Pagina 1 din 1
dani32
Senior member 61 mesaje
|
Perle branza La Dorna-varianta 300grame, 2% grasime
scris pe 10 iun 2013 17:01 de dani32
Am mai mancat din astea, dar am mancat putin si nu mi-a fost teama de constipatie. Acuma am vazut ca tot o recomandati aici pe forum.
Intrebari:
1. Parca mananaci creta. Ce sa bag in ea sa-i imbunatatesc gustul. Asta inainte de somn.
2. Ce cantitate sa halesc, (inainte de somn). Cat de mult?
2. Ce sa ii adaug ca sa nu ma constip. Sau nu constipa varianta asta? Eu stiu ca orice branza constipa daca o mananci cheala, fara sa adaugi nik.
La Dorna perle branza.jpg (26.44 KB)
Editat de dani32 pe 10 iun 2013 17:02
De fiare eu nu ma las, de-as mai trage(si impinge) cate am tras(si am impins)
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Perle branza La Dorna-varianta 300grame, 2% grasime
scris pe 10 iun 2013 17:04 de adi123
Am mai mancat din astea, plus ca am mancat putin si nu mi-a fost teama de constipatie. Acuma am vazut ca tot o recomandati aici pe forum.
Intrebari:
1. Parca mananaci creta. Ce sa bag in ea sa-i imbunatatesc gustul. Asta inainte de somn.
2. Ce cantitate sa halesc, (inainte de somn).
2. Ce sa ii adaug ca sa nu ma constip. Sau nu constipa varianta asta? Eu stiu ca orice branza constipa daca o mananci cheala, fara sa adaugi nik.
mie mi se pare foarte buna. din cand in cand mananc si eu de asta seara pe la 8-9 fara sa am nici un fel de probleme. iti faci griji degeaba, trebuie sa te obisnuiesti cu gustul. nici mie nu imi placeau unele mancaruri inainte de sala, dar cateva luni am mancat fortat iar acum chiar imi plac.
nu ai cum sa te constipi de la asa ceva
Editat de adi123 pe 10 iun 2013 17:04
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 17:27 de sZoTaK
Sa te auda Dumnezeu.
Ma refeream la cantitate mare, juma de cutie sau mai mult deodata.
Am mai patit-o pe la inceputurile mele, iar cand ma duceam la wc ma kufuream ca pe mana, cand nu bagam indeajuns fibre legume si alte alea.
Deci:
Mi-am luat azi de la Kaufland.
in 300 grame vad ca are 40 grame proteine. ce zici, merge sa o dau in doua, pe 2 nopti adicatele? daga bag cu niste capsuni sau cirese inainte de culcare juma de cutie, crezi ca e bine? Ca sa-i mai iau din focu-i! adica gust.
mananci cat iti trebuie tie. nu e mult nici o cutie.. poti adauga fructe, dulceata, ce vrei... eu azi o sa mananc branza de vaci, si o sa pun pe ea 20 de grame de zahar.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 17:30 de Undisputed
mananci cat iti trebuie tie. nu e mult nici o cutie.. poti adauga fructe, dulceata, ce vrei... eu azi o sa mananc branza de vaci, si o sa pun pe ea 20 de grame de zahar. De ce mai dai sfaturi cind singur nu stii ce vorbesti? Si unde mai pui ca maninici brinza +20g zahar, worst carbs
Editat de Undisputed pe 10 iun 2013 17:30
|
sus |
|
dani32
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 17:33 de dani32
mananci cat iti trebuie tie. nu e mult nici o cutie.. poti adauga fructe, dulceata, ce vrei... eu azi o sa mananc branza de vaci, si o sa pun pe ea 20 de grame de zahar.
O dau in doua, decat sa dau proteine la dubluveceu. E cam scumputa dar daca iei caseina tot acolo te duce, plus ca asta e naturala, ce sa mai vb.
nu i bag zahar man, ma cam feresc de dulciuri&dulceti.
EVRIKA: si mierea cred ca e buna, pe langa fructe.
Cu o dulceata...de fata, in nocturna merge cel mai bine.
Gata, tnx.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 iun 2013 17:35 de sZoTaK
De ce mai dai sfaturi cind singur nu stii ce vorbesti? Si unde mai pui ca maninici brinza +20g zahar, worst carbs pun zahar pentru ca nu-mi place gustul. 20 de grame de carbohidrati, calculati in dieta. care-i problema?
|
sus |
|
dani32
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 17:35 de dani32
De ce mai dai sfaturi cind singur nu stii ce vorbesti? Si unde mai pui ca maninici brinza +20g zahar, worst carbs
Poate omu nu pune sunci cu usurinta. norocu la el.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 iun 2013 17:36 de sZoTaK
Poate omu nu pune sunci cu usurinta. norocu la el. doamne dumnezeule' ... nu pui 'sunci' ca mananci 20 de grame de zahar...
