa pun si ceva pe mine ? pt ca stiti cum vine... mergi la o selectie de fotbal la o echipa si sare la ochi fizicul.. chiar daca tu esti mai talentat ca unul... echipa respectiva il alege pe cel care arata mai bine si apoi talentul.... mie imi trebuie sa pun si pe mine... daca imi recomandati ceva.. va rog mult...
.
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 13 nov 2007 15:58 de Macho
suplimente cu multi carbo(gainere)....creatina...vitamine,minerale...si milk&egg seara...dar astea nu o sa te ajute cu mult daca nu vin peste o alimentatie bine pusa la punct
|
sus |
|
muschiul
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 13 nov 2007 16:42 de muschiul
Daca vrei un exemplu concret incearca Serious Mass la 5 kg de la Optimum Nutrition costa 1.600.000 daca il iei cum iti este recomandat pe ambalaj te tine 16 zile insa poti lua si cate jumatate de portie (este destul pt a-ti suplimenta o alimentatie deja buna) si in cazul tau e bun chiar daca nu ai practica culturism.
O portie intreaga are 250 g carbo(dintre care numai 10g de zahar) 50 g proteine si 1 g creatina.
|
sus |
|
razvann
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 sporturi si un singu
scris pe 13 nov 2007 20:36 de razvann
Daca vrei un exemplu concret incearca Serious Mass la 5 kg de la Optimum Nutrition costa 1.600.000 daca il iei cum iti este recomandat pe ambalaj te tine 16 zile insa poti lua si cate jumatate de portie (este destul pt a-ti suplimenta o alimentatie deja buna) si in cazul tau e bun chiar daca nu ai practica culturism.
O portie intreaga are 250 g carbo(dintre care numai 10g de zahar) 50 g proteine si 1 g creatina.
multumesc mult .... daca am sa iau acest supliment ... fii sigur ca imi voi aborda o alimentatie ff buna... ca de altfel cum fac si acum chiar daca nu folosesc supliment....
Am mai auzit ceva de Gain Fast .. nu stiu daca e bun sau rau
|
sus |
|
muschiul
Senior member 85 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 sporturi si un s
scris pe 14 nov 2007 00:51 de muschiul
multumesc mult .... daca am sa iau acest supliment ... fii sigur ca imi voi aborda o alimentatie ff buna... ca de altfel cum fac si acum chiar daca nu folosesc supliment....
Am mai auzit ceva de Gain Fast .. nu stiu daca e bun sau rau
Gain Fast contine foarte mult zahar si asta il face sa nu fie bun. Am luat si eu vreo 2 cutii mai demult si de atunci am burtica.
|
sus |
|
razvann
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 sporturi si
scris pe 14 nov 2007 10:35 de razvann
Gain Fast contine foarte mult zahar si asta il face sa nu fie bun. Am luat si eu vreo 2 cutii mai demult si de atunci am burtica.
si pana la urma cred k am sa folosesc Serious Mass .. cel recomandat de tine... sper sa aiba efect... cat ar trebui sa tin "tratamentul" asta ? ... si daca vreau sa-l procur mai repede de unde as putea face rost in afara de NET... in oras la mine am vazut ff multe magazine cu chestii din astea... in special in MALL-uri.... as putea gasi asa ceva acolo ? ... multumesc..
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 14 nov 2007 13:40 de Macho
burta nu poate sa faca nici in ruptu capului atata timp cat se tine de antrenament...poate manca cat zahar vrea ca nu pune burta...tu ai pus burta ca nu ai facut cardio zi de zi in ritmu in care se fac antrenamentele....in cel mai rau caz poate sa faca diabet de la mult zahar da nu burta...
poti sa iei linistit si gain fast...e chiar indicat mai ales dupa antrenament sa iei o portie dubla...
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 14 nov 2007 13:45 de Macho
229 gr Gain Fast are 83 gr zahar....100-115 grame dupa antrenament e undeva in jur de 40 gr zahar....aia e vax dupa un antrenament de 2 ore....
|
sus |
|
muschiul
Senior member 85 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 sporturi
scris pe 14 nov 2007 18:42 de muschiul
229 gr Gain Fast are 83 gr zahar....100-115 grame dupa antrenament e undeva in jur de 40 gr zahar....aia e vax dupa un antrenament de 2 ore....
