Pagina 1 din 1
Fueled
Newbie 5 mesaje
|
1 sapt. volum , 1 sapt. striere
scris pe 13 sep 2006 00:51 de Fueled
Este bine sa fac alternativ o saptamana exercitii pentru masa musculara, una pentru striere? Sau e mai bine sa fie perioade mai mari pentru fiecare tip de antrenament ?
|
sus |
|
crespo
Expert member 754 mesaje
|
Re: 1 sapt. volum , 1 sapt. striere
scris pe 13 sep 2006 01:04 de crespo
Este bine sa fac alternativ o saptamana exercitii pentru masa musculara, una pentru striere? Sau e mai bine sa fie perioade mai mari pentru fiecare tip de antrenament ?
nu depinde de antrenament ci de alimentatie si suplimentatie
I'M A KING
|
sus |
|
alic
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 13 sep 2006 11:10 de alic
Parerea mea este ca cel mai bine ar fi o perioada de antrenamente pentru volun mai lunga (pana ajungi la niste proportii care sa te multumeasca) dupa care, cu regim alimentar adecvat, te apuci si de striere.
Spor la tras !
Bodybuilding is not just a sport; it's a way of life.
|
sus |
|
laurtey
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 13 sep 2006 12:34 de laurtey
Este bine sa fac alternativ o saptamana exercitii pentru masa musculara, una pentru striere? Sau e mai bine sa fie perioade mai mari pentru fiecare tip de antrenament ? Da, cum spunea si "Alic", trebuye mai intai sa ai ce sa striezi, traqge tare, mananca bine si fa numai ex. pt masa, k si asa vine ierna, si te apuci la primavara d definire
fi destept!!!
|
sus |
|
Fueled
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: 1 sapt. volum , 1 sapt. striere
scris pe 13 sep 2006 12:44 de Fueled
Da, cum spunea si "Alic", trebuie mai intai sa ai ce sa striezi, traqge tare, mananca bine si fa numai ex. pt masa, k si asa vine ierna, si te apuci la primavara d definire
Ms mult. Asa o sa fac .
Pt crespo - totusi nu depinde doar de alimentatie... de exemplu striere implica si o forta mai mare si nu vad cum castigi forta in muschi doar prin alimentatie.
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: 1 sapt. volum , 1 sapt. striere
scris pe 13 sep 2006 14:31 de bogdanbgd
striere implica si o forta mai mare
adica? explica-mi si mie ca is putin nedumerit ...
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: 1 sapt. volum , 1 sapt. striere
scris pe 13 sep 2006 14:46 de Dave
adica? explica-mi si mie ca is putin nedumerit ...
se zice ca daca faci multe repetari pe serie (15-20) castigi mai mult forta decat masa
dar cine mai crede in asa ceva ? unii zic ca forta se castiga prin 4 repetari, altii zic ca prin 20...eu raman sa cred ca prin 6-8 repetari castigi si masa si forta
|
sus |
|
Fueled
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: 1 sapt. volum , 1 sapt. striere
scris pe 15 sep 2006 14:04 de Fueled
Un articol interesant despre subiectul asta :
http://www.yuppy.ro/articol/lifestyle-901-Forta-sau-masa-musculara
|
sus |
|
Manasel
Veteran member 189 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1 sapt. volum , 1 sapt. st
scris pe 15 sep 2006 16:23 de Manasel
gilule ce zici de asta
la fiecare antrenament am o serie de forta..super mare greutatea o singura repetare..la orice grupa de muschi..acu difera ti-am spus de la 1 rep pana la 2-3
..afecteaza ceva?ma solicit prea tare?
Get Big or Die Tryin'
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1 sapt. volum , 1 sapt
scris pe 15 sep 2006 16:47 de Gilu
gilule ce zici de asta
la fiecare antrenament am o serie de forta..super mare greutatea o singura repetare..la orice grupa de muschi..acu difera ti-am spus de la 1 rep pana la 2-3
..afecteaza ceva?ma solicit prea tare? Maximale la fiecare antrenament nu am incercat niciodata...deci nu pot sa zic sigur daca e bine sau nu.Atata timp cat nu ai probleme cu incheieturile,articulatiile,etc...nu vad dc nu ai putea face in continuare.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1 sapt. volum , 1 sapt
scris pe 15 sep 2006 17:37 de crististrong
gilule ce zici de asta
..afecteaza ceva?ma solicit prea tare?
depinde si in ce stadiu al dezvoltarii esti si cata experienta ai. de ex eu fac cam la fiecare antrenament ceea ce vrei tu sa faci,adica ultima serie la fiecare ex de baza la mine e de 1-3 rep. dar nu trisate mult si evident nici incorect,altfel te poti accidenta:eu am patit-o si la indreptari si la geno. trebuie neaparat sa duci tu singur repetare/repetarile,chiar daca pt asta e nevoie de un efort supraomenesc si neaparat cu partener!
sa stii ca e o idee f buna(chiar am fost sfatuit de un anume tip care concureaza in anglia. in curand o sa fie urmatorul roman profesionist,desi nu-l stie prea multa lume .)
dar trebuie sa o mai lasi si moale,nu tot timpul asa!
|
sus |
|
Manasel
Veteran member 189 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1 sapt. volum , 1
scris pe 15 sep 2006 19:11 de Manasel
aha aha..mie mi se umfla tare de tot ochii mai ales la pept.)
Get Big or Die Tryin'
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|