Pagina 1 din 1
edy
Guest
|
HELP!!!
scris pe 22 nov 2004 16:45 de edy
Sal, am si eu o nelamurire in legatura cu suplimentle astea si cine se pricepe rog sa-mi trimita un e-mail la gogoedy@yahoo.com, sau sa ma pun in lista lui ca sa pot sa-l intreb mai multe pt ca din forum nu mai inteleg nimic, fiecare raspunde cum il taie capu si nu vreau sa fac ceva si sa am urmari grave mai tarziu.....
Multumesc
|
sus |
|
edy
Guest
|
Re: HELP!!!
scris pe 23 nov 2004 14:34 de edy
va rog mult, cine se pricepe????? nu vreau sa fac ceva si sa regret...
|
sus |
|
edy
Guest
|
Fara titlu
scris pe 24 nov 2004 17:46 de edy
oke, vad ca nimeni nu vrea sa ma ajute, o sa scriu prob mele aici ca poate asa ma vede si pe mine cineva
1.eu sunt mai la inceput cu astea(trasu de fiare) si nu stiu daca e bine sa iau ceva, am vazut pe aici ca se iau niposim, deca..., dar am vazut ca sunt cam toxice, ce sa fac? sa iau d-alea(cu limita) sau sa iau alte suplimente....? ce-mi recomandati? apropo, eu am 16 ani, 1,80, 66kg(nu ar mai strica cateva in plus) si am facut la viata mea karate, basket si fotbal, muschii sunt putin formati, mie imi trebuie acum doar pronuntarea lor
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re:
scris pe 24 nov 2004 19:32 de Anonim
oke, vad ca nimeni nu vrea sa ma ajute, o sa scriu prob mele aici ca poate asa ma vede si pe mine cineva
1.eu sunt mai la inceput cu astea(trasu de fiare) si nu stiu daca e bine sa iau ceva, am vazut pe aici ca se iau niposim, deca..., dar am vazut ca sunt cam toxice, ce sa fac? sa iau d-alea(cu limita) sau sa iau alte suplimente....? ce-mi recomandati? apropo, eu am 16 ani, 1,80, 66kg(nu ar mai strica cateva in plus) si am facut la viata mea karate, basket si fotbal, muschii sunt putin formati, mie imi trebuie acum doar pronuntarea lor
bai, bine ca inca nu ai drept la vot, ca cine stie unde naiba mai puneai stampila.pai tie iti trebuie parerea cuiva ca sa te decizi daca sa iei steroizi sau suplimente?intra pe getfit.ro,citeste acolo la "farmacie" si dupa ce te documentezi despre steroizi,decide singur.ce naiba?e simplu: te intereseaza sanatatea ta sau nu.in sali gasesti gramezi intregi de flacai care se dopeaza.iti vor spune ca daca iei in cicluri,mai cu pauze, mai cu medicatie de protectie, nu e nici o problema.fireste si ei se bazeaza pe ce aud de la altii.fii bait destept si informeaza-te, pt. ca romanu are un mare talent de a emite pareri( citeste a bate campii).si poate ne spui si noua ce ai decis si pe ce anume ti-ai bazat alegerea.
|
sus |
|
redline
Veteran member 156 mesaje
|
Re: Re:
scris pe 28 nov 2004 12:02 de redline
NU FOLOSII STEROIZI LA VARSTA ACEASTA. La 16 ani folosirea de steroizi are urmari foarte grave si ireversibile. Imagineaza-ti ca risti sa ai un nivel de testosteron redus TOATA VIATA. Nu te lua dupa altii care iti spun ca iau si nu au nimic. Poate nu efecte secundare evidente dar nu stii tu ce se intampla in organele lor defapt. Nu lua steroizi.
