Pagina 1 din 1
bianca
Guest
|
Fara titlu
scris pe 5 oct 2005 00:05 de bianca
sunt curioasa de parerea barbatilor...voi sunteti atrasi de o tipa cu muschii foarte dezvoltati?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re:
scris pe 5 oct 2005 07:38 de Gilu
sunt curioasa de parerea barbatilor...voi sunteti atrasi de o tipa cu muschii foarte dezvoltati? Mie personal nu-mi plac femeile care fac culturism,in shimp i-mi plac ff mult cele care fac fitness,care se mentin, care merg la sala pt a-si scoate in evidenta FORMELE FEMININE.O culturista,care cauta sa acumuleze masa mulculara ,de la un moment dat i-si pierde feminitatea din punct de vedere fizic,ma refer la culturistele de performanta,cred ca majoritatea barbatilor gandesc ca mine,dar mai sunt si exceptii......de ex Marcus Ruhl, femeia lui arata ca un barbat sa mor io daca nu,febrata pala la os,cu vene si tot ce-i tre la un culturist,sanii peste pieptu f dezvoltat,bratze de 43 fibrat fibrat.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re:
scris pe 5 oct 2005 07:56 de Anonim
sunt curioasa de parerea barbatilor...voi sunteti atrasi de o tipa cu muschii foarte dezvoltati? Mie personal nu-mi plac femeile care fac culturism,in shimp i-mi plac ff mult cele care fac fitness,care se mentin, care merg la sala pt a-si scoate in evidenta FORMELE FEMININE.O culturista,care cauta sa acumuleze masa mulculara ,de la un moment dat i-si pierde feminitatea din punct de vedere fizic,ma refer la culturistele de performanta,cred ca majoritatea barbatilor gandesc ca mine,dar mai sunt si exceptii......de ex Marcus Ruhl, femeia lui arata ca un barbat sa mor io daca nu,febrata pala la os,cu vene si tot ce-i tre la un culturist,sanii peste pieptu f dezvoltat,bratze de 43 fibrat fibrat.
Ai vazut si tu clipul acela "Markus Ruhl - Made in Germany " presupun. 2 monstri frate!! Eu personal am stat in dubii o perioada, credeam ca e barbat. Noroc de topul acela pe care il purta ca mi-am dat seama ca e femeie. Personal as fi vrut sa am bratele ei , erau misto . Plus eu am doar 41 in brat
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re:
scris pe 5 oct 2005 08:02 de Anonim
sunt curioasa de parerea barbatilor...voi sunteti atrasi de o tipa cu muschii foarte dezvoltati?
Sotia lui Lee Priest arata destul de misto . Am vazut-o in clipul cu antrenamentul lui Lee . E culturista . Dar tot mai misto e Monica Brant!!
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
Re:
scris pe 5 oct 2005 08:48 de jockasta
Nu! Unde mai este feminitatea si gratia?
no fear
|
sus |
|
DorianY
Veteran member 240 mesaje
|
Re:
scris pe 10 oct 2005 17:31 de DorianY
da, mi-ar place una ca partenera de antrenament ar fi interesant
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re:
scris pe 13 oct 2005 08:06 de Fedor
sunt curioasa de parerea barbatilor...voi sunteti atrasi de o tipa cu muschii foarte dezvoltati? .Da..Mi-ar fi placut sa am o surioara asa cand eram mic...
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|