Pagina 1 din 1
catalinnn
Junior member 26 mesaje
|
Lapte
scris pe 11 iul 2014 23:38 de catalinnn
Buna seara, voi ce parere aveti despre lapte ? E bun sau nu, am citit articole pro si contra, nu stiu ce sa mai cred, sa nu mai consum lapte sau sa consum in continuare ?
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
Re: Lapte
scris pe 11 iul 2014 23:39 de Alvaro95
Buna seara, voi ce parere aveti despre lapte ? E bun sau nu, am citit articole pro si contra, nu stiu ce sa mai cred, sa nu mai consum lapte sau sa consum in continuare ?
Nu are nimic laptele, poti sa il bei.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 11 iul 2014 23:46 de marius0
Atat timp cat nu ai probleme de la el nu e nicio problema sa il consumi.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 12 iul 2014 14:31 de basu
Ca orice aliment se consuma in echilibru fata de altele. Si in cantitati nu extrem de mari. 250-300 ml pe zi. Laptele nu este nici pe departe ce ne spuneau bunicii nostrii ca este.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
CR
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 15 iul 2014 17:18 de CR
Ca orice aliment se consuma in echilibru fata de altele. Si in cantitati nu extrem de mari. 250-300 ml pe zi. Laptele nu este nici pe departe ce ne spuneau bunicii nostrii ca este.
Salut basu. Imi pare rau daca te agasez, insa pentru mine laptele e un aliment fundamental. Consum 1 L pe zi. E exagerat?( Desigur ca alternez si cu produse din carne,suplimente,cereale,salate,etc)
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 31 iul 2014 11:05 de s1d0x
E adevarat ca dupa fierbere isi pierde din valorile nutritive ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 iul 2014 12:50 de basu
E adevarat ca dupa fierbere isi pierde din valorile nutritive ?
Orice aliment prin expunere la temperatura isi pierde anumite calitati. Dar castiga altele. Sunt produse care preparate termic sunt mai usor de digerat. In fond cam toate alimentele de tipul asta trebuie pregatite termic. Nu este bine sa bei lapte nefiert. Acum depinde si la calitati nutritive te referi tu.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 iul 2014 12:51 de basu
Salut basu. Imi pare rau daca te agasez, insa pentru mine laptele e un aliment fundamental. Consum 1 L pe zi. E exagerat?( Desigur ca alternez si cu produse din carne,suplimente,cereale,salate,etc)
Nu ma agasezi absolut deloc. Dar te rog sa imi expui si mie motivele pt care este un aliment fundamental. In afara de faptul ca asa vrei tu sa-l consideri. Ce are el asa special ?
|
sus |
|
Crisstian09
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 6 oct 2014 13:55 de Crisstian09
Nu ma agasezi absolut deloc. Dar te rog sa imi expui si mie motivele pt care este un aliment fundamental. In afara de faptul ca asa vrei tu sa-l consideri. Ce are el asa special ?
Cum imi recomandati sa mananc laptele, ca americanii (rece) sau incalzit la cuptor cu microunde respectiv aragaz?
Nu am probleme cu nici una dintre variante.
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 6 oct 2014 14:05 de HuangZ
Cum imi recomandati sa mananc laptele, ca americanii (rece) sau incalzit la cuptor cu microunde respectiv aragaz?
Nu am probleme cu nici una dintre variante.
Decat sa-l incalzesti la cuptorul cu microunde(renunta la el), mai bine il bei rece. Nu stiu daca e vreo diferenta, poti sa-l incalzesti putin la aragaz ca sa nu te deranjeze cand il bei.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|