Salutare!
Desi merg la sala in mod constant in ultimii 2 ani, am neglijat partea de alimentatie. Rezultate la nivel de tonifiere si reliefare incep sa se vada, dar as vrea sa privesc si partea alimentara pentru a obtine rezultate mai bune.
Vreau sa specific de la inceput ca nu caut performanta maxima ci as dori sa castig sa zicem 5-7 kg masa in 1 an de zile. Acolo cred eu ca mi-ar fi foarte bine si de acolo as munci numai sa ma mentin.
Am nevoie de ajutorul vostru pentru a imi stabili un program alimentar minim care sa ma ajute sa castig diferenta asta in masa. As aprecia materiale directe de studiu sau eventual ajutorul (daca e cazul de ce nu si platit) al unui profesionist.
Cateva date despre mine: 34 de ani, 88 kg, 1,87 inaltime, ectomorf.
Ajung la sala in medie de 10-12 ori pe luna si am structurat antrenamentul in 3 reprize:
- ziua 1: piept plus umeri
- ziua 2: spate plus picioare
- ziua 3: biceps plus triceps
Programul de antrenament momentan il am de la Muscle & Fitness (revista americana) si il voi adapta/schimba dupa 2 luni pentru a adauga varietate.
M-ar interesa in primul rand un mini program alimentar pentru 3 mese pe zi si ce cam ce ar trebui sa includ si un mic program de suplimente alimentare pentru inca 2 "gustari" in timpul zilei.
Multumesc tuturor pentru sprijin!
Salut.Nu ai citit regulamentul de postare, nu?