Pagina 1 din 1
Cripto
Veteran member 245 mesaje
|
Spray pt gatit
scris pe 3 ian 2014 14:06 de Cripto
Ce parere aveti despre PAM Original Cooking Spray ? Am tot vazut in clipurile cu diversi culturisti , model fitness etc. folosind acel spray , in special cand isi preparau omleta . Caut o solutie ca m-am saturat sa o fac fara ulei , indiferent de tigaie tot se lipeste .. http://bunatatiamericane.ro/pentru-gatit/pam-original-spray-pentru-gatit . Am postat aici link-ul sa vedeti despre de e vorba , daca nu am voie sub nicio forma sa postez linkuri o sa sterg :d nu ma banati
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
Re: Spray pt gatit
scris pe 3 ian 2014 14:26 de r_rrobi
Ce parere aveti despre PAM Original Cooking Spray ? Am tot vazut in clipurile cu diversi culturisti , model fitness etc. folosind acel spray , in special cand isi preparau omleta . Caut o solutie ca m-am saturat sa o fac fara ulei , indiferent de tigaie tot se lipeste .. http://bunatatiamericane.ro/pentru-gatit/pam-original-spray-pentru-gatit . Am postat aici link-ul sa vedeti despre de e vorba , daca nu am voie sub nicio forma sa postez linkuri o sa sterg :d nu ma banati
Ce parere poti sa ai???daca ai nevoie de uleiul ala care costa peste 100ron kg fa comanda... Eu de bani aia mai bine imi iau oua si le fierb sunt mult mai sanatoase preparate asa.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 3 ian 2014 16:56 de basu
Link-ul nu apartine unui site concurent. Puteti sa discutati fara probleme despre produs. Si mie ca si colegului mi se pare un produs scump. Dar nu am folosit. Probabil ca te tine destul pt banii aia.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 3 ian 2014 19:43 de Cripto
Link-ul nu apartine unui site concurent. Puteti sa discutati fara probleme despre produs. Si mie ca si colegului mi se pare un produs scump. Dar nu am folosit. Probabil ca te tine destul pt banii aia.
Nu am obtinut raspunsul pe care il vreau . Referitor la pret , e doar 30 lei si :-? il folosesti doar pt o omleta posibil sa te tina si o luna . In al doilea rand , si pentru asta am deschis subiectul chestiile din el : ulei de canola, ulei de palmier si ulei de cocos , afecteaza cu ceva nutrientii din oua?
|
sus |
|
dan088
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 5 ian 2014 14:34 de dan088
haha culmea ma uitam la un video despre el chiar acum ( http://www.youtube.com/watch?v=lQlKNBpIcck)
eu sunt de accord cu primul comentariu.. prea mare bataie de cap, putin ulei de masline de calitate buna nu strica.
si cum zice si CJ in video, ei in reclama la PAM spray spun ca nu are calorii dar nu are calorii daca il folosesti 0.4 sec.. (lol)
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 5 ian 2014 23:03 de ricardo
...nu este bine sa faci omleta in tigaie neunsa deoarece crusta formata in urma prinderii ei de tigaie e mai nesanatoasa decat faptul ca folosesti putin ulei sa ungi tigaia...cele mai indicate uleiuri sunt cele care rezista cel mai bine la temperaturi inalte : uleiul de palmier si uleiul de floarea soarelui...o solutie buna ar fi sa ungi tava cu putin unt (unt adevarat , facut in casa prin centrifugare , nu cel din magazine ) ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 ian 2014 11:29 de basu
haha culmea ma uitam la un video despre el chiar acum ( http://www.youtube.com/watch?v=lQlKNBpIcck)
eu sunt de accord cu primul comentariu.. prea mare bataie de cap, putin ulei de masline de calitate buna nu strica.
si cum zice si CJ in video, ei in reclama la PAM spray spun ca nu are calorii dar nu are calorii daca il folosesti 0.4 sec.. (lol)
Retine macar ce ti-a scris Rikardo despre uleiul de masline expus la temperatura. Macar atat daca dai sfaturi despre nutritie.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 ian 2014 16:58 de basu
...nu este bine sa faci omleta in tigaie neunsa deoarece crusta formata in urma prinderii ei de tigaie e mai nesanatoasa decat faptul ca folosesti putin ulei sa ungi tigaia...cele mai indicate uleiuri sunt cele care rezista cel mai bine la temperaturi inalte : uleiul de palmier si uleiul de floarea soarelui...o solutie buna ar fi sa ungi tava cu putin unt (unt adevarat , facut in casa prin centrifugare , nu cel din magazine ) ...
Crustele astea sunt catalogate ca si cancerigene. Si evident asa cum spui uleiul de masline este minunat in salate , atat timp cat este consumat crud cum se spune. El nu rezista bine la temperatura si ajunge chiar foarte nesanatos daca prajesti in el , asa cum ai spus.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 6 ian 2014 20:18 de Cripto
si cum zice si CJ in video, ei in reclama la PAM spray spun ca nu are calorii dar nu are calorii daca il folosesti 0.4 sec.. (lol) Invata putina engleza , nu mai da sfaturi aiurea . Il urmaresc si eu pe CJ si in acel video spune daca trebuie calculate valorile nutrionale din spray . El spune ca foloseste de 4-5 ori sparyul pe zi fara sa calculeze valorile nutritionale . Ce depaseste 4-5 ori pe zi , adica o a 6-a oara cand il foloseste calculeaza caloriile din el :P
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 6 ian 2014 20:21 de Cripto
Off..pana la urma cum sa gatim omleta ? :| Ulei de floarea soarelui? Unt "adevarat" nu am de unde sa-mi procur Voi nu mancati omleta? Daca da , cum o preparati? Sa renunt la omleta? Pacat de oua ca le am de la tara )
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 ian 2014 20:45 de basu
Off..pana la urma cum sa gatim omleta ? :| Ulei de floarea soarelui? Unt "adevarat" nu am de unde sa-mi procur Voi nu mancati omleta? Daca da , cum o preparati? Sa renunt la omleta? Pacat de oua ca le am de la tara )
Credeam ca am fost clari ... pune ulei de floarea soarelui.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 6 ian 2014 20:53 de Cripto
Credeam ca am fost clari ... pune ulei de floarea soarelui. OK , multumesc pt lamuriri . De acum pun ulei
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 7 ian 2014 16:08 de Cripto
Am inteles . Tu faci omleta stil clatita asa? Mie imi place sa fie bine facuta , eu o amestec pana iese o chestie cat de cat omogena Am incercat cu ulei azi , am pus si niste ceapa sa-i dea gust , dar tot s-a lipit un pic . Chestia e ca acea crusta nu a ajuns in farfuria mea , am luat doar ce era bun .. Esti sigur ca nu afecteaza proteinele uleiul ala? Citisem undeva ca se modifica structura proteinei si actioneaza ca grasimea .. Habar nu am...Oricum iti multumesc ca ti-ai batut capul sa scrii aici , chiar apreciez ajutorul vostru :d
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|