Pagina 1 din 1
CRISTI
Guest
|
HELP ME
scris pe 21 mar 2006 00:48 de CRISTI
AM 17 ANI 1,70 SI 52 KG VREAU SA MA INGRAS URGENTT
VA ROG SA MA AJUTATI, INCERC SA SCAP DE PROBLEMA ASTA DE MULT TIMP, MANANC MULT DAR CRED CA ORGANISMUL MEU NU ASIMILEAZA, DACA A-TI PUTEA SA IMI SPUNETI SI MIE NISTE PRODUSE CU CARE SA POT CASTIGA IN GREUTATE (INGRASA)MS ANTICIPAT
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: HELP ME
scris pe 21 mar 2006 08:46 de testsuspensi
in primul rand cand mai scri pe acest forum incearca sa citesti mai intai ce spune administratorul si sa nu mai pui msg de genul; help sau ajutor ca nu ti se va mai raspunde . acum referitor la intrebarea ta . ai pe acest site o lista cu continuttul de nutrienti sa principalelor alimente si acum iti voi spune cat trebuie sa mananci intr-o zi minim: 2 grame de proteina la fiecare kg de greutate a ta si 6 grame de carbohidrati pe kg de greutate a ta + vitamine si minerale . toate impartit in 5-6 mese + somn minim 8 ore pee zi si dute la sala si antreneazate dupa un program facut specialk pt tine
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|