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 10 iun 2013 17:38 de adi123
Poate omu nu pune sunci cu usurinta. norocu la el.
intr-un alt post era contrariat de carbo simpli (orez alb, cartofi, paine alba), iar aici spune ca adauga 20g zahar peste acea branza szotak, tre sa te hotarasi ori e bine ori e rau. eu nici nu vreau sa aud de zahar. nu mai e de cateva luni in alimentatia mea. doar cate un corn o data la 2 saptamani.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 iun 2013 17:39 de sZoTaK
intr-un alt post era contrariat de carbo simpli (orez alb, cartofi, paine alba), iar aici spune ca adauga 20g zahar peste acea branza szotak, tre sa te hotarasi ori e bine ori e rau. eu nici nu vreau sa aud de zahar. nu mai e de cateva luni in alimentatia mea. doar cate un corn o data la 2 saptamani. nu am nimic cu carbohidratii simpli, si nu de aia am scos anuntul ala... am explicat de 10 ori, zici ca vorbesc in chineza.
|
sus |
|
dani32
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 17:41 de dani32
doamne dumnezeule' ... nu pui 'sunci' ca mananci 20 de grame de zahar...
fratica, daca bag infiecare seara inainte de somn 20 grame zahar, unde pusca mea ajung? huh
La mine e belea cu zaharul, la tine n-o fi, norocul la tine.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 iun 2013 17:44 de sZoTaK
fratica, daca bag infiecare seara inainte de somn 20 grame zahar, unde pusca mea ajung? huh
La mine e belea cu zaharul, la tine n-o fi, norocul la tine. nu. eu pur si simplu am avut bunavointa sa invat cate ceva, si sa si gandesc..
|
sus |
|
dani32
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 17:56 de dani32
nu. eu pur si simplu am avut bunavointa sa invat cate ceva, si sa si gandesc..
Fa cum stii ca e mai bine pentru corpul tau si eu cum imi e mie mai bine mie, end of story.
Multumesc pentru timpul acordat, apreciez oricum.
Editat de dani32 pe 10 iun 2013 17:56
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 10 iun 2013 18:07 de adi123
pun zahar pentru ca nu-mi place gustul. 20 de grame de carbohidrati, calculati in dieta. care-i problema?
daca e calculata dieta stric, bineinteles alea 20g zahar nu pot strica, dar eu personal mai bine zic nu. acum mi-am amintit, pun si eu o lingurita de zahar in cafeaua de dimineata. am incercat sa pun dextroza dar nu e buna deloc. in rest, nu consum deloc zahar)
branza aia e putin sarata nu? nu prea ai ce ii face sa ii schimbi gustul, dar mie mi se pare foarte buna. tre sa risti, manc-o pe toata in seara asta si vezi ce se intampla. daca apar unele reactii adverese, nu mai lua pe viitor. daca nu, ai castigat un aliment foarte bun
exemplu personal: eu aveam mari probleme cu galbenusul de ou atunci cand mancam ouale fierte intregi. tin minte ca odata mi s-a facut rau am si vomitat. ce am facut? acum tai oul in felii cu cutitul si nu mai am absolut nici o problema ) tre sa te adaptezi.
am mai avut probleme mari cu conservele de ton in suc propriu. primele luni era un cosmar de fiecare data cand mancam, acum chiar imi place ) + alte zeci de mancaruri.
Editat de adi123 pe 10 iun 2013 18:14
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 iun 2013 18:16 de sZoTaK
branza aia e putin sarata nu? nu prea ai ce ii face sa ii schimbi gustul pe mine m-ai intrebat? apropo, am un link la pagina de myfitnesspal, am acolo tot ce mananc.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 21:26 de ricardo
...sunt mai multe variante de perle de branza , incercati si altele , poate va plac mai mult ...cat despre zaharul lui Szotak...mai bine niste fructe de padure...eu sincer nici nu am zahar in casa, am si uitat de cand nu am mai cumparat (cred ca de vreo 2 ani ) ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 21:31 de cernescu16
puteti sa adaugati pe langa nuci/miere/fructe/gem..
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 iun 2013 22:00 de sZoTaK
...sunt mai multe variante de perle de branza , incercati si altele , poate va plac mai mult ...cat despre zaharul lui Szotak...mai bine niste fructe de padure...eu sincer nici nu am zahar in casa, am si uitat de cand nu am mai cumparat (cred ca de vreo 2 ani ) ... aveam vreo 20 de grame de carbohidrati ramase pentru zi... ce aveam la dispozitie erau banane, din care am mancat deja doua, mere, ce-mi trebuiesc pentru maine... gem de casa, insa in care nu stiu cati grame de carbohidrati sunt.. asa ca am ales cea mai simpla solutie.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 10 iun 2013 22:58 de Gilu
1. Parca mananaci creta. Ce sa bag in ea sa-i imbunatatesc gustul. Asta inainte de somn. Toarna in cutia de perle 50g alune prajite si sarate si amesteca-le, eu asa le mananc.
2. Ce cantitate sa halesc, (inainte de somn). Cat de mult? In mod normal iti faci un calcul ca sa stii cate calorii si nutrienti iti trebuiesc.
Cam 30g proteina ar trebuie sa ai la fiecare masa.
Nu te constipa.
Dar oricum trebuie sa adaugi o sursa de energie langa proteina aia.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|