Pagina 1 din 1
SinuS
Newbie 1 mesaje
|
2 bilete la Ronnie Coleman (concurs culturism) in
scris pe 29 nov 2005 11:29 de SinuS
Am de vanzare 2 bilete la concursul de culturism "Memorialul Vasile Balmus" din 10 Decembrie, la Timisoara (Sala Olimpia) ... la sectorul VIP in primul rand (sector A, locurile 1, 2).
Pretul e 50 RON/biletul (le vand doar impreuna, deci 100 RON), atata cat am dat pe ele, nu fac afaceri cu asa ceva! Le-am cumparat pentru un prieten din Germania care mi-a confirmat ca nu mai poate sa vina, deoarece nu si-a rezolvat concediul de sarbatori chiar asa de devreme.
Dupa cum stiti anul acesta, va sustine o demonstratie Ronnie Coleman, Mr. Olympia in ultimii 8 ani.
No Pain!
|
sus |
|
Vitor
Newbie 6 mesaje
|
Re: 2 bilete la Ronnie Coleman (concurs culturism)
scris pe 8 dec 2005 13:21 de Vitor
Am de vanzare 2 bilete la concursul de culturism "Memorialul Vasile Balmus" din 10 Decembrie, la Timisoara (Sala Olimpia) ... la sectorul VIP in primul rand (sector A, locurile 1, 2).
Pretul e 50 RON/biletul (le vand doar impreuna, deci 100 RON), atata cat am dat pe ele, nu fac afaceri cu asa ceva! Le-am cumparat pentru un prieten din Germania care mi-a confirmat ca nu mai poate sa vina, deoarece nu si-a rezolvat concediul de sarbatori chiar asa de devreme.
Dupa cum stiti anul acesta, va sustine o demonstratie Ronnie Coleman, Mr. Olympia in ultimii 8 ani.
Mda , vad ca sunt multi doritori. Eu unul nu vreau sa il vad pe retardatul ala negru plin de steroizi si cu structura de Powerlifter si nici sa ajung ca el nu as vrea. Poate , pe viitor daca vei avea bilete pentru un concurs in care sa vina Dexter sau Cormier mai zic si eu .
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: 2 bilete la Ronnie Coleman (concurs cultur
scris pe 8 dec 2005 19:42 de Gilu
Mda , vad ca sunt multi doritori. Eu unul nu vreau sa il vad pe retardatul ala negru plin de steroizi si cu structura de Powerlifter si nici sa ajung ca el nu as vrea. Poate , pe viitor daca vei avea bilete pentru un concurs in care sa vina Dexter sau Cormier mai zic si eu . Te-a intrebat cineva daca iti place sau nu Coleman?Postul asta era pt vanzarea unor bilete la un concurs de culturism unde Ronnie Coleman va face o demonstratie.Tine-ti remarcile de taran prost pt tine,ca sunt altii care il plac....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: 2 bilete la Ronnie Coleman (concurs cu
scris pe 9 dec 2005 20:09 de Anonim
Mda , vad ca sunt multi doritori. Eu unul nu vreau sa il vad pe retardatul ala negru plin de steroizi si cu structura de Powerlifter si nici sa ajung ca el nu as vrea. Poate , pe viitor daca vei avea bilete pentru un concurs in care sa vina Dexter sau Cormier mai zic si eu . Te-a intrebat cineva daca iti place sau nu Coleman?Postul asta era pt vanzarea unor bilete la un concurs de culturism unde Ronnie Coleman va face o demonstratie.Tine-ti remarcile de taran prost pt tine,ca sunt altii care il plac....
Ok , imi cer scuze. Poate nu trebuia sa vb asa. In orice caz nu imi place de el si cu asta basta. De deranjeaza asa de mult ca nu imi place de el?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|