Pagina 1 din 1
Liviu
Guest
|
Gigant Pro Mass
scris pe 21 dec 2004 23:58 de Liviu
Am si io o intrebare , sunt mai incepator asha. Merg la sala de o luna - doua , si vreau sa iau niste proteine, sa mai pun putzin pe mine , si am vazut ca Gigant Pro Mass de la Pro Nutrition sunt destul de laudate. Vreau sa va intreb despre administrarea lor , eu am 1.83 inaltine, 63 kg si mergand de 3 ori pe saptamana la sala, cu pauze intre antrenamente. Am vazut ca pe site la pro nutrition scrie ca se iau 2 - 3 portzii pe zi. Daca iau 3 portzii pe zi in ziua cu antrenament , si cate 2 portzii in ziua cu sala este bine ? Dar daca iau cate 2 portzii in ziua cu antrenament ( dimineata si dupa antrenament ) , este vreo diferenta foarte mare ? Eu ma gandeam sa`l combin si cu niste creatine fx tot de la pro nutrition , sa`mi zicetzi daca este bine ... si daca da , cum sa le administrez ? Am citit tot aici pe forum ca daca iei creatina si te lasi scazi in masa si in forta ... dar nu cred ca o iau degeaba nu ? Ajutatzi-ma va rog. Precizez ca nu vreau sa ma fac cine stie ce culturist , vreau doar putzina definire si sa iau cateva kile. Mai mult de un an nu am de gand sa ma tzin de sala , poate doar pentru intretzinere o data pe saptamana...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|