In primul rand zaharul este este nociv pt organism din motive care nu cred ca mai este nevoie sa fie mentionate.
In al doi-lea rand eu ma refeream la un supliment care sa il poata lua in orice moment al zilei nu numai imediat dupa antrenament.
Una e sa iei jumatate de portie de gain fast adica 85g carbo dintre care 36 sunt sunt de zahar si alta e sa iei jumatate de portie de serious mass care are 125g carbo dintre care doar 5 sunt de zahar si restul sunt carbohidrati cu absorptie lenta care ii vor asigura energie pe tot parcursul zilei.
Eu am folosit ambele suplimente si multe altele si pot face o comparatie buna intre ele. Raportul masa/grasime obtinuta cu serious mass a fost unul mult mai bun fata de cel obtinut folosind gain fast si asta in acealeasi conditii de antrenament/efort in timpul liber/alimenatie.
|
sus |
|
muschiul
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 14 nov 2007 18:47 de muschiul
Pe de alta parte si Gain Fast m-a ajutat sa iau in greutate.
|
sus |
|
muschiul
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 14 nov 2007 18:48 de muschiul
Se postase de doua ori
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 spor
scris pe 14 nov 2007 20:22 de Macho
In primul rand zaharul este este nociv pt organism din motive care nu cred ca mai este nevoie sa fie mentionate.
In al doi-lea rand eu ma refeream la un supliment care sa il poata lua in orice moment al zilei nu numai imediat dupa antrenament.
Una e sa iei jumatate de portie de gain fast adica 85g carbo dintre care 36 sunt sunt de zahar si alta e sa iei jumatate de portie de serious mass care are 125g carbo dintre care doar 5 sunt de zahar si restul sunt carbohidrati cu absorptie lenta care ii vor asigura energie pe tot parcursul zilei.
Eu am folosit ambele suplimente si multe altele si pot face o comparatie buna intre ele. Raportul masa/grasime obtinuta cu serious mass a fost unul mult mai bun fata de cel obtinut folosind gain fast si asta in acealeasi conditii de antrenament/efort in timpul liber/alimenatie.
glucoza este principalul donor de energie in organism...dupa un antrenament de 2 ore mai ales in perioada asta de iarna in care se fac doar antrenamente fizice...alergari peste alergari....in 2 ore el pierde foarte multe calorii...gain fast e facut sa il iei dupa antrenament cardio sau unul foarte intens...e adresat indeosebi ectomorfilor...asa cum e si el
si proteina care i-ai zis sa o ia el nu o poate lua in orice moment al zilei...daca o ia seara e foarte rau...seara milk&egg eventual ...sau concentrat cu absorbtie lenta cu concentratie de minim 90% proteina...
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2
scris pe 15 nov 2007 01:20 de gere
si proteina care i-ai zis sa o ia el nu o poate lua in orice moment al zilei...daca o ia seara e foarte rau...seara milk&egg eventual ...sau concentrat cu absorbtie lenta cu concentratie de minim 90% proteina...
nu e foarte rau,e bine,mai bine dacat nimic.si in cazul acesta se poate incetini viteza de absorbtie a proteinei din zer cu alune,branza,lapte in loc de apa...
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 15 nov 2007 10:45 de Macho
nu e foarte rau,e bine,mai bine dacat nimic.si in cazul acesta se poate incetini viteza de absorbtie a proteinei din zer cu alune,branza,lapte in loc de apa...
eu ma refeream la nivelul de carbo...fiind un gainer ...nu e bine sa bage seara carbo....
