Pagina 1 din 1
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
Nedumerire
scris pe 26 mar 2011 02:50 de nicu_ivan
O nedumerire a mea este: Alimentatia asta este dubioasa?
M-am trezit la 12:00
13:00 -> 1 protein shake(juma de portie) cu 150 g de Musli in el
TOTAL PROT: 35 g
16:00 -> 2 batoane PROTEIN-R
TOTAL PROT: 32 g
18:00 -> 1 baton PROTEIN-R
TOTAL PROT: 16 g
22:00 -> 1 copan PUI + 100 g paine
TOTAL PROT: 30 g
00:00 -> 2 oua
TOTAL PROT: 14 g
02:30 -> 1 protein shake(juma de portie)
-> 1 plic GLUTAMINE FX
TOTAL PROT: 25 g
TOTAL: 152 g prot
Asta am mancat eu azi(in multe zile mananc asa... nu totimpul evident... mai variez si eu )
Din nefericire stau foarte mult plecat de acasa si nu pot lua mancare cu mine... asa ca prefer sa mananc batoane dalea. Sunt constient ca nu e tocmai optim... dar hei tre sa ma fofilez pe situatie.
Luand in calcul ca am 70 de kile... 152 g prot e destul de bine.... problema este ca acuma inainte de culcare... simt ca as mai manca :| TOTIMPUL(nu doar azi).
In mod normal nu m-as ingrijora... doar ca de la o vreme nici nu prea mai cresc... gen ultimele cateva luni. Imi inchipui ca alimentatia are niste probleme... doar ca nush exact de unde sa apuc.... :|
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Nedumerire
scris pe 27 mar 2011 00:38 de ricardo
pai ... tu vrei sa pui masa sau vrei sa faci definire ? parerea mea e ca mananci mult prea putin ... ia si mananca 5-6 mese pe zi ... mic dejun , pranz si cina + 3 gustari + fructe + legume (combina carbo cu proteine) , macar 30 % carbo si 70% proteine, macar ... pai tu nu mananci nimic ... in al 2-lea rand , o masa ti-o tin vreo 5-6 batoane de alea nicidecum 1,2 ...fara mancare nu ai sa faci treaba buna cu suplimentele alea ... si ... la ora 12 te trezesti .. pf ... deja ai ratat mic dejunu ... o masa f importanta din alimentatie !!! gandestete ca eu mananc pe zi 300-400 gr de orez fiert cu 300-400 gr carne + legume + fructe + mic dejun care consta de obicei in 2 sandwitchuri cu paine integrala si carne , cateodata salam victoria din pacate x( ... dar nah nu intotdeauna e cum vreau eu + branza topita + rosii + oua ... si f dimineata mananc 250 ml lapte cu musli 150 gr ... si seara mananc si 50-100 gr arahide ... a si odata la cateva zile mananc si o ciorba ceva ca sa nu ma constip + suplimente dimineata si dupa antrenament !!! Succes !!! TREBUIE SA MANANCI NU SA TE INFOMETEZI , SLABESTI MANCAND !!! NU PANA CRAPI , CI ATAT CAT SA TI SE FACA FOAME LA URMATOAREA MASA ADICA LA 2-3 ORE DUPA CE AI MANCAT !!!
...un plan de alimentatie pentru masa musculara adecvat este cam asa : 30% proteine-55-60% carbohidrati-10-15% grasimi...atentie la procentaj, nu se refera la cantitatea de mancare ci la cantitatile de nutrienti continute de aceasta...in plus petru o alimentatie sanatoasa este important aportul de grasimi sanatoase (peste, masline sau ulei de masline, nuci, alune, migdale, smantana etc), vitamine si minerale (in special din legume si fructe) , minerale esentiale se gasesc si in carne, leguminoase (mazare, fasole,linte), spanacul este pe langa carne o sursa importanta de fier...nu uitati proteine inseamna in primul rand: carne, oua, branza, lapte etc si abia apoi suplimentele, pentru carbo : orez, cartofi, fulgi de ovaz etc...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
junior24
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 27 iun 2011 09:16 de junior24
Am si eu o intrebare , cum sunt mai sanatoase ouale , crude sau fierte ?
Multumesc .
Durerea e temporara , gloria e vejnica .
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 27 iun 2011 10:46 de basu
Am si eu o intrebare , cum sunt mai sanatoase ouale , crude sau fierte ?
Multumesc .
nu papa suficiente oua nicu ?
cu siguranta mai bune sunt preparate.
Editat de basu pe 27 iun 2011 10:46
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 27 iun 2011 16:09 de nicu_ivan
nu papa suficiente oua nicu ?
cu siguranta mai bune sunt preparate.
Alimentatia aia a fost "o pasa proasta a mea" ca sa zic asa. Pur si simplu se degradase treptat din cauza lipsei de timp.
Am corectat-o rapid totusi.... acuma arata asa:
ora 10:00 -> Trezirea: 2 masuri de SUPER MASS R, AMNIO-R, multivitamine
ora 12:30 -> Micul dejun: cereale, lapte, iaurt, paine
ora 13:30 -> creatina, ANTRENAMENT (in zilele cu antr)
ora 14:40 -> IDEAL PROTEIN(1 masura), paine(100 gr), creatina
ora 17:00 -> oua, branza, paine
ora 18:30 -> 1 sandwish cu cascaval
ora 19:30 -> 1 punga de sticksuri
ora 20:00 -> 1 sandwish cu carne
ora 22:00 -> Cina: creatina, carne, vegetale, paine
ora 01:00 -> IDEAL PROTEIN(1 masura), glutamina
ora 01:30 -> Culcarea
P.S. Orele sunt aproximative... nu reusesc totimpu sa ma tin mot-a-mo de ele. Dar in linii mari cam asa mananc de destul timp
P.S.2. Intre fiecare 2 mese incerc sa cam beau 400 ml de apa. => in total 4 litri pe zi
In total imi ies cam 4000 de kcal din asta... si sa zic vreo 200 gr proteine. Mie imi pare satisfacator pentru moment.. regimul asta de mancare.
Acuma on topic: Ouale sunt EVIDENT mult mai bune fierte decat crude.
Editat de nicu_ivan pe 27 iun 2011 16:35
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
scris pe 28 iun 2011 12:12 de Ady20
De ce te culci asa de tarziu? Din cauza jobului? Micul dejun o poti manca mai repede. Shakeul dupa 30 de minute dupa administrare stomacul il digera deja.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 28 iun 2011 14:00 de nicu_ivan
De ce te culci asa de tarziu? Din cauza jobului? Micul dejun o poti manca mai repede. Shakeul dupa 30 de minute dupa administrare stomacul il digera deja.
Ora de culcare este un compromis. Nu-mi place sa ma culc devreme... de cand eram mic ma culcam pe la 3-4... acuma am mai redus ora.
Micul dejun il iau asa tarziu... pentru ca dimineata nu pot manca... asa ca prefer sa bag niste suplimente la prima ora sa imi tina pana cand imi revin din startea de dimineata si pot sa incep sa mananc... dealtfel am zis ca orele sunt apriximative... de cele mai mulet ori mi se face pofta sa mananc mult mai devreme de 12:30 ... pot exista si zile in care sa mananca la 10:00 suplimentele si la 11 micul dejun.
Editat de nicu_ivan pe 28 iun 2011 14:05
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|