Pagina 1 din 1
valymania
Junior member 38 mesaje
|
Reteta - Spuma de visine
scris pe 19 iun 2013 00:02 de valymania
Pentru inceput se iau 4-5 albusuri de ou,se amesteca bine cu mixer-ul ,se adauga 2-3 linguri de zahar,se amesteca bine cu mixerul pana apare o spuma si se adauga visine in timp ce se amesteca cu mixer-ul.Azi am facut prima data si ca gust e excelent.Ce parere aveti?
Editat de Gilu pe 19 iun 2013 09:48
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Spuma de visine
scris pe 19 iun 2013 00:13 de shift
Pentru inceput se iau 4-5 albusuri de ou,se amesteca bine cu mixer-ul ,se adauga 2-3 linguri de zahar,se amesteca bine cu mixerul pana apare o spuma si se adauga visine in timp ce se amesteca cu mixer-ul.Azi am facut prima data si ca gust e excelent.Ce parere aveti?
De ce nu folosesti tu un indulcitor natural: extract de stevia, eritritol, xylitol? Sunt mai sanatoase pentru reteta ta foarte buna.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Spuma de visine
scris pe 19 iun 2013 01:56 de ricardo
Pentru inceput se iau 4-5 albusuri de ou,se amesteca bine cu mixer-ul ,se adauga 2-3 linguri de zahar,se amesteca bine cu mixerul pana apare o spuma si se adauga visine in timp ce se amesteca cu mixer-ul.Azi am facut prima data si ca gust e excelent.Ce parere aveti?
...spuma care nu se baga la cuptor trebuie batuta pe aburi, pentru a fi tratata termic ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
valymania
Junior member 38 mesaje
|
Re: Spuma de visine
scris pe 19 iun 2013 14:06 de valymania
Dupa preparare se tine in frigider cateva ore.Am uitat sa mentionez asta
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Spuma de visine
scris pe 19 iun 2013 14:13 de shift
Dupa preparare se tine in frigider cateva ore.Am uitat sa mentionez asta
Ideea era sa nu consumi oua crude.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Reteta - Spuma de visine
scris pe 19 iun 2013 17:30 de basu
Pentru inceput se iau 4-5 albusuri de ou,se amesteca bine cu mixer-ul ,se adauga 2-3 linguri de zahar,se amesteca bine cu mixerul pana apare o spuma si se adauga visine in timp ce se amesteca cu mixer-ul.Azi am facut prima data si ca gust e excelent.Ce parere aveti?
Asta este principiul pe care o data in timpuri stravechi se facea frisca. Azi se cumpara o chestie alba la cutie de carton care se numeste frisca lichida. Eventual la spray. Produsul mentionat de tine este ok daca nu contine zahar, pt ca in cazul asta este vorba de cantitate mare de zahar(frisca este foarte dulce stim asta ) . O problema asa cum s-a mai spus este albusul crud. Daca nu consumi asta regulat si nu consumi in cantitati foarte mari cred ca ai putea sa mai bagi cate putin nasul in ea. Dar nu prea vad rostul.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
valymania
Junior member 38 mesaje
|
Re: Reteta - Spuma de visine
scris pe 19 iun 2013 19:07 de valymania
Nu consum regulat.Daca inlocuiesc zaharul cu miere rezolv ceva?Se mai face spuma?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Reteta - Spuma de visine
scris pe 19 iun 2013 20:49 de basu
Nu consum regulat.Daca inlocuiesc zaharul cu miere rezolv ceva?Se mai face spuma?
Daca te gandesti la indicele glicemic ... prea mare lucru asa nu rezolvi. La 70 la 60 nu este mare diferenta. Sincer nu stiu daca se mai face spuma aia pe care o vrei tu. Dar asa de mult iti place tie chestia aia ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
valymania
Junior member 38 mesaje
|
Re: Reteta - Spuma de visine
scris pe 20 iun 2013 13:41 de valymania
Din cand in cand mai simti nevoia de ceva dulce si ma gandeam ca este o gustare destul de buna,asigurandu-mi ceva proteine(albus-ouale de la gainile bunicii,nu sunt cumparate din supermaket),visinele sunt din curte de la mine(stau la casa),zaharul fiind singurul inconvenient.
Stiu ca zaharul nu e bun si ma feresc de produsele cu zaharuri,dar nu stiu exact de ce nu e bun?Contine multe calorii si depasesc cele 2000 de calorii,lucru care imi va afecta definirea?Sau formeaza tesut adipost?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Reteta - Spuma de visine
scris pe 22 iun 2013 01:04 de ricardo
Din cand in cand mai simti nevoia de ceva dulce si ma gandeam ca este o gustare destul de buna,asigurandu-mi ceva proteine(albus-ouale de la gainile bunicii,nu sunt cumparate din supermaket),visinele sunt din curte de la mine(stau la casa),zaharul fiind singurul inconvenient.
Stiu ca zaharul nu e bun si ma feresc de produsele cu zaharuri,dar nu stiu exact de ce nu e bun?Contine multe calorii si depasesc cele 2000 de calorii,lucru care imi va afecta definirea?Sau formeaza tesut adipost?
...te intrebi daca zaharul iti afecteaza definirea ? ai dubii ? ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Reteta - Spuma de visine
scris pe 22 iun 2013 08:30 de basu
Din cand in cand mai simti nevoia de ceva dulce si ma gandeam ca este o gustare destul de buna,asigurandu-mi ceva proteine(albus-ouale de la gainile bunicii,nu sunt cumparate din supermaket),visinele sunt din curte de la mine(stau la casa),zaharul fiind singurul inconvenient.
Stiu ca zaharul nu e bun si ma feresc de produsele cu zaharuri,dar nu stiu exact de ce nu e bun?Contine multe calorii si depasesc cele 2000 de calorii,lucru care imi va afecta definirea?Sau formeaza tesut adipost?
Nu s-a discutat destul despre zahar ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|