Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
Fara titlu
scris pe 17 oct 2003 10:11 de Anonim
BUNA
nu stiu cum sa va spun dar am grave probleme:
-am 1.91 si numa 75 kg ,sunt subnutrit?
-in brat am numai 28cm si arat ca dracu ...chiar langa cot dimensiunea e de doar 23...si antebratul e destul de dezvoltat 30 si parca as fi pompei marinarul.|
-se poate face ceva daca as face ceva antrenamente la biceps(am mai facut ceva pe vara dar cu intreruperi...
- pot opri cresterea cumva?
salut..si va multumesc anticipat..
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re:
scris pe 23 oct 2003 11:10 de Anonim
BUNA
nu stiu cum sa va spun dar am grave probleme:
-am 1.91 si numa 75 kg ,sunt subnutrit?
-in brat am numai 28cm si arat ca dracu ...chiar langa cot dimensiunea e de doar 23...si antebratul e destul de dezvoltat 30 si parca as fi pompei marinarul.|
-se poate face ceva daca as face ceva antrenamente la biceps(am mai facut ceva pe vara dar cu intreruperi...
- pot opri cresterea cumva?
salut..si va multumesc anticipat..
nu ma ajuta chiar nimeni?
va rog mult...
si as vrea daca se poate mai multe pareri..
pls.
salut!
|
sus |
|
CALIGULA
Veteran member 229 mesaje
|
Re: Re:
scris pe 23 oct 2003 13:37 de CALIGULA
tu esti singurul care trebuie sa te ajuti!apucate de modul asta de viata si sa nu ai impresia ca intr-o perioada scurta iti rezolvi problema..dureaza dar MERITA!citeste tot ce prinzi virtual si nu numai ,antreneazate riguros stabileste cota si timpul real si eu nu pot sa iti spun decat succes!Asteptam rezultatele dar mai ales nelamuririle ca astea sunt mai rapide
Caligula
|
sus |
|
sorinakis
Junior member 22 mesaje
|
Re: Re: Re:
scris pe 23 oct 2003 15:58 de sorinakis
1. nu esti subnutrit
2. nu antrena doar bratele ca nu rezolvi mare lucru, lucreaza antrenamente complete, baga si genoflexiuni si tractiuni la bara
3. papa bine si asteapta rezultate de la 4-5 luni in sus, nu te compara cu ce ai fost acum 2 zile ci cu ce ai fost acum 6 luni
Succes
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|