Pagina 1 din 1
bestia
Guest
|
Vreau sa cresc
scris pe 23 oct 2005 21:54 de bestia
Cand sunt in sala trag ca nebunu, dar uneori ma duc si epuizat, ce trebuie sa fac?Cum sa mai cresc mai mul pe cale naturala?Sa arat si eu mai frumos la vara ,dar sa ramana muschiul si in timp daca candva ma vio lasa.Sunt buni carbihidratii simpli energo carb r ptr ca de aia am inceput sa iau?Pauza fac de 2 ori pe saptamana depinde de programul pe care ilam please raspundeti-mi ca mooooor|
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
Re: Vreau sa cresc
scris pe 23 oct 2005 22:54 de DrMihai
Cand sunt in sala trag ca nebunu, dar uneori ma duc si epuizat, ce trebuie sa fac?Cum sa mai cresc mai mul pe cale naturala?Sa arat si eu mai frumos la vara ,dar sa ramana muschiul si in timp daca candva ma vio lasa.Sunt buni carbihidratii simpli energo carb r ptr ca de aia am inceput sa iau?Pauza fac de 2 ori pe saptamana depinde de programul pe care ilam please raspundeti-mi ca mooooor|
itzi trebuie odihna,proteine ,carbohidratzi mai putini daca ai o alimentatzie bogata.proteinele le iei din suplimente nutritive.
cam general ne ceri... pune si tuh intrebarea mai exacta...
|
sus |
|
Fedor
Expert member 600 mesaje
|
Re: Vreau sa cresc
scris pe 25 oct 2005 08:37 de Fedor
Cand sunt in sala trag ca nebunu, dar uneori ma duc si epuizat, ce trebuie sa fac?Cum sa mai cresc mai mul pe cale naturala?Sa arat si eu mai frumos la vara ,dar sa ramana muschiul si in timp daca candva ma vio lasa.Sunt buni carbihidratii simpli energo carb r ptr ca de aia am inceput sa iau?Pauza fac de 2 ori pe saptamana depinde de programul pe care ilam please raspundeti-mi ca mooooor| ...In primul rand sa nu te mai duci la antrenament daca te simti epuizat...Creshterea musculara se face in cicluri,cu perioade in care progresezi,urmate de perioade de stagnari sau chiar mici regrese care nu trebuie sa te sperie...Trebuie sa te odihnesti mai mult intre antrenamente si sa te alimentezi corespunzaror..
Nu caut nimic...Doar ma uit
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Vreau sa cresc
scris pe 23 nov 2005 14:25 de Anonim
Cand sunt in sala trag ca nebunu, dar uneori ma duc si epuizat, ce trebuie sa fac?Cum sa mai cresc mai mul pe cale naturala?Sa arat si eu mai frumos la vara ,dar sa ramana muschiul si in timp daca candva ma vio lasa.Sunt buni carbihidratii simpli energo carb r ptr ca de aia am inceput sa iau?Pauza fac de 2 ori pe saptamana depinde de programul pe care ilam please raspundeti-mi ca mooooor| ...In primul rand sa nu te mai duci la antrenament daca te simti epuizat...Creshterea musculara se face in cicluri,cu perioade in care progresezi,urmate de perioade de stagnari sau chiar mici regrese care nu trebuie sa te sperie...Trebuie sa te odihnesti mai mult intre antrenamente si sa te alimentezi corespunzaror..
In primul rand scoate-ti ideea din cap de-a arata bine doar pentru vara, pentru fete etc.. Priveste ce faci ca un sport, pt santate, etc.
|
sus |
|
bytzu
Veteran member 174 mesaje
|
Re: Re: Re: Vreau sa cresc
scris pe 23 nov 2005 23:39 de bytzu
In primul rand scoate-ti ideea din cap de-a arata bine doar pentru vara, pentru fete etc.. Priveste ce faci ca un sport, pt santate, etc. e adevarat ce spui. totusi nu uita ca o fata de treaba apreciaza un baiat pentru ceea ce este. Daca tu crezi ca daca combini o fata cu muschii tai pai aia sigur e c**** . totusi sa nu schimbam subiectul post-ul: Muschii crec in timp(natural) si ramas asa sau crec repede(steroizii) si scad la fel sau potzi sa crapi tot la fel de simplu. nu uita Sport=Sanatate(viata lunga)
o viata ai, macar traieste-o la maxim(FARA tigari, alcool sau droguri, implicit steroizi)
"Eat like a son of bitch and train like a mother fucker! "
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Vreau sa cresc
scris pe 24 nov 2005 19:11 de Gilu
In primul rand scoate-ti ideea din cap de-a arata bine doar pentru vara, pentru fete etc.. Priveste ce faci ca un sport, pt santate, etc. e adevarat ce spui. totusi nu uita ca o fata de treaba apreciaza un baiat pentru ceea ce este. Daca tu crezi ca daca combini o fata cu muschii tai pai aia sigur e c**** . totusi sa nu schimbam subiectul post-ul: Muschii crec in timp(natural) si ramas asa sau crec repede(steroizii) si scad la fel sau potzi sa crapi tot la fel de simplu. nu uita Sport=Sanatate(viata lunga) Nu e chiar asa,culturismul este reprezentat de dopati pe lumea asta,dintre care multi mor la varste sub 50 de ani,asa ca culturismul cu toate ramurile sale(alimentatie,odihna,suplimentatie,doping),nu este cel mai sanatos sport,dar ce mai conteaza...mari sa ne facem,asta i baza
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
bumby
Veteran member 167 mesaje
|
Re: Re: Re: Vreau sa cresc
scris pe 27 nov 2005 00:02 de bumby
In primul rand scoate-ti ideea din cap de-a arata bine doar pentru vara, pentru fete etc.. Priveste ce faci ca un sport, pt santate, etc. [blue]eu cred k e bine k se gandeste sa arate bine pt vara, pt fete.poate asta il stimuleaza la antrenamente. oricum sa o lase mai usor cu epuizariile k sa nu dea in supra antrenament.[/blue]
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|