Pagina 1 din 1
danii
Guest
|
MAsa Musculara
scris pe 12 feb 2006 18:12 de danii
AM si eu o intrebare pt cei care nu se sfiesc sa admita ce produse iau .....as vrea sa aflu si eu ce produse d masa musculara vi se par cele mai bune (dintrea acelea p care leati luat sau le luati in continuare) si ce rezultate ati avut in cat timp....multumesc anticipat....eu acuma am inceput sa iau natural sterol complex..si as vrea sa continui pt 2 luni cu acest produs ca dupa aceea sa trec la carbohidrati ...ce parere aveti...pt cei care cunosc....??
Multumesc anticipat !
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: MAsa Musculara
scris pe 12 feb 2006 19:09 de Anonim
inca 1 intrebare care ziceti ca e mai bun MEGA MASS 3000 sau GIANT MASS 4100 ? ? :P
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: MAsa Musculara
scris pe 12 feb 2006 23:27 de Komura
AM si eu o intrebare pt cei care nu se sfiesc sa admita ce produse iau .....as vrea sa aflu si eu ce produse d masa musculara vi se par cele mai bune (dintrea acelea p care leati luat sau le luati in continuare) si ce rezultate ati avut in cat timp....multumesc anticipat....eu acuma am inceput sa iau natural sterol complex..si as vrea sa continui pt 2 luni cu acest produs ca dupa aceea sa trec la carbohidrati ...ce parere aveti...pt cei care cunosc....??
Multumesc anticipat !
Eu pun pariu, ca tu habar nu ai ce contine Natural Sterol Complex. Sau poate ca stii daca citesti ce scrie pe cutie. Si vezi ca nu te faci mare de la el, numai daca mananci cat mai mult posibil.
Si zici ca dupa 2 luni o sa iei carbohidrati. nu carbohidrati trebuie sa iei. Proteinele sunt baza si dupa asta vin carbohidratii.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: MAsa Musculara
scris pe 12 feb 2006 23:29 de Komura
inca 1 intrebare care ziceti ca e mai bun MEGA MASS 3000 sau GIANT MASS 4100 ? ? :P
Eu zic ca Giant Mass 4100, dar aceste suplimente au efect daca iei cam 3 cupe la o servire.
Si mai citeste de pe forum, fiindca ai ce invata.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: MAsa Musculara
scris pe 14 feb 2006 10:10 de Komura
Multumesc anticipat !
Eu pun pariu, ca tu habar nu ai ce contine Natural Sterol Complex. Sau poate ca stii daca citesti ce scrie pe cutie. Si vezi ca nu te faci mare de la el, numai daca mananci cat mai mult posibil.
Si zici ca dupa 2 luni o sa iei carbohidrati. nu carbohidrati trebuie sa iei. Proteinele sunt baza si dupa asta vin carbohidratii.
hmm o fi cum zici tu ....ca nu stiu ....am citit sa stii si tu ....si in legatura cu proteinele tale .....cei care t ajuta cel ma mult sa puui masa sunt carbohidrati.....proteinele in special sunt pt endomorfi....si pt cei care care au ajuns la un grad d dezvoltare musculara mare !!!! asa sa stiii si tu....in caz ca nu ai citit>.....
si cand zic "proteine" eu ma refer la produse cu concentratie d proteine mai mare ca pana la urma app toate prod d masa au carbohidrati mai multi sau mai pouutini ! :P
Daca stii si tu cate ceva, cum ai zis, zi-mi te rog la ce foloseste Natural Sterol Complex. Adica, daca il folosesti ca un supliment nutritiv ce efecte are. Dar sa nu copiezi de pe cutie. Sa vad si eu daca am avut dreptate sau nu.
Dupa cum stiu eu si ectomorfii trebuie sa consume proteine, cam 2g/kg. Daca tu crezi ca o sa pui masa musculara numai cu carbohidrati, te inseli. Este adevarat ca ectomorfii, au nevoie de o mai mare cantitate de carbohidrati, ca mezomorfii sau endomorfii.
Si chiar si la ultimul tau post scrii prostii. Cand zici supliment nutritiv cu proteine, nu te referi la suplimente cu multi carbohidrati(expl. gainer, mrp). Suplimentul nutritiv cu proteine, este acela care contine mai multe proteine ca carbohidrati(peste 65-75%).
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: MAsa Musculara
scris pe 14 feb 2006 10:54 de Gilu
Multumesc anticipat !
hmm o fi cum zici tu ....ca nu stiu ....am citit sa stii si tu ....si in legatura cu proteinele tale .....cei care t ajuta cel ma mult sa puui masa sunt carbohidrati.....proteinele in special sunt pt endomorfi....si pt cei care care au ajuns la un grad d dezvoltare musculara mare !!!! asa sa stiii si tu....in caz ca nu ai citit>..... Banuiesc ca ai intrat aici ca sa primesti un sfat nu?Atunci te rog sa asculti de cei de aici ca sunt si unii care nu vb prostii.Si pt informatia ta,muschii cresc din prot la oricine,fie el endo,ecto,mezo.Aici fiind vb de crestere musculara,nu parizer(carbodidrati)....bineinteles ca si carb au rolul lor,dar rolul principal in orice alimentatie il are prot.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Komura
Expert member 659 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: MAsa Musculara
scris pe 15 feb 2006 10:43 de Komura
Multumesc anticipat !
hmm o fi cum zici tu ....ca nu stiu ....am citit sa stii si tu ....si in legatura cu proteinele tale .....cei care t ajuta cel ma mult sa puui masa sunt carbohidrati.....proteinele in special sunt pt endomorfi....si pt cei care care au ajuns la un grad d dezvoltare musculara mare !!!! asa sa stiii si tu....in caz ca nu ai citit>..... Banuiesc ca ai intrat aici ca sa primesti un sfat nu?Atunci te rog sa asculti de cei de aici ca sunt si unii care nu vb prostii.Si pt informatia ta,muschii cresc din prot la oricine,fie el endo,ecto,mezo.Aici fiind vb de crestere musculara,nu parizer(carbodidrati)....bineinteles ca si carb au rolul lor,dar rolul principal in orice alimentatie il are prot.
normal ca stiu..ca proteinele is cele care fac muschiu mare dar ma refeream in cazul meu ....greseala mea ca am uitat sa mentionez... ca sunt ectomorf da nu 100% cam 40%
si iau NSC ca sa castig putin in forta si speram niste masa musculara ....ca nu vroiam sa iau amino...si nici creatina pura... si asa mam gandit sa iau asta ca are reclama buna totusi ... :P
Natural Sterol Complex este un supliment anabolic din plante. Adica este la fel ca steroizii, numai ca este din plante si nu are efecte secundare. Te ajuta sa asimilezi mai multe proteine, si asa trebuie sa mananci mai mult, altfel nu ai facut numic. Mai este benefic fiindca scade durata de recuperare dupa efort.
O sa cresti si in masa musculara, dar foarte putin dupa parerea mea, daca nu te alimentezi corect.
Eu mai bine as lua aminoacizi si creatina decat Natural Sterol Complex.
Nu reclama produsului conteaza. Trebuie sa folosesti mai multe suplimente si sa hotaresti tu care dintre ele au fost benefice pentru tine.
NO PAIN, NO GAIN.
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: MAsa Musculara
scris pe 18 feb 2006 16:31 de bogdanbgd
reclamele is create pt. a te face pe tine sa crezi ca iti va aduce "fericirea" .... nu inseamnca ca si klumea ....
mia bine ai lua conc.prot creatina multiminerale
dar si asa e bien dak mananci cat sai ai suficienti carbi si sufi proteine
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|