ca sa fiu mai exact.
de exemplu.
aduti aminte cand prajea maicata cartofii pt toata familia si trebuia sa faca de vreo 2 sau 3 portii ca erati numerosi.schimba de fiecare data uleiul pt fiecare portie noua sau baga cartofii gata pregatiti in uleiul gata incins?
deci poti face si de 2-3 ori atunci cand este incins dar eu cred ca nu este indicat ca dupa ce sa racit,a 2-a zi sa il reincalzesti iara ca eu cred ca atunci intervin problemele de care se vorbeste.
dar ce ar trebui sa stie fiecare,atunci cand combinam grasime cu carbohidrati atunci avem efectul negativ al ingrasarii.
uleiul dupa ce e folosit o data poate ramane el incins numai are aceleasi proprietati dupa ce ai facut o tura de cartofi in exemplul nostru...si apropo...niciodata nu foloseam uleiul de mai multe ori....cat despre parerile cu maicamea si ca eram numerosi mai usor, tine-ti parerile pt tine...poate numerosi ati fost voi acasa...