Pagina 1 din 1
bumby
Veteran member 167 mesaje
|
...
scris pe 6 mar 2006 23:25 de bumby
am si eu o mare rugaminte la voi.... pt cei care stiu sa imi spuna si mie ce rol au urmatoare suplimente: thermo dinamX de la EAS, triple flex de la nature made si mega minerals de AFP.va rog frumos!!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: ...
scris pe 9 mar 2006 09:59 de Gilu
am si eu o mare rugaminte la voi.... pt cei care stiu sa imi spuna si mie ce rol au urmatoare suplimente: thermo dinamX de la EAS, triple flex de la nature made si mega minerals de AFP.va rog frumos!!! Thermo dinamiX este pt slabit,pt definire,ii un supliment termogenic,care mareste temperatura corpului,astfel el va arde mai multe calorii si in repaus.Tripple Flex ii pt oase si articulatii,contine glucosamina,chondroitin,methylsulfonylmethane(MSM).Supelment ul asta,daca il pot numi asa iti confera mobilitate,confort si flexibilitate.Mega minerals:
Calcium (as carbonate) 500 mg 50%
Magnesium (as sulfate) 200 mg 50%
Potassium (as sulfate) 50 mg 1%
Zinc (as oxide) 5 mg 33%
Manganese (as sulfate) 2 mg 100%
Iron (as fumarate) 2 mg 11%
Copper (as sulfate) 800 µg 40%
Iodine (as kelp) 50 µg 33%
Selenium (as selenite) 40 µg 57%
Chromium (as chloride) 50 µg 42%
Molybdenum (as molybdate) 10 µg 13%
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Spaz
Veteran member 354 mesaje
|
Re: ...
scris pe 9 mar 2006 22:18 de Spaz
am si eu o mare rugaminte la voi.... pt cei care stiu sa imi spuna si mie ce rol au urmatoare suplimente: thermo dinamX de la EAS, triple flex de la nature made si mega minerals de AFP.va rog frumos!!!
Unde ai gasit tu suplimentele astea Bumby?Eu nu le-am vazut in nici o revista sau reclama pe net!
90% din orice este nonsens.
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
Re: Re: ...
scris pe 10 mar 2006 22:30 de bytzu
Unde ai gasit tu suplimentele astea Bumby?Eu nu le-am vazut in nici o revista sau reclama pe net! suplimente.ro
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
bumby
|
scris pe 11 mar 2006 22:30 de bumby
am si eu o mare rugaminte la voi.... pt cei care stiu sa imi spuna si mie ce rol au urmatoare suplimente: thermo dinamX de la EAS, triple flex de la nature made si mega minerals de AFP.va rog frumos!!! Thermo dinamiX este pt slabit,pt definire,ii un supliment termogenic,care mareste temperatura corpului,astfel el va arde mai multe calorii si in repaus.Tripple Flex ii pt oase si articulatii,contine glucosamina,chondroitin,methylsulfonylmethane(MSM).Supelment ul asta,daca il pot numi asa iti confera mobilitate,confort si flexibilitate.Mega minerals:
Calcium (as carbonate) 500 mg 50%
Magnesium (as sulfate) 200 mg 50%
Potassium (as sulfate) 50 mg 1%
Zinc (as oxide) 5 mg 33%
Manganese (as sulfate) 2 mg 100%
Iron (as fumarate) 2 mg 11%
Copper (as sulfate) 800 µg 40%
Iodine (as kelp) 50 µg 33%
Selenium (as selenite) 40 µg 57%
Chromium (as chloride) 50 µg 42%
Molybdenum (as molybdate) 10 µg 13% [blue]aha, ms mult pt raspuns dar mai am o nelamurire, triple flex poate avea efecte negative? eu acum i.au niste vitamine(centrum) are ceva dk i.au si triple flex? [/blue]
|
sus |
|
bumby
|
scris pe 11 mar 2006 22:37 de bumby
Unde ai gasit tu suplimentele astea Bumby?Eu nu le-am vazut in nici o revista sau reclama pe net! [blue][/blue][blue]suplimentele nu le.am cumparat eu, le.am primit de la cineva, tocmai de aia nu stiam mare lucru despre ele.[/blue]
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|