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 15 nov 2007 12:50 de gere
eu ma refeream la nivelul de carbo...fiind un gainer ...nu e bine sa bage seara carbo....
la ce scop are el nu sunt o problema carbo seara(in exces sunt).ca ectomorf extrem,si aici vb din propia experienta trebuie sa mananci cat mai mult si cam orice,deorece e foarte greu sa ai necesrul de calorii doar din mancare "buna"(carbo complecsi.....).
|
sus |
|
razvann
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 15 nov 2007 17:32 de razvann
Deci pana la urma ce sa iau ? ) ... k m-am sucit de cap....
|
sus |
|
PopeyeTheSai
Veteran member 326 mesaje
|
Raspuns
scris pe 15 nov 2007 17:48 de PopeyeTheSai
Deci pana la urma ce sa iau ? ) ... k m-am sucit de cap.... Razvan ti-au spus baietii sa folosesti un weight gainer(de genul Gain Fast(nu ti-l recomand pentru ca la banii aia ai putea lua ceva mai bun,dar asta este parerea mea,nu zic sa faci cum spun eu...);GFX-8;Mega Mass 3000 etc.Mai poti folosi,si chiar este indicat un complex de vitamine si minerale(de exemplu Spa Pak,Vitamax,Eurovita etc.).Bafta multa!
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
scris pe 15 nov 2007 17:57 de Lukiano
Deci pana la urma ce sa iau ? ) ... k m-am sucit de cap....
Pe scurt au zis sa iei Gain Fast dar nu seara ca totusi se depune chiar daca esti ecto extrem. Seara poti sa iei un Milk&Egg.
Sa nu ramai mult timp(6luni-1 an sau asa) pe Gain Fast deoarece contine foarte mult zahar si creste riscul sa faci diabet(poate nu acuma dar peste cativa ani nu e exclus)
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
scris pe 15 nov 2007 18:24 de gere
Pe scurt au zis sa iei Gain Fast dar nu seara ca totusi se depune chiar daca esti ecto extrem. Seara poti sa iei un Milk&Egg.
Sa nu ramai mult timp(6luni-1 an sau asa) pe Gain Fast deoarece contine foarte mult zahar si creste riscul sa faci diabet(poate nu acuma dar peste cativa ani nu e exclus)
daca e vb de gain fast,atunci da, nu e recomadat seara,nu ti-l recomand chiar deloc(e depasit).cand vb de carbo seara ma refeream la carbo complecsi.
|
sus |
|
razvann
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 15 nov 2007 21:52 de razvann
ma gandeam sa iau Serious Mass ... pt k am auzit k e bun... nu conteaza k e cam scump... dar macar sa fie bun... dar daca le iau pe aman2 are ceva/ . Serious Mass si Gain Fast
|
sus |
|
Lukiano
Veteran member 443 mesaje
|
scris pe 15 nov 2007 22:23 de Lukiano
ma gandeam sa iau Serious Mass ... pt k am auzit k e bun... nu conteaza k e cam scump... dar macar sa fie bun... dar daca le iau pe aman2 are ceva/ . Serious Mass si Gain Fast
Gain fast de 2x pe zi + Milk&Egg seara si pui pe tine sigur. Nu s-a prea auzit de Serious Mass deci nu stiu.
Consultanta si sfaturi culturism, fitness, nutritie, suplimente, slabire.
|
sus |
|
muschiul
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 16 nov 2007 01:33 de muschiul
Daca iei Serious Mass nu ai de ce sa mai iei si Gain Fast. Gain Fast nu este un produs conceput pt a fi luat imediat dupa antrenament(exista chiar o recomandare pe cutie sa fie consumat incet pe tot parcursul zilei) Inca ceva o portie intreaga de gain fast are 35g de proteine din 230g produs insa este destul de greu sa consumi o portie intreaga dupa antrenament, este foarte dulce si are o consistenta foarte cremoasa(la mine nici nu curgea din shaker decat daca scoteam sita)
Decat sa iei Gain Fast iti recomand mai bine un produs cu proteina din zer si carbo cu absorptie rapida care sa il iei imediat dupa antrenament cum ar fi N-large 2 de la Pro Lab sau Myo Max de la Scitec, si acestea au zahar dar intr-o cantitate mai mica. Daca nu iti permiti un astfel de produs(preturile sunt cam piperate) poti lua o proteina din zer si imediat dupa antrenament sa consumi carbo simpli din mancare. Daca nu ai timp sa mananci seara poti inlocui masa de seara cu un Milk and Egg (cel de la Universal este unul bun.) Insa pt tine cele mai importante sunt: Gainerul in timpul zilei si zerul imediat dupa antrenament.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|