Pagina 1 din 1
carlosica
Newbie 1 mesaje
|
1.94 69kg 24 ani
scris pe 7 aug 2004 15:50 de carlosica
Salutare!
m-am prezentat mai sus!
am nevoie neaparat de sala pt ca sunt f slab dar am si probleme cu coloana(cifoza+scolioza)
Am fost acu vreo doi ani intr-o vacanta de vara 3 luni la sala si am luat cam 5 kg.
Din cauza ca nu am avut timp si o sala mai aproape de mine (LAcul Tei) nu am mai fost (si mai e ceva...(imi e rusine sa merg unde vin baieti de doua ori mai mari ca mine....si nu am ajutor).Mi-e cam frica sa folosesc suplimente pentru ca am auzit tot felul de prostii.
Cine ma poate ajuta cu niste sfaturi.....
|
sus |
|
dOvi
Guest
|
1.94 69kg 24 ani
scris pe 7 aug 2004 18:24 de dOvi
Salutare!
m-am prezentat mai sus!
am nevoie neaparat de sala pt ca sunt f slab dar am si probleme cu coloana(cifoza+scolioza)
Am fost acu vreo doi ani intr-o vacanta de vara 3 luni la sala si am luat cam 5 kg.
Din cauza ca nu am avut timp si o sala mai aproape de mine (LAcul Tei) nu am mai fost (si mai e ceva...(imi e rusine sa merg unde vin baieti de doua ori mai mari ca mine....si nu am ajutor).Mi-e cam frica sa folosesc suplimente pentru ca am auzit tot felul de prostii.
in primul rand trebuie sa lucrezi la mentalitate - ce daca sunt baieti de 2 ori mai mari decat tine? sunt si baieti de 2 ori mai mari decat ei! si ?
daca vointa ta ii mai puternica decat rusinea(care nu are ce cauta) mergi si te antrenezi
oricum o perioada, pana inveti exercitiile/principii,etc. nu vei avea nevoie de ajutor
referitor la suplimente nu cred ca ai auzit "prostii" fondate - ce puteai auzi si ar fi adevarat sunt chestiile legate de calitate, insa daca alegi produse straine nu se mai pune problema
doar folosirea steroizilor,hormoni,prohormoni... ti-ar putea pune probleme in cazul folosirii abuzive sau necontrolate - dar cred ca nu se pune problema ?
trebuie sa depasesti ideile preconcepute - ce dreaq - nu suntem in evu' mediu
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: 1.94 69kg 24 ani
scris pe 7 aug 2004 18:41 de Anonim
Salutare!
m-am prezentat mai sus!
De pe ce planeta vii? Ca eu un am vazut baieti de 3.88, 138 kg si 48 de ani...
|
sus |
|
razvanm
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 8 aug 2004 10:25 de razvanm
Salutare!
m-am prezentat mai sus!
Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face ar fi sa-ti gasesti un instructor de fitness sau de body-building, sau sa mergi la o sala care iti pune la dispozitie unul, care sa te indrume pe un drum bun. Este foarte diicil sa reusesti in domeniul asta fara informatiile potrivite.
In ceea ce priveste suplimentele, trebuie sa intelegi ca acestea se iau atunci cand alimentatia ta de baza nu mai face fata la necesarul organismului dat de lucrul la sala. Daca iei suplimente, insa alimentatia este haotica si plina de junk-food, arunci banii pe fereastra.
In sfarsit, ar trebui sa te gandesti ca toti baietii aia care sunt de doua ori cat tine nu s-au nascut asa. A fost nevoie de multe, multe ore de antrenament si alimentatie specifica, iar multi dintre ei iau si steroizi sau alte ajutoare hormonale. Ideea este ca si ei au fost ca tine la inceput, insa muncind si-au format fizicul impresionant pe care tu il admiri atat.
In rest, daca mai ai nevoie de sfaturi, poti sa-mi arunci un mail si putem sa stam de vorba mai pe indelete.
Live here and now.
razvanm@hotmail.com
|
sus |
|
razvanm
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 8 aug 2004 10:48 de razvanm
Salutare!
m-am prezentat mai sus!
Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face ar fi sa-ti gasesti un instructor de fitness sau de body-building, sau sa mergi la o sala care iti pune la dispozitie unul, care sa te indrume pe un drum bun. Este foarte diicil sa reusesti in domeniul asta fara informatiile potrivite.
In ceea ce priveste suplimentele, trebuie sa intelegi ca acestea se iau atunci cand alimentatia ta de baza nu mai face fata la necesarul organismului dat de lucrul la sala. Daca iei suplimente, insa alimentatia este haotica si plina de junk-food, arunci banii pe fereastra.
In sfarsit, ar trebui sa te gandesti ca toti baietii aia care sunt de doua ori cat tine nu s-au nascut asa. A fost nevoie de multe, multe ore de antrenament si alimentatie specifica, iar multi dintre ei iau si steroizi sau alte ajutoare hormonale. Ideea este ca si ei au fost ca tine la inceput, insa muncind si-au format fizicul impresionant pe care tu il admiri atat.
In rest, daca mai ai nevoie de sfaturi, poti sa-mi arunci un mail si putem sa stam de vorba mai pe indelete.
Live here and now.
razvanm@hotmail.com
|
sus |
|
EugeN
Guest
|
Re: Re: 1.94 69kg 24 ani
scris pe 22 aug 2004 21:08 de EugeN
Tot ce trebuie sa faci e sa gasesti o sala , sa te antrenezi de 3 ori pe saptamina si sa faci nu mai mult de 6 exercitii de baza!!!Numaidecit sa maninci de 1,5-2 ori mai mult ca inainte si numai produse naturale.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|