Pagina 1 din 1
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: intrebare
scris pe 24 mar 2006 17:02 de bogdanbgd
stiu ca o intrebare mai atipica, dar ... stie cineva ?
eu cred ca le pot tine in balcon because continutul e in cutii, iar eu le mai bag inca intr-o cutie de carton
dar vreau sa stiu , ca poate ne ok ... soare caldura etc
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: intrebare
scris pe 24 mar 2006 19:06 de bogdanbgd
greseala mea faza cu numele threadului" ... "intrebare" ... shit happens
|
sus |
|
Rapper
Junior member 36 mesaje
|
Re: Re: Re: intrebare
scris pe 28 mar 2006 14:37 de Rapper
Pe majoritatea suplimentelor scrie ca trebuie evitate mediile umede si reci ... deci incearca sa le tzi in camara sau in dulapu din camera ta
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare
scris pe 28 mar 2006 16:23 de Anonim
"nu vreau sa ma laud cu nota am luat la romana si nota general de la bac"
"post-urile de pe un forum nu dovedesc nimic"
" Nu ma cobor la nivelul "ala"
Pai la gramatica care vad ca o continui ca un retardat ce pot sa zic ca ca il felicit pe profesorul care ti-a dat nota la bac.Vrei sa zici ca nu te cobori la nivelul intelectual pentru ca asta se intelege de la postul tau eronat ca deobicei,daca tie iti place sa ramai la nivelul prostilor nu ai decat ca asta demonstreaza aferm(din nou) ca esti un analfabet.Eu doar ti-am dat niste sfaturi prietenesti si anume sa mai inveti gramatica limbii noastre pe care nu o stapanesti,poate la nivel de un prescolar o intelegi si tu dar iti doresc bafta in culturism macar acolo sa ai cunostiinte(pe care nici aici nu le ai).Hai noroc
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare
scris pe 28 mar 2006 19:22 de Gilu
"nu vreau sa ma laud cu nota am luat la romana si nota general de la bac"
"post-urile de pe un forum nu dovedesc nimic"
" Nu ma cobor la nivelul "ala"
Pai la gramatica care vad ca o continui ca un retardat ce pot sa zic ca ca il felicit pe profesorul care ti-a dat nota la bac.Vrei sa zici ca nu te cobori la nivelul intelectual pentru ca asta se intelege de la postul tau eronat ca deobicei,daca tie iti place sa ramai la nivelul prostilor nu ai decat ca asta demonstreaza aferm(din nou) ca esti un analfabet.Eu doar ti-am dat niste sfaturi prietenesti si anume sa mai inveti gramatica limbii noastre pe care nu o stapanesti,poate la nivel de un prescolar o intelegi si tu dar iti doresc bafta in culturism macar acolo sa ai cunostiinte(pe care nici aici nu le ai).Hai noroc Bogdanbgd,ai avertisment,la urmatoarea abatere ai ban?Sper sa fie clar!
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare
scris pe 28 mar 2006 22:36 de bogdanbgd
Bogdanbgd,ai avertisment,la urmatoarea abatere ai ban?Sper sa fie clar!
nu inteleg motivul ... nu eu am atacat pe nimeni, ci invers ...
|
sus |
|
bogdanbgd
Expert member 606 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intreb
scris pe 28 mar 2006 22:39 de bogdanbgd
thx Rapper de raspuns .. pe al meu nu scire indicatii de genu' ... oricum am rezolvat "marea" mea problema,am gasit locu' potrivit
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|