Redline
|
sus |
|
edy
Guest
|
Re: Re: Re:
scris pe 28 nov 2004 12:18 de edy
oke, am citit cam tot despre steroizi pe getfit.ro si am ajuns la concluzia sa nu iau pt ca ma expun la prea multe riscuri, la un moment dat zicea ca pot sa chelesc :s....ma rog, da proteine ceva, sa mai cresc in greutate, ce-mi recomandati? cam cat costa? cum se iau.....? si multumesc pt raspuns
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re:
scris pe 28 nov 2004 12:38 de Anonim
oke, am citit cam tot despre steroizi pe getfit.ro si am ajuns la concluzia sa nu iau pt ca ma expun la prea multe riscuri, la un moment dat zicea ca pot sa chelesc :s....ma rog, da proteine ceva, sa mai cresc in greutate, ce-mi recomandati? cam cat costa? cum se iau.....? si multumesc pt raspuns
foarte bine ca te-ai documentat, ca pt. tine ai facut-o.
intrebarea despre proteine este prea generala.sunt doua mari posibilitati:fie iti iei un mass, fie proteinele si dextroza separat, apoi le amesteci.eu prefer varianta a doua, ca e mai ieftina si stabilesc proportiile cum vreau eu.consider ca prioritatea nr.1 in suplimente sunt vitaminele si mineralele. apoi, daca iti permiti, cumperi si proteine,etc.
pe www.suplimente.ro gaseti multe oferte, din pacate nu la toate ai si compozitia exacta a produsului.
dintre firmele romanesti, nu lua redis si natural plus,ca arunci banii degeaba si iti mai bulesti si sistemul digestiv.incearca pronutrition(gasesti pe www.pronutrition.ro), care au preturi comparabile cu produsele straine sau mai ieftine.pt. cine le tolereaza e ok.
evita gama animal, ca are prohormoni.
in general, majoritatea prefera zerul.vezi cati bani ai, calitatea costa.
|
sus |
|
redline
|
Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 29 nov 2004 19:12 de redline
Cumpara:
1). Whey Activ 80% (sau zerul de la BioTech)
2). Dextroza
3). O cutie Vitamine&Minerale.
Iesi cel mai ieftin posibil. Mananca bine de 7-8 ori pe zi (incluzand suplimentele) si vei creste sigur. Evita activitatile aerobice. Bafta.
Redline
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 29 nov 2004 20:35 de Anonim
Cumpara:
2). Dextroza
Iesi cel mai ieftin posibil. Mananca bine de 7-8 ori pe zi (incluzand suplimentele) si vei creste sigur. Evita activitatile aerobice. Bafta.
zerul de la activ are cam 10 % lactoza.stii cata lactoza are cel de la biotech?eu nu prea tolerez lactoza.
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 3 dec 2004 16:35 de Anonim
Cumpara:
2). Dextroza
zerul de la activ are cam 10 % lactoza.stii cata lactoza are cel de la biotech?eu nu prea tolerez lactoza.
hm.....pana la urma o sa dau cu banu ca vad ca fiecare are o parere si o idee(ca si la alte 'topice')
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 3 dec 2004 18:00 de Anonim
hm.....pana la urma o sa dau cu banu ca vad ca fiecare are o parere si o idee(ca si la alte 'topice')
auzi, ma tot uit si nu prea imi dau seama unde vezi tu cate o parere si cate o idee.toti au pareri comune.unde observi tu vreo diferenta?tu ai inteles altceva decat au vrut oamenii sa spuna?cred ca ceva iti scapa.
|
sus |
|
edy
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 3 dec 2004 18:08 de edy
am uitat sa intreb ceva, chestiile alea se iau imediat dupa ce se termina, se lasa un timp si se iau din nou sau se iau pana ajung la stadiu care il vreau? si ms din nou
|
sus |
|
redline
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 5 dec 2004 18:41 de redline
Suplimentele trebuie sa le iei in fiecare zi. Daca nu iti permiti, rezultatele nu vor fi la fel de bune ca si cum ai lua in fiecare zi. Stai linistit, cresti si daca nu iei zilnic. Dupa ce ajungi la stadiul la care iti doresti, daca intrerupi administrarea suplimentelor vei creste mult mai greu.
P.S.: nu cunosc procentul de lactoza din Whey-ul de la BioTech.
Redline
|
sus |
|
edy
Guest
|
scris pe 16 dec 2004 19:53 de edy
[red]Am si eu o rugaminte, zilele trecute mi-a trimis cineva un e-mail care a zis ca lucreaza la o sala din galati (ciprian...) il rog sa-mi mai dea adresa lui ca am avut niste probleme cu prima adresa si a trebuit sa o sterg. Adresa mea e gogo88edy@yahoo.com[/red]
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|