Pagina 1 din 1
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
piept de pui 700gr zilnic
scris pe 17 mar 2011 15:52 de greuu
salutare
Pana de curand acum 3 zile am luat nitro-tech timp de 3 saptamani , rezultatele au aparut vizivil , decat ca pe langa rezultate au aparut si alte probleme , urinez rosu extrem de rosu , si ma pune atat de agitat incat am ajuns sa o iau razna dupa dozele zilnice.
Am renuntat si am revenit la alimentatia sanatoasa.
Ajunge zilnic sa mananc 700 gr piept de pui si 4 oua + 200ml de lapte cu miere facute in blender? Este suficient ca si cantitate de proteine zilnice? sau ar mai fi nevoie ?
Multumesc
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: piept de pui 700gr zilnic
scris pe 18 mar 2011 01:40 de ricardo
salutare
Pana de curand acum 3 zile am luat nitro-tech timp de 3 saptamani , rezultatele au aparut vizivil , decat ca pe langa rezultate au aparut si alte probleme , urinez rosu extrem de rosu , si ma pune atat de agitat incat am ajuns sa o iau razna dupa dozele zilnice.
Ajunge zilnic sa mananc 700 gr piept de pui si 4 oua + 200ml de lapte cu miere facute in blender? Este suficient ca si cantitate de proteine zilnice? sau ar mai fi nevoie ?
Multumesc
...daca ai de gand sa consumi ouale crude mai bine fierbe-le...in legatura cu shake-urile proteice, mai bine ia-ti alt produs ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 18 mar 2011 11:14 de greuu
...daca ai de gand sa consumi ouale crude mai bine fierbe-le...in legatura cu shake-urile proteice, mai bine ia-ti alt produs ...
Deci sa inteleg ca daca vreau cresteri fara suplimente e cam greu nu ?
Editat de greuu pe 18 mar 2011 11:14
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 19 mar 2011 23:20 de ricardo
Deci sa inteleg ca daca vreau cresteri fara suplimente e cam greu nu ?
...cresti mai incet...mai ales daca nu ai un plan alimentar foarte bine pus la punct....
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
socrate007
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 24 mar 2011 18:10 de socrate007
salutare
Multumesc
referitor la alimentatie: cred ca gresesti...proteina trebuie luata din mai multe surse si mai conteaza si ce carbo si grasimi mananci. 700 grame pui mi se pare prea mult. ai putea reduce la 300 de grame piept pui si sa mai adaugi niste peste.mai variezi si cu vita.
referitor la supliment.nu am luat niciodata ceea ce ai luat tu. dar gandeste-te sa schimbi produsul si neaparat si iei in doze optime, nu sa bagi 1/2 de cutie o data ca iti omori rinichi si ficatul.
nu uita suplimentele doar ajuta, mancarea solida e baza.
si de semenea incearca sa mananci putin si des(2-3 ore maxim diferenta). pentru ca daca bagi 700 gr pui dintr-o masa ai facut o mare branza.
Editat de socrate007 pe 24 mar 2011 18:11
|
sus |
|
socrate007
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 24 mar 2011 18:12 de socrate007
aaa, am uitat cantitatea de proteina zilnica o poti calcula singur. trebuie sa fie in jur de 2gr per kg corp.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 25 mar 2011 00:49 de ricardo
aaa, am uitat cantitatea de proteina zilnica o poti calcula singur. trebuie sa fie in jur de 2gr per kg corp.
...2g este un minim, cred ca mai aproape de adevar este un 2,5-3g /kg corp...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 25 mar 2011 20:47 de greuu
referitor la alimentatie: cred ca gresesti...proteina trebuie luata din mai multe surse si mai conteaza si ce carbo si grasimi mananci. 700 grame pui mi se pare prea mult. ai putea reduce la 300 de grame piept pui si sa mai adaugi niste peste.mai variezi si cu vita.
referitor la supliment.nu am luat niciodata ceea ce ai luat tu. dar gandeste-te sa schimbi produsul si neaparat si iei in doze optime, nu sa bagi 1/2 de cutie o data ca iti omori rinichi si ficatul.
nu uita suplimentele doar ajuta, mancarea solida e baza.
si de semenea incearca sa mananci putin si des(2-3 ore maxim diferenta). pentru ca daca bagi 700 gr pui dintr-o masa ai facut o mare branza.
Greseala mea ca nam specificat , nu zilnic dar la 2 3 zile schimb cu peste , si cu carne de vita.
Si am revenit si la proteina de zer. dupa 4 zile de pauza nu mai reactionez la fel de agitat ca inainte, poate era nevoie de o pauza.
Editat de greuu pe 25 mar 2011 20:48
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 25 mar 2011 22:47 de ricardo
Greseala mea ca nam specificat , nu zilnic dar la 2 3 zile schimb cu peste , si cu carne de vita.
Si am revenit si la proteina de zer. dupa 4 zile de pauza nu mai reactionez la fel de agitat ca inainte, poate era nevoie de o pauza.
...apropo, in legatura cu urinarea rosie, cata apa bei pe zi?...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 26 mar 2011 11:40 de greuu
...apropo, in legatura cu urinarea rosie, cata apa bei pe zi?...
Am ajuns la vreo 3 litri, iar dupa mica pauza de 4 zile nu mai am nici aceasta problema.
|
sus |
|
socrate007
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 26 mar 2011 14:09 de socrate007
...da, eu ma refeream ca sa mananci mai variat in cadrul aceleiasi zile asa incat organismul sa isi ia tot ceea ce ii trebuie din diverse surse.
de exemplu nu manca toaza ziua pui.
la o masa baga pui, la alta peste, la alta iti iei proteina dintr-o sursa vegetala, la alta din albus de oua, etc...
e greu dar nu imposibil.greu pana te obisnuiesti
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 26 mar 2011 18:32 de greuu
...da, eu ma refeream ca sa mananci mai variat in cadrul aceleiasi zile asa incat organismul sa isi ia tot ceea ce ii trebuie din diverse surse.
la o masa baga pui, la alta peste, la alta iti iei proteina dintr-o sursa vegetala, la alta din albus de oua, etc...
Atat timp cat vrei nu exista cuvantu nu poti.
Multumesc pentru sfatul tau.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 27 mar 2011 00:45 de ricardo
...numai sa aiba cineva vreme sa gateasca de 3 ori/zi =))...da, este bine sa mancam variat, macar pe zile, asta pentru o viata sanatoasa ca daca vezi dieta unui culturist profesionist gasesti 4 elemente in dieta =)) : bautura proteica, albusuri de ou, orez si piept de pui...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|