Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
Fara titlu
scris pe 29 mai 2004 23:59 de Anonim
Salutare!
Eu nu inteleg de ce se bate atata moneda pe steroizi,chiar nu inteleg....atata timp cat spuneti ca fac rau de ce se mai vb despre acest lucru.Vad ca toti sunteti de acord ca sunt daunatori,dar mai mereu dati sfaturi de dozaje,de gramaje ,..eu nu stiu daca din experienta sau din alceva.Eu de ceva timp sunt un "spectator" al acestui site si vad ca cei care dau in gen raspunsuri nu prea au aceleasi pareri.Dar chiar nici in secolul XXI nu se cunoaste daca aceste substante sunt nocive sau nu....ce atata contradictie.Banuiesc ,ca daca cineva stie ca nu sunt "sanatoase" atunci respectivul nu mai ia...nu?Sau cel putin asa ar trebui.Cineva intr-un mesaj anterior spunea ca si suplimentele sunt niste chimicale daunatoare...nu stiu insa daca e adevarat sau nu.Insa, cred ca fara aceste reclame la suplimente revistele ar sucomba, asa ca mie imi da de gandit acest lucru.
Bafta!
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re:
scris pe 30 mai 2004 01:45 de madbog
Salutare!
Eu nu inteleg de ce se bate atata moneda pe steroizi,chiar nu inteleg....atata timp cat spuneti ca fac rau de ce se mai vb despre acest lucru.Vad ca toti sunteti de acord ca sunt daunatori,dar mai mereu dati sfaturi de dozaje,de gramaje ,..eu nu stiu daca din experienta sau din alceva.Eu de ceva timp sunt un "spectator" al acestui site si vad ca cei care dau in gen raspunsuri nu prea au aceleasi pareri.Dar chiar nici in secolul XXI nu se cunoaste daca aceste substante sunt nocive sau nu....ce atata contradictie.Banuiesc ,ca daca cineva stie ca nu sunt "sanatoase" atunci respectivul nu mai ia...nu?Sau cel putin asa ar trebui.Cineva intr-un mesaj anterior spunea ca si suplimentele sunt niste chimicale daunatoare...nu stiu insa daca e adevarat sau nu.Insa, cred ca fara aceste reclame la suplimente revistele ar sucomba, asa ca mie imi da de gandit acest lucru.
Bafta!
totul e un joc in care ai de pierdut si de castigat
nici valoarea castigurilor si nici cat de mult vei avea de pierdut in urma folosirii steroizilor nu este cunoscuta dinainte
imaginea e din ce in ce mai importanta,unii o fac pentru a castiga bani din asta(profesionisti,bodyguarzi},castigurile sunt trtecatoare,afectiunile daca se manifeste uneori ireversibile..cert e ca nu sunt "otrava"..ci una din chestiile nocive
alcol,droguri,tigari,steroizi..nici una din ele nu sunt bune,dar fiecare are dreptul sa-si aleaga cum vrea sa traiasca sau sa moara
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re:
scris pe 4 aug 2005 16:56 de Gilu
Salutare!
Bafta! Tentatia de a lua steroizi este fantastic de mare prin randul culturistilor.Orice culturist s-a gandit macari o data cum ar fi daca ar lua steroizi.Toti culturistii care fac de mai multi ani sigur iau steroizi sau au de gand sa ia.Asta pt ca il vad pe colegul de sala cum pune 3cm pe brat intr-o luna,si se gandeste hai sa incerc si eu macar niste naposim sa vad cum i.....si de aici incepe sa-ti placa, sa observi ca ai muncit degeaba atatia ani fara steroizi,ca puteai sa pui muschii care i-ai pus in cativa ani fara steroizi in doar 7-8 luni cu ajutorul steroizilor.Deci ma intelegi?TENTATIA si inca un lucru:il vezi pe cel de langa tina ca ia tot felul de steroizi si nu pateste nimic(pe moment),si zici"apoi daca asta nu are nimic nici io nu o sa patesc nimik.Oricum fiecare i liber sa faca ce vrea, parerea mea este ca steroizi nu ar trebui interzisi,gandeste-te ca toti care participa la MR.OLYMPIA folosesc steroizi,daca nu erau steroizi,Ronnie Coleman de ex. avea acum mai putin cu vre-o 20-25 kg mai putin.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|